Автор |
Съобщение |
човек
|
|
|
|
Заглавие: Assassin's Creed Публикувано на: 17 Окт 2007 08:03
Цитат: Ubisoft съобщиха, че многократно награждаваният композитор Джеспър Кид е ангажиран със саундтрака към Assassin's Creed - екшън-приключенската игра от създателите на Prince of Persia. Тя ще излезе на пазара за конзоли през ноември, докато за PC - в началото на следващата година. Геймката ще ни върне към Средновековието и ще ни превърне от отчаян и обезверял принц, воюващ с Пясъците на времето, в най-добрия наемен убиец, съществувал по времето на Третия кръстоносен поход. Това би трябвало да бъде първата част от една нова и доста дълга поредица. Главният герой в това екшън-приключение ще се казва Алтаир (което на арабски означава “летящият орел”) и ще бъде изключително подвижен – повече дори и от самия принц. http://www.pcmania.bg/
Какво друго можем да кажем освен ДАНО .Силно вярвям че няма да я усерат и ще стане страхотна
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 09:03
Аз с нетърпение очаквам играта и съм сигурен, че няма да я осерат (btw пише се с "о"), защото все пак UbiSoft си е UbiSoft. А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи, а освен Assassin's Creed не се сещам за друга такава.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 09:06
Indiana Jones™ написа: Аз с нетърпение очаквам играта и съм сигурен, че няма да я осерат (btw пише се с "о"), защото все пак UbiSoft си е UbiSoft. А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи, а освен Assassin's Creed не се сещам за друга такава.
Нямам повече какво да кажа..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 09:34
The Chameleon написа: Indiana Jones™ написа: Аз с нетърпение очаквам играта и съм сигурен, че няма да я осерат (btw пише се с "о"), защото все пак UbiSoft си е UbiSoft. А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи, а освен Assassin's Creed не се сещам за друга такава. Нямам повече какво да кажа..
+1
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 13:13
Dark Dragoon написа: The Chameleon написа: Indiana Jones™ написа: Аз с нетърпение очаквам играта и съм сигурен, че няма да я осерат (btw пише се с "о"), защото все пак UbiSoft си е UbiSoft. А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи, а освен Assassin's Creed не се сещам за друга такава. Нямам повече какво да кажа.. +1
+2
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 13:18
Ще я осерат. Ще искат да е стелт като Tief, екшън като Принца, адвенчър като кака Лара и с история каро Соул Риивър. И няма да стане. Е, ще съм безкрайно щастлив ако греша, но май няма да е такъв случая.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 13:26
Shady написа: Ще я осерат. Ще искат да е стелт като Tief, екшън като Принца, адвенчър като кака Лара и с история каро Соул Риивър. И няма да стане. Е, ще съм безкрайно щастлив ако греша, но май няма да е такъв случая.
Ворд според мене доста са се повлияли от Tief
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 14:22
Аз не съм играл Tief , я дайте инфо...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 15:01
Еми Кире, там си един клошар и трябва да крадеш храна и да храниш девете си деца.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 16:49
Кирилица написа: Еми Кире, там си един клошар и трябва да крадеш храна и да храниш девете си деца.
Верно че няма такава игра дето да е "реалистична" и да е за Средновековието. Дано тази е.
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 16:57
според мен играта ще е добра
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 17:50
Indiana Jones™ написа: А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи
Да, няма да има фентъзи елементи, но може да има лек Sci-Fi привкус.
Иначе и аз очаквам играта с нетърпение. Надявам се до тогава да съм си купил ПС3-то та да я джиткам на него.
А сега само ми остава да си залъгвам глада с трейлъри:
http://www.gametrailers.com/game/2581.html
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 18:30
Xayzer написа: Indiana Jones™ написа: А и отдавна ми се играе екшън игра в Средновековието без фентъзи елементи Да, няма да има фентъзи елементи, но може да има лек Sci-Fi привкус.
Това още повече ме кара да очаквам играта с нетърпение. Има разлика между Sci-Fi и фентъзи. Винаги обичам в игрите да има нещо мистично. Разбира се надявам се да не я направят прекалено "измислена".
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 19:14
Аз не се притеснявам за Asassin's Creed , а по-скоро за SC:C
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 19:17
napster написа: Аз не се притеснявам за Asassin's Creed , а по-скоро за SC:C
коя игра е тази,че това съкращение мисля че не съм го чувал досега
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 19:34
Гиро мекицата написа: napster написа: Аз не се притеснявам за Asassin's Creed , а по-скоро за SC:C коя игра е тази,че това съкращение мисля че не съм го чувал досега
Splinter Cell : ConViction
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 20:01
napster написа: Гиро мекицата написа: napster написа: Аз не се притеснявам за Asassin's Creed , а по-скоро за SC:C коя игра е тази,че това съкращение мисля че не съм го чувал досега Splinter Cell : ConViction
Тоя си шляпа съкращения както му дойде на добре.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 23:08
Тъкмо слушах саундтрака и само от него се влюбих пък не знам. Инъче, лично аз ще съм разочарован ако липсва мистицизъм. Обичам загадъчни работи, даже обожавам.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 23:25
2D, не си ти на аватара нали...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 23:28
The Chameleon написа: 2D, не си ти на аватара нали...
ФейсУарп...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|