Машината ми не е от хубавите, затова не мога да подкарвам най-новите заглавия. 1 гб рам, 2.8 едноядрен, гф 7600 гс.
Благодаря предварително.
Винаги съм искал да го играя. Само знам, че е своеобразно продължение на древната руска поредица Rage of Mages, и че review-то на PCM ме беше надъхало много да го играя. Така и не стана. Заслужава ли си? (Ако си го играл.)Кире_Гръчата написа:Някой играл ли е Evil Islands ?
Бе ще ги подкара с тая машина, макар и на Low.†Soul Hunter† написа:Колко разсеян трябва да си, за да не видиш реда, в който човека споменава, че няма машина за най-новите заглавия и да му препоръчаш именно тях?
Преди години, когато нета беше dial-up и нямаше торенти, с един приятел се скъсахме да я търсим, накрая я намерихме от един друг приятел и я цъкахме. Доста зарибяваща беше, но и доста трудна. Сега графиката би отказала някои от нас да я цъкаме, но аз бих си я свалил пакFirzen написа:Винаги съм искал да го играя. Само знам, че е своеобразно продължение на древната руска поредица Rage of Mages, и че review-то на PCM ме беше надъхало много да го играя. Така и не стана. Заслужава ли си? (Ако си го играл.)Кире_Гръчата написа:Някой играл ли е Evil Islands ?