Автор |
Съобщение |
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 09:18
някой може ли да посочи RPG отговарящо на вс критерии по - долу: 1. да е наскоро излязло 2007-08-09 2. да има мн магии и героя ти да се развива (не като в Rise of the Argonauts) 3. преобладаващи да са познатите оръжия - брадва , меч , чук , лопата - не някви нови атомни оръжия 4. не на последно място да е с добра графика и забравих да спомена - да е 3th person
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 09:39
3rd не 3th !
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 09:52
Drakensang, Hard to be a God, The Witcher, Neverwinter Nights
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 10:20
Drakensang добро ли е ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 10:51
На мен ми харесва, има доста класове, самата геймплей механика напомня NWN, графиката е добра, начина на развитие на уменията - също, има адски много куестове(в демото, което покрива горе-долу само toturial-ната част на играта, съм изпълнил около 20), историята изглежда интересна, въпреки че не мога да кажа точно колко. А бе, най-малкото си струва да се види. От към техническата част изпълнението също не е лошо, като единственият "бъг", който съм забелязал до сега, е едно примигване на екрана, което се появява ако пуснеш играта веднага след инсталация, но то се оправи след рестарт на компютъра.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 11:11
Харесва ми и на мен, 1-2 часа само съм играл за сега но се очертава доста добра.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 11:41
това drakensang за 1 път го чувам - гледам че сега и излязло ама е доста зарибяващо или поне с такова впечатление останах от геймплей филмчетата в ютюб, тенкс пипъл - бтв някой играл ли е Локи да ми каже какво преставлява
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 11:52
Loki е кофти Diablo clone, общо взето ако МНООООГО искаш даиграеш нещо диаблоподобно, може и до него да стигнеш. Далеч не е най-доброто в жанра обаче.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 12:04
неее определено не е и нещо подобно но диабло камо ли самата тя
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 12:31
аа имаше 1 игра където играят 2 отбора реални хора и е като фпс а всеки отбор има по 1 лидер който гледа картата отгоре от 3-то лице - как се казваше
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 12:40
The Witcher го препоръчвам жестоко, много добра игра! Иначе Gothic и Gothic 2. Тройката не ме изкефи особено. Не са някви нови, ама като ги изиграх минала година се счупих от кеф. Виж и Overlord. Не е точно RPG, но има елементи и е страшно забавна. The Elder Scrols IV: Oblivion също не е за изпускане. И ако видиш нялъде играта Legend: Hand of God в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Я ИГРАЙ!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 12:41
<mitko> написа: аа имаше 1 игра където играят 2 отбора реални хора и е като фпс а всеки отбор има по 1 лидер който гледа картата отгоре от 3-то лице - как се казваше SAVAGE
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 18:59
Дааа...и аз съм с две ръце за Вещерът!Супер игра!Дрейкънсанг не съм я пробвал още,но възнамерявам скоро да го направя.Препоръчвам още и Невъруинтър найтс!Също страшно кефи тая игра,но препоръчвам единицата-нищо,че е малко стара!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 19:09
NWN2 >>> NWN (без вторият експанжън за двойката, който е издънка)
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 19:24
Пробвах Drakensang, почна доста обещаващо ( като изключим изтърканото интро и т.н. ). Но бойната система малко дразни. Или е бъг, или аз нещо съм тъп - ама героя ми понякога стои и само гледа, без да удря...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 20:11
Кире_Гръчата написа: Пробвах Drakensang, почна доста обещаващо ( като изключим изтърканото интро и т.н. ). Но бойната система малко дразни. Или е бъг, или аз нещо съм тъп - ама героя ми понякога стои и само гледа, без да удря... Aко е зашеметен или ослепен прави така, виж му статусите. Ако са наред просто цекни пауза и избери мишена.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 20:14
WidowmakeR написа: Иначе Gothic и Gothic 2. Тройката не ме изкефи особено. Странно е тва да са те изкефили 1 и 2 па 3 не.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 26 Фев 2009 23:05
off topic Ми незнам, човек, 1 и 2 ме изкефиха много с атмосферата на играта историята и това как бяха завързани нещата. И в същото време не се правеше едно монотонно действие, а играта се развиваше, докато при 3 те пуска в няква местност където слънцето грее, птички пеят, и въобще всичко бе сменено. Монотонността при 3 беше най-дразнещото нещо: отиваш в град, изпълняваш редица на пръв поглед интересни куестове и накрая един по-специален, след това отиваш в другия град и цялото действие се повтаря. Бойната система беше ужасна, не че в готик 1 и 2 е няква добра, ама поне имаше шанс срещу повече от един противник. Кажи-речи 3 не ме кефи че нямаше нищо общо с първите като визия, атмосфера и беше мн. монотонна. Виж не казвам, че играта не е добра сиг. съм, че е зарибила доста хора, просто откоментирах защо първите две ми харесаха повече. още off topic БТВ не ми се искаше да правя нова тема и ще го кажа тук: В интервю със Steve Polge той казва, че може да направят нова single-player Unreal game. even more off topic Днес видях, че има снимка на един от двата героя, които ще са в експанжъна на UT3. Ето я и нея:
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 27 Фев 2009 00:58
Drakensang чупи бе, да го еба. От както превъртях Уйчъра точно нещо такова ми се играе (не че имат много общо).
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RPG Request Публикувано на: 27 Фев 2009 21:26
А някой може ли да ми каже добро РПГ и на мен, което да върви на gForce FX5200 С леко поостаряла видеокарта съм и просто много ме прецаква за новите игри...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|