25 Дек 2004 23:37 Мнения: 630 Местоположение: Sf
Заглавие: Nokia 6300 проблем
Публикувано на: 05 Юли 2008 15:24
Здравейте.Днес си купих Нокиа 6300.Всичко хубаво,докато не реших да си кача няколко песни.Значи заедно с телефона си купих и блутуут устройство,което служи за тази цел.Всичко хубаво,но диска с драйверите за устройството не ми работи,и не мога да намеря такива драйвери в нета.Също така не ми е ясно как мога да включа блутуут устройството в самия телефон,не виждам никъде изход където може да влезе платката му.Ако има някой със същия телефон,нека помогне,много ще съм благодарен.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Заглавие: Re: Nokia 6300 проблем
Публикувано на: 05 Юли 2008 15:29
Защо ти е да включваш устройството в телефона? Не че може де... но защо? По-добре ползвай кабела от комплекта. Трансферът е по-добър.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Scar
Публикувано на: 05 Юли 2008 15:34
В комплекта нямам кабел за трансфер,точно затова си взех блутуут устройство.Нямам си ни най малка представа как става цялата работа с прехвърлянето на данни от ПЦ на телефон,за първи път го правя.Ако може по детайлно обяснение , златен ще си
Wrap my arms around you
My little halo
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 05 Юли 2008 16:42
Бт-а не се вклячва в телефона. В телефона си има вграден. Този закупеният е за пц-то. Ако са включени - ще се намерят.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Scar
Публикувано на: 05 Юли 2008 17:09
Да хубаво намериха се , но има 2 проблема. Първият е че нямам сървис пак 2 , има ли начин чрез нокиа pc suite или някаква друга програма да кача музика без да инсталирам сп 2. И искам да попитам също защо като ползвам BlueSoleil ми излиза някакво съобщение че само 5 мб общо мога да прехвърля.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Публикувано на: 05 Юли 2008 17:21
Дано се намери някой подробно да ти обясни как става с блутуут, защото съм доста слабо запознат. Аз използвам кабел. Иначе, добре дошъл в семейството на NOKIA!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Hangwire
Публикувано на: 05 Юли 2008 18:23
BlueSoleil май е платена... сигурно затова ти прави проблеми.
Иначе SP2 е задължителен, при все, че преди месец излезе SP3!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения