Защо толкова хора от форума не харесват WoW?

Игри за PC
Аватар
Гиро мекицата

Защо толкова хора от форума не харесват WoW?

Мнение от Гиро мекицата »

Я кажете защо толкова ви дразнят WoW играчите?
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Аз играя УоУ :D
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Че нямаме пари и ние да играем УоУ :)
Аватар
vladovichev

Мнение от vladovichev »

тъпа игра - не ме дразнят играчите а самата игра
Не'ам думи
Аватар
Xpu$тo
Обратна връзка:

Мнение от Xpu$тo »

Аз се кефя на Уоу само че не на TBC (щот не ми тръгва :oops: ) а аз първата част не моа да намеря сървър :lol: :roll:
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Прекалено е комерсиална за това неме кефи
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ами това е първата игра на близард, която откровенно не ми харесва.
Дразнят ме тези, които ходят и играят други ММОРПГ и разправят, че WoW била по-добра. Преди месеци почнах LOTRO, беше пълно с WoW играчи, които пишеха как WoW била невероятна игра... малоумното в цялата ситуация е, че ако играта беше толкова невероятна, те нямаше да играят друго мморпг. Същото се случва сега и с Табула Раса - пълно е с УоУ кретени.
Да кажем, че нямам нищо против WoW играчите, които си седят в WoW.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Гипо написа:Ами това е първата игра на близард, която откровенно не ми харесва.
Дразнят ме тези, които ходят и играят други ММОРПГ и разправят, че WoW била по-добра. Преди месеци почнах LOTRO, беше пълно с WoW играчи, които пишеха как WoW била невероятна игра... малоумното в цялата ситуация е, че ако играта беше толкова невероятна, те нямаше да играят друго мморпг. Същото се случва сега и с Табула Раса - пълно е с УоУ кретени.
Да кажем, че нямам нищо против WoW играчите, които си седят в WoW.
Warhammer Online пък като излезе, направо ще се пренасели с WoW играчи...
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Може би защото е увлекателна и зарибяваща?
Аватар
Nimrod

Мнение от Nimrod »

Мразя я защото всички разправят,че била божествена игра.
Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно!
Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Sashakiss® написа:Може би защото е увлекателна и зарибяваща?

Кое WoW ли?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Draksis

Мнение от Draksis »

Sashakiss® написа:Може би защото е увлекателна и зарибяваща?

УоУ е по-скоро игра, в която се играят куестове онлайн. За нищо друго не става. Опитах се да играя на нея, но бързо я захвърлих като боклук. В игра, която залага на битките между фракции (визирам Алианса и Ордата) има само девет (9) класа. С еднакви умения и магии. Къде отива динамиката на битките между играчи?

Остава да я играеш само заради историята, ама аз развитие на историята в тая игра не видях... само дето убиват уж Магтеридон, Илида, Груул... ебаси чудото.

Lineage 2 се изчерпа, но там пък поне има над 20 класа. Вземи я пробвай пък. Или Tabula-та, виждам, че я хвалят.

Лично аз си превъртам Legacy of Kain сериите. Заради историята. Почти няма други такива игри с увлекателна история като на гореспоменатата.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
B.L.

Мнение от B.L. »

Да играеш ММОРПГ за историята е наивно(както и аз правех като излезе УоУ). Играта след толкова пачове се превърна само в гринд и това ме отблъсна от нея поне за кратко. Надявям се като излезе Гнева на Лич Кинга, да не ме върне отново :?
Изображение

Изображение
Аватар
ivanatora
Обратна връзка:

Мнение от ivanatora »

Аз не я харесвам, защото в WoW съм изгубил ценни приатели. *изгубил* - буквално. Хората от както играят не можеш да им видиш лицата. Игра, която те задължава да седиш по часове пред компютъра не печели добри точки пред мен.
"Хайде да пием бира"
"Не мога сега, точно бием в един инстанс и ако излезя сега ще ме изключат от гилдията".
"Ами довечера?"
"Амиии в 2 сутринта трябва да ставам че имаме уговорена (незнамсикакво) с пичовете от гилдията"

Прас - главата в стената.

Най-обичам като им кажа че WoW е супер антисоциално нещо да ми рекат, че покрай играта са завързали незнам си какви запознанства и се логвали само за да си комуникират с хората. А колко от тези играчи си виждал на живо? Ами 5-6... А с колко от тях си пил бира повече от веднъж?...

В заключение ще поздравя всички, които са успели да не се пристрастяват към WoW с Make Love Not Warcraft
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Аз цъкам УоУ,но тва не ми пречи да си ходя насам-натам,да си пия биричка с приятели и т.н.Сичко опира до човека...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Абе може и да опира до човека, ама това не променя много нещата.. След като играта предоставя такава възможност - някои се възползват от нея. Има хора, които искат да станат на първо място по това или онова, да съберат тази колекция или онази.. изобщо ако искаш да постигнеш нещо добро в играта трябва да се вманиачиш. Аз не смея да я погледна , щото буквално за нищо друго няма да ми остане време. Ще я цикля по цял ден и нощ - ужас. Та аз съм на почти 19 години , да му се невиди! Не мога да си позволя да изоставя живота си заради някаква си игра.. О>О

So -> No WoW .
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Мен УоУ не ме зариби така!Аз играех докато не вдигнах 60левел паладин.И не не съм нууб,а просто играта не ме зариби както действа при останалите нз защо.Оставих я и повече не играх почти нищо докато не излезе ЛОТРО.Тя ми писна за няма и 2 месеца и нещо щото без ПвП тъпооо!!Сега си чакам Уархамър,защото това ще е перфектното ММО ако не го осерат! :?
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

The Chameleon написа:Абе може и да опира до човека, ама това не променя много нещата.. След като играта предоставя такава възможност - някои се възползват от нея. Има хора, които искат да станат на първо място по това или онова, да съберат тази колекция или онази.. изобщо ако искаш да постигнеш нещо добро в играта трябва да се вманиачиш. Аз не смея да я погледна , щото буквално за нищо друго няма да ми остане време. Ще я цикля по цял ден и нощ - ужас. Та аз съм на почти 19 години , да му се невиди! Не мога да си позволя да изоставя живота си заради някаква си игра.. О>О

So -> No WoW .
За да постигнеш нещо в играта е достатачно да се логнеш за 4 часа горе долу онлайн,колкото да направиш един реид,или няколко арени...През останалото време няма много друго за правене когато си 70 левел тъй че не виждам къв е проблема...
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW?

Мнение от Alien »

Гиро мекицата написа:Я кажете защо толкова ви дразнят WoW играчите?

Хем се плаща,хем има бъгове.защо мислиш че няма да я харесат
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

Преди година и повече някой от форума(съжалявам, но забравих кой) ми беше дал да играя УоУ в оригинален сървър за да развивам герой. Предполагам че после ги е продавал или нещо такова. Издържах една седмица нередовна игра и повече не можах. Стана ми тъпо. Пробвах по-късно да играя в Нефелин, защото едни приятели бяха много запалени и постоянно бяха там. В началото ми беше интересно. Но вече като минах 10-тия левъл почна да ми писва. На 14-ти съвсем ми беше втръснало и я зарязах. Та не мога да си обясня какво толкова намират хората в тая игра. И съм донякъде доволен, че не успя да ме зариби. Явно имам имунитет. Може по-нататък да дам малко кръв за ваксина срещу WoW :)
Макар че като се замисля няма игра, която да ме е задържала с месеци(освен CS, но там свястни сървъри с не-много силни играчи, които не ползват хакове няма вече. Или са много малко). Може би затова така и не съм добър на стратегии. Не че мога да се похваля със изключително богат социален живот, но според мен WoW е тъпотия - като цигарите и наркотиците - плащаш за да си вредиш. Който му носи удоволствие нека играе.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Публикувай отговор