Автор |
Съобщение |
човек
|
|
|
|
Заглавие: Най-омразната ви реклама vol.2 Публикувано на: 22 Юли 2007 16:44
Абе значи преди бях направил една такава тема ама не мога да я намеря та правя нова а и сега вече има нови тъпи реклами които да ви дразнят та кажете си
Аз много ги мразя тия на бонукс както и оная с ония сладолед с майката ъъ "разкошна клечка"
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 16:49
Izkам да поздрава фсички роми както и оная с ония
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 16:49
Най-мразя тея на Bonux-а.
Ебати - домакински хумор.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 16:51
^Сложи я на простора и мушкатото може да умре от смях, ха-ха-ха
anyway, докато има реклами си говоря с някой в стаята, ходя да пия вода, да пикая и т.н.. не ги гледам много, ама тая за bonux e kVlt :>
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 16:58
Lonely ArchAngel написа: домакински хумор.
АХАХ!
Иначе не гледам много телевизия, а ако гледам и почнат реклами - използвам времето да си взема нещо от хладилника и т.н. :р
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:02
Е тая е по радиото ама така ми се повръща като я чуя...
"... Добре че винаги имам пластир в чантата. Пластир за теб, пластир за мен, пластир за всеки ден".
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:08
Lonely ArchAngel написа: Най-мразя тея на Bonux-а. Ебати - домакински хумор.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:09
†Nhaz'Ul† написа: Е тая е по радиото ама така ми се повръща като я чуя... "... Добре че винаги имам пластир в чантата. Пластир за теб, пластир за мен, пластир за всеки ден".
Така и така темата ще стане офтопик™:
Тампоните са за самотни жени.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:10
Не се сещам за най омразна, но любимата ми беше "А сега аплодисмнети за момчето, което си купи карта за фитнес и наистина я използва..."
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:15
Били написа: Не се сещам за най омразна, но любимата ми беше "А сега аплодисмнети за момчето, което си купи карта за фитнес и наистина я използва..."
Пффф, рекламите на кола са толкова малоумни и отвратителни, че няма на къде..
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:17
На КОКА КОЛА!Преди малко отидох до хладилника и видях,че има кола,нямаше бира да..И я взех.Обичам да махам етикетчетата и т.н.,взе,че на етикета пише,че съм спечелил телефон,но поради другите 9 етикета немога да си го взема.Кока кола.
~SteamOfBlood
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:18
Zero-Blade написа: Били написа: Не се сещам за най омразна, но любимата ми беше "А сега аплодисмнети за момчето, което си купи карта за фитнес и наистина я използва..." Пффф, рекламите на кола са толкова малоумни и отвратителни, че няма на къде..
Тоз пък и той...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:22
Уникално ме дразнят на спрайт , опитват се да изкарват някакви най-долни човешки недостатъци и чрез тях да карат хората да си я копуват, още малко да кажат ,че е много арно да убиеш някой "нещата такива каквито са" pathetic ...
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:34
В момента най ме дразни тази за Шпек "ЛЕКИ"... Шпек "Леки" фор ю мистър "незнам си кой"...Ооо наще са пратили Шпек от България...
Очакваш роднини в Япония да ти пратят PS 3 от Америка може би новия Apple Macintosh или едно iPod-че...А от бедната България...ШПЕК....ДА ти е сладко...
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:51
Не знам ама много съм се хилил на:
За да са меки дрехите на Иво
За да се глади лесно на татко ризата
За да ухае на мама хавлията
Тва ме изкарва от равновесие
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 18:03
Аз не гледам телевизия, освен понякога новините, ама Бонукс.... това дразни най-много.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 18:08
ВЕДНЪЖ ПЕРСИЛ, ВИНАГИ ПЕРСИИИИЛ.
бест сонг евър?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 18:21
Най-много ме дразнят на Tide и на Sprite.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 18:28
-Stormrаge- написа: В момента най ме дразни тази за Шпек "ЛЕКИ"... Шпек "Леки" фор ю мистър "незнам си кой"...Ооо наще са пратили Шпек от България... Очакваш роднини в Япония да ти пратят PS 3 от Америка може би новия Apple Macintosh или едно iPod-че...А от бедната България...ШПЕК....ДА ти е сладко...
Рядко гледам телевизия,в стаята където съм се чува кво дават по телевизията и тази реклама изключително много ме дразни..."Маяяяя виш нашите са пратили салам от Българияяяя" забелязах има и няква версия където говорят нещо на френски ли нз..скъзах се от смях..глупава и дразнеща реклама.....
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 18:28
Парфюми Evterpa...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|