Nokia 6300 проблем
Nokia 6300 проблем
Здравейте.Днес си купих Нокиа 6300.Всичко хубаво,докато не реших да си кача няколко песни.Значи заедно с телефона си купих и блутуут устройство,което служи за тази цел.Всичко хубаво,но диска с драйверите за устройството не ми работи,и не мога да намеря такива драйвери в нета.Също така не ми е ясно как мога да включа блутуут устройството в самия телефон,не виждам никъде изход където може да влезе платката му.Ако има някой със същия телефон,нека помогне,много ще съм благодарен.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Re: Nokia 6300 проблем
Защо ти е да включваш устройството в телефона?
Не че може де... но защо? По-добре ползвай кабела от комплекта. Трансферът е по-добър.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
В комплекта нямам кабел за трансфер,точно затова си взех блутуут устройство.Нямам си ни най малка представа как става цялата работа с прехвърлянето на данни от ПЦ на телефон,за първи път го правя.Ако може по детайлно обяснение , златен ще си 
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Пробвай от тук да дръпнеш програмата, с мойто блутуту стана.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Бт-а не се вклячва в телефона. В телефона си има вграден. Този закупеният е за пц-то. Ако са включени - ще се намерят.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Да хубаво намериха се , но има 2 проблема.
Първият е че нямам сървис пак 2 , има ли начин чрез нокиа pc suite или някаква друга програма да кача музика без да инсталирам сп 2.
И искам да попитам също защо като ползвам BlueSoleil ми излиза някакво съобщение че само 5 мб общо мога да прехвърля.
Първият е че нямам сървис пак 2 , има ли начин чрез нокиа pc suite или някаква друга програма да кача музика без да инсталирам сп 2.
И искам да попитам също защо като ползвам BlueSoleil ми излиза някакво съобщение че само 5 мб общо мога да прехвърля.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Дано се намери някой подробно да ти обясни как става с блутуут, защото съм доста слабо запознат. Аз използвам кабел.
Иначе, добре дошъл в семейството на NOKIA!
Иначе, добре дошъл в семейството на NOKIA!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
BlueSoleil май е платена... сигурно затова ти прави проблеми.
Иначе SP2 е задължителен, при все, че преди месец излезе SP3!
Иначе SP2 е задължителен, при все, че преди месец излезе SP3!