Хора, спешно се нуждая от инфо за една малка, но велика според мен игрица. Преди я играех доста, но за съжаление съм й забравил името, а много искам да я цъкам отново!
Играта е на принципа jump'n'run и е подобна на Snow Bross. Играят 2 трола, зелен и син и подобно на бросс, се минават така ниво след ниво. Тролчетата удрят с глави тухлички и обръщат гадчетата по гръб, след което трябва да ги бутнат. Благодаря предварително за оказаната подкрепа!
Спешно се нуждая от помощ за една игричка!
- The Flaming One
- Обратна връзка:
Re: Спешно се нуждая от помощ за една игричка!
Neeeerd! Играй Супер Марио или ще те обърнем по гръб и ще ти напълним дупето с любов. 
I`m burning in fire, burning up, burning up...
Don`t worry baby, saving chicks is what I`m all about.
Don`t worry baby, saving chicks is what I`m all about.
мисля че такива лафове можеш само онлайн да ми пишеш...The Flaming One написа:Neeeerd! Играй Супер Марио или ще те обърнем по гръб и ще ти напълним дупето с любов.
както и да е... моля без офтопик... наистина ми трябва малко подкрепа, а не мнения
Наскоро имаше тема за тази игра - Bonkheads.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
thx много!Sentry написа:Наскоро имаше тема за тази игра - Bonkheads.