off topic
Ми незнам, човек, 1 и 2 ме изкефиха много с атмосферата на играта историята и това как бяха завързани нещата. И в същото време не се правеше едно монотонно действие, а играта се развиваше, докато при 3 те пуска в няква местност където слънцето грее, птички пеят, и въобще всичко бе сменено. Монотонността при 3 беше най-дразнещото нещо: отиваш в град, изпълняваш редица на пръв поглед интересни куестове и накрая един по-специален, след това отиваш в другия град и цялото действие се повтаря. Бойната система беше ужасна, не че в готик 1 и 2 е няква добра, ама поне имаше шанс срещу повече от един противник.
Кажи-речи 3 не ме кефи че нямаше нищо общо с първите като визия, атмосфера и беше мн. монотонна.
Виж не казвам, че играта не е добра сиг. съм, че е зарибила доста хора, просто откоментирах защо първите две ми харесаха повече.
още off topic
БТВ не ми се искаше да правя нова тема и ще го кажа тук:
В интервю със Steve Polge той казва, че може да направят нова single-player Unreal game.
even more off topic
Днес видях, че има снимка на един от двата героя, които ще са в експанжъна на UT3. Ето я и нея: