Игра с мислене.
Игра с мислене.
Здравейте, хора.Търся всякакви игри, стига да искат мисловна дейност.Само и единствено мисловна дейност.Не се сещам за такива неща, освен за шах, затова се обръщам към вас
.
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Игра с мислене.
Пробвай някой куест. Sherlock Holmes поредицата например.
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
proveyourlogic.com - Мен ме кефи! Врътнах я с малко помощ
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички 
Само мислене? Ми Disciples, Heroes, Battle of Wesnoth...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Хм, не е точно това, което търся.Проблемът е там, че човекът, за който ми трябва играта не знае английски, така че всякакви куестове и тем подобни отпадат.Търся нещо по-простичко, kato minesweeper (но по сложно), или caveman, или имаше 1 игра, в която трябваше да откараш кубчета на определени места като само можеш да ги буташ.Мерси все пак за незабавните отговори
.
http://www.reflexive.com - разгледай и си избери
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
- bgKommando
- Обратна връзка:
Ми аз бих ти препоръчал Half -life 2 и episode 1 , episode 2.Не че ще се преомуриш от мислене , но понякога трябва да се помисли. 
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
- Тъп трол (баннат)
Civilization 4 online,има много добри играчи особенно в ladder игрите.
Тя е на turns,не се изисква много англииски,и е 100% тактическа
ffa или team play може да играеш
Може би някога продълженията на Civilization
ще са по-сложни и логически отколкото шаха
И ще се играят повече отколкото шаха,игри от типа на civilization
Тя е на turns,не се изисква много англииски,и е 100% тактическа
ffa или team play може да играеш
Може би някога продълженията на Civilization
ще са по-сложни и логически отколкото шаха
И ще се играят повече отколкото шаха,игри от типа на civilization
SokobanSiedun написа:или имаше 1 игра, в която трябваше да откараш кубчета на определени места като само можеш да ги буташ. .
Щом искаш нещо за мислене се захвани наистина с някой куест. Там нищо друго не се прави освен да се помисли. Някои куестове са преведени на бг: Syberia 1/2 ( невероятно добри игри ), а също и Black Mirror ( тя е лесничка и става за новаци). Е успех и евала, че има хора дето искат да мислят.
Мерси за отзивчивостта
.Ще пробвам някои от препоръчаните игри
.
- Toxsick_Vomit
Logic Trap пробвай щом така стоят нещатаSiedun написа:Хм, не е точно това, което търся.Проблемът е там, че човекът, за който ми трябва играта не знае английски, така че всякакви куестове и тем подобни отпадат.Търся нещо по-простичко, kato minesweeper (но по сложно), или caveman, или имаше 1 игра, в която трябваше да откараш кубчета на определени места като само можеш да ги буташ.Мерси все пак за незабавните отговори.
- Till.Lindemann
по пронцип са ПСП има една игра Chessmaster-The Art Of Learning, която наистина добре раздвижва мозъка
обаче нз дали я има за псп
обаче нз дали я има за псп
Училище, гимназия, университет - все хубави игри само за мисловна дейност
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Атацикем Ориг!
Мисля че в dvd-то на новия брой на pc mania ima точно игра, каквато търсиш- Lemmings
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Ооо, лемингите са много изроди. Малко съм я цъкал тая игрица, ама я знам, че е адски безмозъчна по отношение на лемингчетата, и доста трудничка откъм логика.Атацикем Ориг! написа:Мисля че в dvd-то на новия брой на pc mania ima точно игра, каквато търсиш- Lemmings
Аз бих ти препоръчал нещо друго - Neighbours from Hell. В нея си водещ на ТВ шоу, който прави номера на лошия си съсед (той е направен наистина противен), а геймплеят е 2Д профил на къщата. Смешна и забавна, идеална за малки деца (ако случаят е такъв). Играта е адски лесна по отношение на изиграване, но ако започнеш да се трудиш за 100% рейтинг (който получаваш от трикове), става доста по-сложничка. Проблемът е, че е кратка, но пък има и 2-ра и 3-та част (които не съм играл), така че може да се продължи и там, вероятно.
Друго предложение е Oddwolrd Abe's Odyssey/Exodus, който са адски смешни и изискват мислене. Но тя вече не влиза в графата "само мислене".
Иначе действително куестовете са твоят жанр, а от тях има доста преведени на български. Аз съм играл единствено Тhe Black Mirror, но е наистина интересна и приятна (една колежка сега я играе и е запънала на предпоследния чаптър и не иска да играе нататък, защото я притеснява накъде ще се завие историята
Never save anything for the swim back!
- Till.Lindemann
тая е яка ама в един момент триковете се изтъркват