Моля кажете игра подобна на...
Моля кажете игра подобна на...
искам играта да е подобна на Mythos. До колкото знам мътхос нема да бъде довършено а като идея много ми хареса.
Значи ако знаете MMORPG подбно на Mythos имам в предвит подобно по камера, да е 3д, да се гледа от горе, да е зарибяващо. Това са ми 3те критерия: да е 3д(горе долу хубава графика), да се гледа от горе и да е много зарибяващо.
Значи ако знаете MMORPG подбно на Mythos имам в предвит подобно по камера, да е 3д, да се гледа от горе, да е зарибяващо. Това са ми 3те критерия: да е 3д(горе долу хубава графика), да се гледа от горе и да е много зарибяващо.
Re: Моля кажете игра подобна на...
Ако никой не може да се сети за такова MMORPG моля кажете някаква друга игра, жанра по ваш избор, в която трепеш наляво надясно и има много кървища, глави хвърчат и т.н.(демек битките са реални)
-
master_117
- В момента играе: Overlord,Fallout 3,DoW 2
Пробвай TimeshiftHELLcry написа:Ако никой не може да се сети за такова MMORPG моля кажете някаква друга игра, жанра по ваш избор, в която трепеш наляво надясно и има много кървища, глави хвърчат и т.н.(демек битките са реални)
Това, което си описал вероятно е сред следните: Conquer, Immortal Destiny(With Your Destiny), Cronous, Phoenix Dynasty Online. Всъщност обаче е вероятно повече да се изкефиш на Neosteam. Просто усещането при битките там е по-близко, отколкото при изброените игри. Можеш да стъпчеш тълпа чудовища за минута-две, но има и босове, които се бият доста по-трудно.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Мерси братле, ще ги пробвам всичките и сигурно една ще ми хареса най много.Sentry написа:Това, което си описал вероятно е сред следните: Conquer, Immortal Destiny(With Your Destiny), Cronous, Phoenix Dynasty Online. Всъщност обаче е вероятно повече да се изкефиш на Neosteam. Просто усещането при битките там е по-близко, отколкото при изброените игри. Можеш да стъпчеш тълпа чудовища за минута-две, но има и босове, които се бият доста по-трудно.
Наистина ли една ще ти хареса най - много ?HELLcry написа:Мерси братле, ще ги пробвам всичките и сигурно една ще ми хареса най много.Sentry написа:Това, което си описал вероятно е сред следните: Conquer, Immortal Destiny(With Your Destiny), Cronous, Phoenix Dynasty Online. Всъщност обаче е вероятно повече да се изкефиш на Neosteam. Просто усещането при битките там е по-близко, отколкото при изброените игри. Можеш да стъпчеш тълпа чудовища за минута-две, но има и босове, които се бият доста по-трудно.
Е мое да му харесат по равно кво
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Епа мое и да не му харесат 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Моля кажете игра подобна на...
Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound.
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg