Много се зарибих, за вас не знам.
Prince of Persia: The Sands of Time (THE MOVIE)
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: Prince of Persia: The Sands of Time (THE MOVIE)
Добре изглежда.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Ей... Най-накрая официалния трейлър. С много големи очаквания съм за филма само дано не го омажат както повечето филми по игри
Ще го видим май месец става ли, или не.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Аз си мислех че на 13-ти излизаше :О
whatever
СТРАШЕН Е!!!
Дисни нещо много здравата го раздават напоследък - римейка на Трон, сега и Принца
Ебати кефа
вреден, ами те продуцентите се научиха да не си дават филмите на Уве Бол, ако искат все пак да стане нещо от тях
whatever
СТРАШЕН Е!!!
Дисни нещо много здравата го раздават напоследък - римейка на Трон, сега и Принца
Ебати кефа
вреден, ами те продуцентите се научиха да не си дават филмите на Уве Бол, ако искат все пак да стане нещо от тях
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Steel
- Обратна връзка:
Филмът ми изглежда яко като концепция. Но.
Главният герой НЕ става за сериозна роля. Нито тая коса, нито мустачките му отиват, а и имам неприятното чуство, че като запуска "забавни" шеги ще ми дойде да закрещя "Млъкни бе, путко" в киносалона.
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Главният герой НЕ става за сериозна роля. Нито тая коса, нито мустачките му отиват, а и имам неприятното чуство, че като запуска "забавни" шеги ще ми дойде да закрещя "Млъкни бе, путко" в киносалона.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Не знам дали си играл Sands of Time, но не е така.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Thumbs up!Честно казано в началото, особенно с този главен герой(блях), реших, че пак ще е няква боза...После започнаха тъпите фриистайл елементи и след това...Не мога да го опиша сякаш трейлъра избухна и буквално преобърна представата ми за филма...Само тоя главен герой ако трябва да го търпя 3 филма....
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Няма как да не съм разочарован от трейлъра - по същата причина, заради която феновете на книгата за Властелина не харесват филмите. Е, вярно, че ако целият филм е само за колене на зомбита и подскачане насам-натам, няма да е много интересен...
Къде отиде злия везир? Ако е там, защо не направи като в играта и не го накара да освободи Пясъците още в началото? Какви са тия храмове? А всичките армии от живи хора, дето се шматкат насам-натам? Какво стана с медальона на Фара?
AsSANDsins? [kvo]
Толкова за мрънкането ми, сега по-сериозно.
Актрисата, която играе Фара, е перфектната за тази роля. Нищо повече не може да се каже.
И аз не намирам за удачен избора на актьор за Принца, но ще поживеем, ще погледаме и ще видим. Аз до края имах усещането, че трейлъра е за филма по третата част. Даже очаквах в онази сцена, където връща времето, да стане на Тъмния принц. Даже веригата е там, по дяволите...Много са го омешали - заглавието е за първата част, дрехите на принца са от втората(много удачен избор, но все пак бих искал да го видя с бели гащета и синя куртка
), а мястото на действие прилича изключително много на третата.
Надявам се филма по любимата ми поредица да не бъде осран, както е традицията в последно време.
Edit: Преименували са Фара?
Bastards!

Къде отиде злия везир? Ако е там, защо не направи като в играта и не го накара да освободи Пясъците още в началото? Какви са тия храмове? А всичките армии от живи хора, дето се шматкат насам-натам? Какво стана с медальона на Фара?
Толкова за мрънкането ми, сега по-сериозно.
Актрисата, която играе Фара, е перфектната за тази роля. Нищо повече не може да се каже.
Надявам се филма по любимата ми поредица да не бъде осран, както е традицията в последно време.
Edit: Преименували са Фара?
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Еее тоя филма ша дойде да е добър.
П.П. Кой играе принца??
П.П. Кой играе принца??
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
Ми, виж кой е продуцента и ще забележиш общи неща и с други филмино значи ли това, че "Принца" трябва да заимства толкова много от "Пиратите"?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Добър ми се вижда,ще видим.
- Fang
- В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
И аз се зарибих! Този филм изглежда много добре!!!
Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!

-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Ще се цитирам от коментарите от видео секцията:
Mи трейлъра не ми хареса. 1во май ще преебат хубавата история на играта и филма ще е тъп екшън. 2ро Актьора просто НЕ Е принца ... принца не е такъв ... не си го представях така. 3то когата хваща ножа и му се появяват златните татуировки ... damn it!!! Това се появява не в следващата, а в ПО-СЛЕДВАЩАТА игра, когато се появява тъмният принц. За сега съм много скептичен.
Дано греша и филма да е добре направен - това ще бъде супер. Признавам че в трейлъра има доста набутани ефекти ... което нищо не значи.
Но нищо не може да се каже толкова рано и времето ще покаже.
Mи трейлъра не ми хареса. 1во май ще преебат хубавата история на играта и филма ще е тъп екшън. 2ро Актьора просто НЕ Е принца ... принца не е такъв ... не си го представях така. 3то когата хваща ножа и му се появяват златните татуировки ... damn it!!! Това се появява не в следващата, а в ПО-СЛЕДВАЩАТА игра, когато се появява тъмният принц. За сега съм много скептичен.
Дано греша и филма да е добре направен - това ще бъде супер. Признавам че в трейлъра има доста набутани ефекти ... което нищо не значи.
Но нищо не може да се каже толкова рано и времето ще покаже.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Аз мисля пък, че Джейк Гиленхал пасва идеално на Принца от първата игра - "Sands Of Time". Там все още Принца го дава едва ли не като тийнейджър и имаш чувството на моменти, че играеш с разгонен пубер, който го гонят хормоните (особено когато почнеш да обикаляш с Фара). Много от вас може би се бъркат с Принца от "Warrior Within" понеже там той е коренно различен - мрачен, озлобен, егоист и т.н. И това е нормално де... И вас да ви гони Дахака и вие ще сте така 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Тука съм съгласен с теб. Найстина си мисля за принца от WW. Вярно че в първата част беше лигльо. 
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
КОГА МУ Е ПРИМИЕРАТА НА ТВА ЧУДО ВЕ!!!!
Ще дам пари за кино(от 3 год. не съм бил на кино
) само и само да го гледам HQ
Ще дам пари за кино(от 3 год. не съм бил на кино
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”