Автор |
Съобщение |
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Защо толкова хора от форума не харесват WoW? Публикувано на: 17 Ное 2007 16:27
Я кажете защо толкова ви дразнят WoW играчите?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 16:30
Аз играя УоУ
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 16:31
Че нямаме пари и ние да играем УоУ
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
vladovichev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 16:37
тъпа игра - не ме дразнят играчите а самата игра
___________________________________ Не'ам думи
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 16:39
Аз се кефя на Уоу само че не на TBC (щот не ми тръгва ) а аз първата част не моа да намеря сървър
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 16:42
Прекалено е комерсиална за това неме кефи
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 16:51
Ами това е първата игра на близард, която откровенно не ми харесва.
Дразнят ме тези, които ходят и играят други ММОРПГ и разправят, че WoW била по-добра. Преди месеци почнах LOTRO, беше пълно с WoW играчи, които пишеха как WoW била невероятна игра... малоумното в цялата ситуация е, че ако играта беше толкова невероятна, те нямаше да играят друго мморпг. Същото се случва сега и с Табула Раса - пълно е с УоУ кретени.
Да кажем, че нямам нищо против WoW играчите, които си седят в WoW.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 17:02
Гипо написа: Ами това е първата игра на близард, която откровенно не ми харесва. Дразнят ме тези, които ходят и играят други ММОРПГ и разправят, че WoW била по-добра. Преди месеци почнах LOTRO, беше пълно с WoW играчи, които пишеха как WoW била невероятна игра... малоумното в цялата ситуация е, че ако играта беше толкова невероятна, те нямаше да играят друго мморпг. Същото се случва сега и с Табула Раса - пълно е с УоУ кретени. Да кажем, че нямам нищо против WoW играчите, които си седят в WoW. Warhammer Online пък като излезе, направо ще се пренасели с WoW играчи...
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
|
Nimrod
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 17:07
Мразя я защото всички разправят,че била божествена игра.
___________________________________ Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно! Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 17:13
Sashakiss® написа: Може би защото е увлекателна и зарибяваща?
Кое WoW ли?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 01:12
Sashakiss® написа: Може би защото е увлекателна и зарибяваща?
УоУ е по-скоро игра, в която се играят куестове онлайн. За нищо друго не става. Опитах се да играя на нея, но бързо я захвърлих като боклук. В игра, която залага на битките между фракции (визирам Алианса и Ордата) има само девет (9) класа. С еднакви умения и магии. Къде отива динамиката на битките между играчи?
Остава да я играеш само заради историята, ама аз развитие на историята в тая игра не видях... само дето убиват уж Магтеридон, Илида, Груул... ебаси чудото.
Lineage 2 се изчерпа, но там пък поне има над 20 класа. Вземи я пробвай пък. Или Tabula-та, виждам, че я хвалят.
Лично аз си превъртам Legacy of Kain сериите. Заради историята. Почти няма други такива игри с увлекателна история като на гореспоменатата.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
B.L.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 11:59
Да играеш ММОРПГ за историята е наивно(както и аз правех като излезе УоУ). Играта след толкова пачове се превърна само в гринд и това ме отблъсна от нея поне за кратко. Надявям се като излезе Гнева на Лич Кинга, да не ме върне отново
|
|
ivanatora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 12:05
Аз не я харесвам, защото в WoW съм изгубил ценни приатели. *изгубил* - буквално. Хората от както играят не можеш да им видиш лицата. Игра, която те задължава да седиш по часове пред компютъра не печели добри точки пред мен.
"Хайде да пием бира"
"Не мога сега, точно бием в един инстанс и ако излезя сега ще ме изключат от гилдията".
"Ами довечера?"
"Амиии в 2 сутринта трябва да ставам че имаме уговорена (незнамсикакво) с пичовете от гилдията"
Прас - главата в стената.
Най-обичам като им кажа че WoW е супер антисоциално нещо да ми рекат, че покрай играта са завързали незнам си какви запознанства и се логвали само за да си комуникират с хората. А колко от тези играчи си виждал на живо? Ами 5-6... А с колко от тях си пил бира повече от веднъж?...
В заключение ще поздравя всички, които са успели да не се пристрастяват към WoW с Make Love Not Warcraft
___________________________________ 1: Пищови за Технически Университет 2: Void and Null 3: Експерименти с PIC16F88
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 12:44
Аз цъкам УоУ,но тва не ми пречи да си ходя насам-натам,да си пия биричка с приятели и т.н.Сичко опира до човека...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 12:46
Абе може и да опира до човека, ама това не променя много нещата.. След като играта предоставя такава възможност - някои се възползват от нея. Има хора, които искат да станат на първо място по това или онова, да съберат тази колекция или онази.. изобщо ако искаш да постигнеш нещо добро в играта трябва да се вманиачиш. Аз не смея да я погледна , щото буквално за нищо друго няма да ми остане време. Ще я цикля по цял ден и нощ - ужас. Та аз съм на почти 19 години , да му се невиди! Не мога да си позволя да изоставя живота си заради някаква си игра.. О>О
So -> No WoW .
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 13:06
Мен УоУ не ме зариби така!Аз играех докато не вдигнах 60левел паладин.И не не съм нууб,а просто играта не ме зариби както действа при останалите нз защо.Оставих я и повече не играх почти нищо докато не излезе ЛОТРО.Тя ми писна за няма и 2 месеца и нещо щото без ПвП тъпооо!!Сега си чакам Уархамър,защото това ще е перфектното ММО ако не го осерат!
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 13:10
The Chameleon написа: Абе може и да опира до човека, ама това не променя много нещата.. След като играта предоставя такава възможност - някои се възползват от нея. Има хора, които искат да станат на първо място по това или онова, да съберат тази колекция или онази.. изобщо ако искаш да постигнеш нещо добро в играта трябва да се вманиачиш. Аз не смея да я погледна , щото буквално за нищо друго няма да ми остане време. Ще я цикля по цял ден и нощ - ужас. Та аз съм на почти 19 години , да му се невиди! Не мога да си позволя да изоставя живота си заради някаква си игра.. О>О
So -> No WoW . За да постигнеш нещо в играта е достатачно да се логнеш за 4 часа горе долу онлайн,колкото да направиш един реид,или няколко арени...През останалото време няма много друго за правене когато си 70 левел тъй че не виждам къв е проблема...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW? Публикувано на: 18 Ное 2007 13:10
Гиро мекицата написа: Я кажете защо толкова ви дразнят WoW играчите?
Хем се плаща,хем има бъгове.защо мислиш че няма да я харесат
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 13:18
Преди година и повече някой от форума(съжалявам, но забравих кой) ми беше дал да играя УоУ в оригинален сървър за да развивам герой. Предполагам че после ги е продавал или нещо такова. Издържах една седмица нередовна игра и повече не можах. Стана ми тъпо. Пробвах по-късно да играя в Нефелин, защото едни приятели бяха много запалени и постоянно бяха там. В началото ми беше интересно. Но вече като минах 10-тия левъл почна да ми писва. На 14-ти съвсем ми беше втръснало и я зарязах. Та не мога да си обясня какво толкова намират хората в тая игра. И съм донякъде доволен, че не успя да ме зариби. Явно имам имунитет. Може по-нататък да дам малко кръв за ваксина срещу WoW
Макар че като се замисля няма игра, която да ме е задържала с месеци(освен CS, но там свястни сървъри с не-много силни играчи, които не ползват хакове няма вече. Или са много малко). Може би затова така и не съм добър на стратегии. Не че мога да се похваля със изключително богат социален живот, но според мен WoW е тъпотия - като цигарите и наркотиците - плащаш за да си вредиш. Който му носи удоволствие нека играе.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|