Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Rune - Multiplayer Публикувано на: 04 Юли 2009 00:57
Призовавам ви на БИТКА! Вдъхновен от "Смело Сърце"( знам, няма много общо... ), реших, че имам нужда от хубави мелета с рязане на крайници! Имате няколко дни да се подготвите, тъй като преди 6-ти не бих могъл да се присъединя ( последния изпит ), но все пак.. -- http://www.zamunda.net/details.php?id=58201&hit=1Сийдът не е от най-добрите, за това може и вие да не успеете до ден-два. -- Дано се нахъсате и да стане добра игра!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 04 Юли 2009 03:31
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 04 Юли 2009 18:12
Пишете като сте изтеглили/сте готови с играта!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 04 Юли 2009 20:20
Ами може да се каже, че поне аз съм готов (Почти 70%). Ще оставя да сийдвам за другите
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 05 Юли 2009 20:22
Пълна скръб съм.Може ли да се включа?
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 05 Юли 2009 20:23
The Chameleon написа: Призовавам ви на БИТКА! Вдъхновен от "Смело Сърце"( знам, няма много общо... ), реших, че имам нужда от хубави мелета с рязане на крайници! Имате няколко дни да се подготвите, тъй като преди 6-ти не бих могъл да се присъединя ( последния изпит ), но все пак.. ... Хммм напомни ми за добрите стари времена когато я играх Оnline, трябва да взема пак да я изровя
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 05 Юли 2009 22:05
Супер, супер.. =)) Всички са добре дошли!
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 06 Юли 2009 14:23
Ммммм добре надобрявам,вече съдрах 4-5 в едно мулти ама пак ме претрепват техната семка
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 06 Юли 2009 15:32
Тия в сървърите са или чийтъри, или някакви убер нърдове на тая игра - винаги има двама-трима във всяка игра, които са неубиваеми... Идеята е да си правим наши игри, преди ставаха яки мелета.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 06 Юли 2009 16:03
Хммм аз съм играл около месец само Руне във мулти но не съм попадал на чийтър. Играта упира много на късмет Нормално със левел 4 меч се прават адски много хед шотове (Внезапна смърт) , и затова повечето пусийс играят със меч. Аз лично харесвам секирите и специално последния изродски секир
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 06 Юли 2009 17:13
най-имба оръжието е най-последния чук , защото може да те убие и без да удря право в теб... но мистерия си остава тия педалчета как само скачат и се въртят толкова бързо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 12 Юли 2009 12:36
тва играе ли го някой ве !?! бах
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 17 Ное 2009 23:00
Има ли желаещи да им нарежа крайниците?
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 17 Ное 2009 23:03
The Chameleon написа: Има ли желаещи да им нарежа крайниците? Не,мама каза да не играя с теб.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 17 Ное 2009 23:04
МНОГО СЪМ НАДЪХАН
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 17 Ное 2009 23:34
The Chameleon написа: Има ли желаещи да им нарежа крайниците? Дам, най-култ е като отрежеш ръката на някого, вземеш я и започнеш да го биеш с нея.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Rune - Multiplayer Публикувано на: 17 Ное 2009 23:52
Мда.. Чудя се дали ще се съберем бройка да се сцепим и сега.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|