Аз много ги мразя тия на бонукс както и оная с ония сладолед с майката ъъ "разкошна клечка"
Най-омразната ви реклама vol.2
Най-омразната ви реклама vol.2
Абе значи преди бях направил една такава тема ама не мога да я намеря та правя нова а и сега вече има нови тъпи реклами които да ви дразнят та кажете си
Аз много ги мразя тия на бонукс както и оная с ония сладолед с майката ъъ "разкошна клечка"
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Така и така темата ще стане офтопик™:†Nhaz'Ul† написа:Е тая е по радиото ама така ми се повръща като я чуя...
"... Добре че винаги имам пластир в чантата. Пластир за теб, пластир за мен, пластир за всеки ден".![]()
![]()
Тампоните са за самотни жени.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Не се сещам за най омразна, но любимата ми беше "А сега аплодисмнети за момчето, което си купи карта за фитнес и наистина я използва..."
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
- Stalker-san
Тоз пък и той...Zero-Blade написа:Пффф, рекламите на кола са толкова малоумни и отвратителни, че няма на къде..Били написа:Не се сещам за най омразна, но любимата ми беше "А сега аплодисмнети за момчето, което си купи карта за фитнес и наистина я използва..."
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
В момента най ме дразни тази за Шпек "ЛЕКИ"... Шпек "Леки" фор ю мистър "незнам си кой"...Ооо наще са пратили Шпек от България...
Очакваш роднини в Япония да ти пратят PS 3 от Америка може би новия Apple Macintosh или едно iPod-че...А от бедната България...ШПЕК....ДА ти е сладко...
Очакваш роднини в Япония да ти пратят PS 3 от Америка може би новия Apple Macintosh или едно iPod-че...А от бедната България...ШПЕК....ДА ти е сладко...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
- martinkfreеman
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Рядко гледам телевизия,в стаята където съм се чува кво дават по телевизията и тази реклама изключително много ме дразни..."Маяяяя виш нашите са пратили салам от Българияяяя" забелязах има и няква версия където говорят нещо на френски ли нз..скъзах се от смях..глупава и дразнеща реклама.....-Stormrаge- написа:В момента най ме дразни тази за Шпек "ЛЕКИ"... Шпек "Леки" фор ю мистър "незнам си кой"...Ооо наще са пратили Шпек от България...