http://www.pcmania.bg/Ubisoft съобщиха, че многократно награждаваният композитор Джеспър Кид е ангажиран със саундтрака към Assassin's Creed - екшън-приключенската игра от създателите на Prince of Persia. Тя ще излезе на пазара за конзоли през ноември, докато за PC - в началото на следващата година. Геймката ще ни върне към Средновековието и ще ни превърне от отчаян и обезверял принц, воюващ с Пясъците на времето, в най-добрия наемен убиец, съществувал по времето на Третия кръстоносен поход. Това би трябвало да бъде първата част от една нова и доста дълга поредица. Главният герой в това екшън-приключение ще се казва Алтаир (което на арабски означава “летящият орел”) и ще бъде изключително подвижен – повече дори и от самия принц.
Assassin's Creed
Assassin's Creed
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Нямам повече какво да кажа..Indiana Jones™ написа:Аз с нетърпение очаквам играта и съм сигурен, че няма да я осерат (btw пише се с "о"), защото все пак UbiSoft си е UbiSoft. А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи, а освен Assassin's Creed не се сещам за друга такава.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
+1The Chameleon написа:Нямам повече какво да кажа..Indiana Jones™ написа:Аз с нетърпение очаквам играта и съм сигурен, че няма да я осерат (btw пише се с "о"), защото все пак UbiSoft си е UbiSoft. А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи, а освен Assassin's Creed не се сещам за друга такава.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
+2Dark Dragoon написа:+1The Chameleon написа:Нямам повече какво да кажа..Indiana Jones™ написа:Аз с нетърпение очаквам играта и съм сигурен, че няма да я осерат (btw пише се с "о"), защото все пак UbiSoft си е UbiSoft. А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи, а освен Assassin's Creed не се сещам за друга такава.
Ворд според мене доста са се повлияли от TiefShady написа:Ще я осерат. Ще искат да е стелт като Tief, екшън като Принца, адвенчър като кака Лара и с история каро Соул Риивър. И няма да стане. Е, ще съм безкрайно щастлив ако греша, но май няма да е такъв случая.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Гиро мекицата
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Да, няма да има фентъзи елементи, но може да има лек Sci-Fi привкус.Indiana Jones™ написа: А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи
Иначе и аз очаквам играта с нетърпение. Надявам се до тогава да съм си купил ПС3-то та да я джиткам на него.
А сега само ми остава да си залъгвам глада с трейлъри:
http://www.gametrailers.com/game/2581.html

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Това още повече ме кара да очаквам играта с нетърпение. Има разлика между Sci-Fi и фентъзи. Винаги обичам в игрите да има нещо мистично. Разбира се надявам се да не я направят прекалено "измислена".Xayzer написа:Да, няма да има фентъзи елементи, но може да има лек Sci-Fi привкус.Indiana Jones™ написа: А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи
- Гиро мекицата
Тъкмо слушах саундтрака и само от него се влюбих пък не знам.
Инъче, лично аз ще съм разочарован ако липсва мистицизъм. Обичам загадъчни работи, даже обожавам. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка: