Призовавам ви на БИТКА! Вдъхновен от "Смело Сърце"( знам, няма много общо... ), реших, че имам нужда от хубави мелета с рязане на крайници! Имате няколко дни да се подготвите, тъй като преди 6-ти не бих могъл да се присъединя ( последния изпит ), но все пак..
The Chameleon написа:Призовавам ви на БИТКА! Вдъхновен от "Смело Сърце"( знам, няма много общо... ), реших, че имам нужда от хубави мелета с рязане на крайници! Имате няколко дни да се подготвите, тъй като преди 6-ти не бих могъл да се присъединя ( последния изпит ), но все пак.. ...
Хммм напомни ми за добрите стари времена когато я играх Оnline, трябва да взема пак да я изровя
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Тия в сървърите са или чийтъри, или някакви убер нърдове на тая игра - винаги има двама-трима във всяка игра, които са неубиваеми... Идеята е да си правим наши игри, преди ставаха яки мелета.
Хммм аз съм играл около месец само Руне във мулти но не съм попадал на чийтър. Играта упира много на късмет Нормално със левел 4 меч се прават адски много хед шотове (Внезапна смърт) , и затова повечето пусийс играят със меч. Аз лично харесвам секирите и специално последния изродски секир
най-имба оръжието е най-последния чук , защото може да те убие и без да удря право в теб... но мистерия си остава тия педалчета как само скачат и се въртят толкова бързо
The Chameleon написа:Има ли желаещи да им нарежа крайниците?
Дам, най-култ е като отрежеш ръката на някого, вземеш я и започнеш да го биеш с нея.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!