Нов Експанжън за УоУ скоро...?!?
-
- Обратна връзка:
Нов Експанжън за УоУ скоро...?!?
Из нета напоследък се носят странни слухове.Щяло да има още един експенжън за УоУ.Възможно ли е да е истина?Толкова скоро?.Ето какво мисля че ще има в експанжъна според мен.
Ето предположенията.
Ще има 2 нови раси.Ередарите(предполагам тях,защото не мога да се сетя други съюзници освен Нагите(няма как да стане) и Нерубияните(пак няма как да стане)) за за Ордата и Пандите за Алианса.Ще има цял нов континент в Азерот.Нортренд,ония ледения.И там ще има няколко нови инстанции,от които едната ще бъде върховата с най-силния бос.Ще бъде The Frozen Throne и съответно Артас Лич Кинга ще бъде бос.Може и неоки нев клас да вкарат.
Това предполагам аз.
Да видиме вие какво мислите вие
Ето предположенията.
Ще има 2 нови раси.Ередарите(предполагам тях,защото не мога да се сетя други съюзници освен Нагите(няма как да стане) и Нерубияните(пак няма как да стане)) за за Ордата и Пандите за Алианса.Ще има цял нов континент в Азерот.Нортренд,ония ледения.И там ще има няколко нови инстанции,от които едната ще бъде върховата с най-силния бос.Ще бъде The Frozen Throne и съответно Артас Лич Кинга ще бъде бос.Може и неоки нев клас да вкарат.
Това предполагам аз.
Да видиме вие какво мислите вие

- MаnowaR10325
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Се 1 ;]
Защо мислите всичките дето играят УоУ за идиоти?Прекарвам в УоУ не повече от 2 часа макс на ден.Какво нямам живеот ли?Да,бе!
Бих казал че УоУ е супер нещо.Прибирам се,отивам на рейд или в батълграунд,разтоварвам се като бия орди.Какво му е лошото?УоУ седи над всички бози дето играете.Най отгоре е и сере върху останалите.Това е.
Седя много време в нас,слушам музичка.Това значи ли че съм зарибено по УоУ идиотче?Не мисля.Излизам имам стотици приятели.
ЕДИТ:
По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците.
Тъпо може да звучи,но е така.
Защо мислите всичките дето играят УоУ за идиоти?Прекарвам в УоУ не повече от 2 часа макс на ден.Какво нямам живеот ли?Да,бе!
Бих казал че УоУ е супер нещо.Прибирам се,отивам на рейд или в батълграунд,разтоварвам се като бия орди.Какво му е лошото?УоУ седи над всички бози дето играете.Най отгоре е и сере върху останалите.Това е.
Седя много време в нас,слушам музичка.Това значи ли че съм зарибено по УоУ идиотче?Не мисля.Излизам имам стотици приятели.
ЕДИТ:
По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците.

- Wile E. C.
Re: Нов Експанжън за УоУ скоро...?!?
Rudeb0x.c0re написа:Из нета напоследък се носят странни слухове.Щяло да има още един експенжън за УоУ...
а един елф завива шоколада в станиол...
Може да продължат да пускат по 1 нов дънжън или евент заедно с ъпдейтите, но нов платен експанжън? Едва ли.
-
- Обратна връзка:
Re: Нов Експанжън за УоУ скоро...?!?
Troll Rogue написа:Rudeb0x.c0re написа:Из нета напоследък се носят странни слухове.Щяло да има още един експенжън за УоУ...
а един елф завива шоколада в станиол...
Може да продължат да пускат по 1 нов дънжън или евент заедно с ъпдейтите, но нов платен експанжън? Едва ли.
Да,ще пусна бъде сигурен.
Още толкова много неща има,които не са показани в играта.
И нали знаеш поговорката-Пари,отиват при пари.
Толкова много пари им носи УоУ-а,няма как да не направят нещо ново.Все пак се задава и ГВ2

Ами брато тва за рекламата е така,но повярвай ми,играл съм общо взето сичките ммо-та с реитинг над 7 (mmorpg.com),и по добро от уоу нямаBrain написа:Rudeb0x.c0re написа:УоУ седи над всички бози дето играете.
Ама най-отдолу.
С какво той е повече от другите прехваления Уоу. Геймплей, атмосфера, цялостно усещане?
"Обширният" му свят не струва и стотинка, тъй както не струват и подобните му дебилни MMORPG-та.
Това за което говорят че е уникално в Уоу го има в десетки други игри, на всичкото отгоре направено много по-добре...
Например световете в Myst струват 10 пъти повече от това недоразумение.
По същия начин всички боготворят подобни помии като Starcraft, CS, Diablo, FIFA въпреки че на пазара излизат десетки по-стойностни продукти които обаче поради не толкова голяма реклама не добиват популярност (в Gamespot вече месец се върти реклама на TBC)
Именно заради това конзолите ще диктуват пазара, признайте си - за РС в момента излизат най-големите боклуци от подобни комерсиални компании (най-яркия пример са EA).
-
- Цар
- Обратна връзка:
По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците. :roll: :lol:
По-добре да си никакъв и да играеш WoW, отколкото да си блек метъл, 'дето се друса по улиците и играе DotA, нали?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
- Обратна връзка:
Rudeb0x.c0re написа:По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците.![]()
![]()
[22:12:01] Nocturno каза: тоя декстър някъв тотално девствен откъм лайф експириънс
Аахаха

По-добре да не дишаш въобще. Шашкънин ...
-
ПОГРОМ написа:Rudeb0x.c0re написа:По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците.![]()
![]()
Тъпо може да звучи,но е така.[22:12:01] Nocturno каза: тоя декстър някъв тотално девствен откъм лайф експириънс
Аахаха![]()
По-добре да не дишаш въобще. Шашкънин ...
Ааххахахахахахаха...

Пост Скриптум: @Nocturno, пич си ти.

LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
- martinkfreеman
Rudeb0x.c0re написа:Се 1 ;]
ЕДИТ:
По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците.![]()
![]()

-
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
-
- Обратна връзка:
-