Заглавие: Спешно се нуждая от помощ за една игричка!
Публикувано на: 07 Авг 2008 19:07
Хора, спешно се нуждая от инфо за една малка, но велика според мен игрица. Преди я играех доста, но за съжаление съм й забравил името, а много искам да я цъкам отново! Играта е на принципа jump'n'run и е подобна на Snow Bross. Играят 2 трола, зелен и син и подобно на бросс, се минават така ниво след ниво. Тролчетата удрят с глави тухлички и обръщат гадчетата по гръб, след което трябва да ги бутнат. Благодаря предварително за оказаната подкрепа!
The Flaming One
Заглавие: Re: Спешно се нуждая от помощ за една игричка!
Публикувано на: 07 Авг 2008 19:38
Neeeerd! Играй Супер Марио или ще те обърнем по гръб и ще ти напълним дупето с любов.
___________________________________ I`m burning in fire, burning up, burning up... Don`t worry baby, saving chicks is what I`m all about.
t55
Публикувано на: 07 Авг 2008 20:08
The Flaming One написа:
Neeeerd! Играй Супер Марио или ще те обърнем по гръб и ще ти напълним дупето с любов.
мисля че такива лафове можеш само онлайн да ми пишеш... както и да е... моля без офтопик... наистина ми трябва малко подкрепа, а не мнения
Sentry
Публикувано на: 07 Авг 2008 20:28
Наскоро имаше тема за тази игра - Bonkheads.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
t55
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения