Моля кажете игра подобна на...

Игри за PC
HELLcry

Моля кажете игра подобна на...

Мнение от HELLcry »

искам играта да е подобна на Mythos. До колкото знам мътхос нема да бъде довършено а като идея много ми хареса.
Значи ако знаете MMORPG подбно на Mythos имам в предвит подобно по камера, да е 3д, да се гледа от горе, да е зарибяващо. Това са ми 3те критерия: да е 3д(горе долу хубава графика), да се гледа от горе и да е много зарибяващо.
HELLcry

Re: Моля кажете игра подобна на...

Мнение от HELLcry »

Ако никой не може да се сети за такова MMORPG моля кажете някаква друга игра, жанра по ваш избор, в която трепеш наляво надясно и има много кървища, глави хвърчат и т.н.(демек битките са реални)
master_117
В момента играе: Overlord,Fallout 3,DoW 2

Мнение от master_117 »

HELLcry написа:Ако никой не може да се сети за такова MMORPG моля кажете някаква друга игра, жанра по ваш избор, в която трепеш наляво надясно и има много кървища, глави хвърчат и т.н.(демек битките са реални)
Пробвай Timeshift :akimbo: от там можеш да научиш много добре вътрешностите на човека
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Това, което си описал вероятно е сред следните: Conquer, Immortal Destiny(With Your Destiny), Cronous, Phoenix Dynasty Online. Всъщност обаче е вероятно повече да се изкефиш на Neosteam. Просто усещането при битките там е по-близко, отколкото при изброените игри. Можеш да стъпчеш тълпа чудовища за минута-две, но има и босове, които се бият доста по-трудно.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
HELLcry

Мнение от HELLcry »

Sentry написа:Това, което си описал вероятно е сред следните: Conquer, Immortal Destiny(With Your Destiny), Cronous, Phoenix Dynasty Online. Всъщност обаче е вероятно повече да се изкефиш на Neosteam. Просто усещането при битките там е по-близко, отколкото при изброените игри. Можеш да стъпчеш тълпа чудовища за минута-две, но има и босове, които се бият доста по-трудно.
Мерси братле, ще ги пробвам всичките и сигурно една ще ми хареса най много.
Алми

Мнение от Алми »

HELLcry написа:
Sentry написа:Това, което си описал вероятно е сред следните: Conquer, Immortal Destiny(With Your Destiny), Cronous, Phoenix Dynasty Online. Всъщност обаче е вероятно повече да се изкефиш на Neosteam. Просто усещането при битките там е по-близко, отколкото при изброените игри. Можеш да стъпчеш тълпа чудовища за минута-две, но има и босове, които се бият доста по-трудно.
Мерси братле, ще ги пробвам всичките и сигурно една ще ми хареса най много.
Наистина ли една ще ти хареса най - много ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Е мое да му харесат по равно кво
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Епа мое и да не му харесат :D

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
djtazbg

Мнение от djtazbg »

Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound.
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
Публикувай отговор