Автор |
Съобщение |
реконект
|
|
|
|
Заглавие: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 17:10
Макар и преди да следях какво и да бях наистина зарибен геймът, от около две години почти не играя, но сега отново ми се доцъка нещо. Нямам си идея какво, но НЕ ми се играят: стратегии, рейсъри, хоръри, куестове, игри в които повече се говори от колкото действа, симулатори и ММО-та, а и да не са от най-трудните, че съм нуб Искам да нещо наистина зарибяващо, интересно и добро. Машината ми не е от хубавите, затова не мога да подкарвам най-новите заглавия. 1 гб рам, 2.8 едноядрен, гф 7600 гс. Благодаря предварително.
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 17:14
Gears of War Unreal Tournament 3
|
|
|
|
|
реконект
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 17:47
Почти превъртях ГоВ, но след един опит за кооперативна игра ми се затриха сейфовете, а не ми се занимава отново.
Играл съм много време УТ 2004и ми е омръзнала поредицата...
Нещо фентъзи с яко млатене, развиване на герой и подбни ? Или пък подобно шуутърче ли, не знам. Играл съм Fable и Overlord, не ги препоръчвайте :Д
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 17:51
Lost Planet
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
реконект
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 17:56
О, играл съм я. Хареса ми, но накрая нещо ми омръзна. Аниме атмосфера + роботи и големо оръжия и няколко стотин буби на куп = пълен кеф.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 18:04
Turok BIOSHOCK TimeShift Devil May Cry 4 Dead Space
Всичките са с много добре заложен екшън. Турок е малко по-слаба, но става за мулти(макар че за мути препоръчвам отново УТ3(особено сега с новия TITAN PACK)).
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 18:24
Infernal, Tomb Raider: Underworld, Prince of Persia
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 19:53
Half-Life 1 + Blue shift, Opposing force + half-Life 2 + Episodes 1 + Episode 2 _________ Качествена зарибявка за дълго време.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 20:08
Dark Sector,Team Fortress 2,Bioshock,Made Man
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 22:09
Mass Effect,но за видеото не съм сигурен ,че ще стане
___________________________________ Стоян
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 22:33
Щом искаш с развиване на герой и да не е Fable или Overlord, аз лично мога да ти препоръчам The Elder Scrolls IV: Oblivion. Много е добра играта и ако не ти омръзне както другите игри, ще има бая време да я играеш. За жалост на мен компа ми е "много як" и просто не издаржам да играя Oblivion с мод Oldblivion които намаля допълнително графиката, че и пак да ми накъсва... П.С. И аз търся подобна игра, но трябва да върви на 1.7gHz 768mb RAM и gForce FX5200
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 22:59
Morrowind
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 23:40
Шутъри - Crysis Warhead, CoD 5, Brothers In Arms: Hells Highway, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 14 Мар 2009 23:47
Някой играл ли е Evil Islands ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 00:35
Кире_Гръчата написа: Някой играл ли е Evil Islands ? Винаги съм искал да го играя. Само знам, че е своеобразно продължение на древната руска поредица Rage of Mages, и че review-то на PCM ме беше надъхало много да го играя. Така и не стана. Заслужава ли си? (Ако си го играл.)
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 00:53
Колко разсеян трябва да си, за да не видиш реда, в който човека споменава, че няма машина за най-новите заглавия и да му препоръчаш именно тях?
Разсъждавайте малко бе, хора.
Freelancer, ако не си я пробвал, върви на слаби компове (2003 година е играта) и историята, наред с екшъна, са много зарибяващи. Истинската сила на тази игра е в мултито обаче.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 07:03
†Soul Hunter† написа: Колко разсеян трябва да си, за да не видиш реда, в който човека споменава, че няма машина за най-новите заглавия и да му препоръчаш именно тях? Бе ще ги подкара с тая машина, макар и на Low.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 10:56
Firzen написа: Кире_Гръчата написа: Някой играл ли е Evil Islands ? Винаги съм искал да го играя. Само знам, че е своеобразно продължение на древната руска поредица Rage of Mages, и че review-то на PCM ме беше надъхало много да го играя. Така и не стана. Заслужава ли си? (Ако си го играл.) Преди години, когато нета беше dial-up и нямаше торенти, с един приятел се скъсахме да я търсим, накрая я намерихме от един друг приятел и я цъкахме. Доста зарибяваща беше, но и доста трудна. Сега графиката би отказала някои от нас да я цъкаме, но аз бих си я свалил пак
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 11:27
Team Fortress 2, даже ше я подкараш на почти макс
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Пичове, помагайте с избора на игра Публикувано на: 15 Мар 2009 11:46
Аз ти препоръчвам Sniper:Art of Victory!Интересен шутър,в никакъв случай не най-добрия,но все пак си е зарибявка докато го превъртиш!Също и Mount and Blade,макар че тя май спада към тези,които НЕ харесваш!И аз също като Сентри препоръчвам и Мороуинд...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|