Няма как да не съм разочарован от трейлъра - по същата причина, заради която феновете на книгата за Властелина не харесват филмите. Е, вярно, че ако целият филм е само за колене на зомбита и подскачане насам-натам, няма да е много интересен...
Къде отиде злия везир? Ако е там, защо не направи като в играта и не го накара да освободи Пясъците още в началото? Какви са тия храмове? А всичките армии от живи хора, дето се шматкат насам-натам? Какво стана с медальона на Фара?
AsSANDsins?
Толкова за мрънкането ми, сега по-сериозно.
Актрисата, която играе Фара, е перфектната за тази роля. Нищо повече не може да се каже.
И аз не намирам за удачен избора на актьор за Принца, но ще поживеем, ще погледаме и ще видим. Аз до края имах усещането, че трейлъра е за филма по третата част. Даже очаквах в онази сцена, където връща времето, да стане на Тъмния принц. Даже веригата е там, по дяволите...Много са го омешали - заглавието е за първата част, дрехите на принца са от втората(много удачен избор, но все пак бих искал да го видя с бели гащета и синя куртка
), а мястото на действие прилича изключително много на третата.
Надявам се филма по любимата ми поредица да не бъде осран, както е традицията в последно време.
Edit: Преименували са Фара?
Bastards!