Автор |
Съобщение |
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Нов Експанжън за УоУ скоро...?!? Публикувано на: 04 Юли 2007 16:24
Из нета напоследък се носят странни слухове.Щяло да има още един експенжън за УоУ.Възможно ли е да е истина?Толкова скоро?.Ето какво мисля че ще има в експанжъна според мен.
Ето предположенията.
Ще има 2 нови раси.Ередарите(предполагам тях,защото не мога да се сетя други съюзници освен Нагите(няма как да стане) и Нерубияните(пак няма как да стане)) за за Ордата и Пандите за Алианса.Ще има цял нов континент в Азерот.Нортренд,ония ледения.И там ще има няколко нови инстанции,от които едната ще бъде върховата с най-силния бос.Ще бъде The Frozen Throne и съответно Артас Лич Кинга ще бъде бос.Може и неоки нев клас да вкарат.
Това предполагам аз.
Да видиме вие какво мислите вие
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 16:33
Трябва да вкарат нови професии , скилове и таланти защото вече съществуващите писват.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 16:33
Преди три-четири години тук имаше един, дето твърдеше че негов приятел е свалил четвъртата част на Матрицата от интернет.
|
|
|
|
|
MаnowaR10325
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 18:45
Brain написа: Ай сиктир с тоя Уоу бе!!
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 18:48
MаnowaR написа: Brain написа: Ай сиктир с тоя Уоу бе!!
What they said.
п.п. УоУ само ви промива мозъците и ви превръща в идиоти.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 20:12
Се 1 ;]
Защо мислите всичките дето играят УоУ за идиоти?Прекарвам в УоУ не повече от 2 часа макс на ден.Какво нямам живеот ли?Да,бе!
Бих казал че УоУ е супер нещо.Прибирам се,отивам на рейд или в батълграунд,разтоварвам се като бия орди.Какво му е лошото?УоУ седи над всички бози дето играете.Най отгоре е и сере върху останалите.Това е.
Седя много време в нас,слушам музичка.Това значи ли че съм зарибено по УоУ идиотче?Не мисля.Излизам имам стотици приятели.
ЕДИТ:
По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците.
Тъпо може да звучи,но е така.
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов Експанжън за УоУ скоро...?!? Публикувано на: 04 Юли 2007 20:16
Rudeb0x.c0re написа: Из нета напоследък се носят странни слухове.Щяло да има още един експенжън за УоУ...
а един елф завива шоколада в станиол...
Може да продължат да пускат по 1 нов дънжън или евент заедно с ъпдейтите, но нов платен експанжън? Едва ли.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов Експанжън за УоУ скоро...?!? Публикувано на: 04 Юли 2007 20:18
Troll Rogue написа: Rudeb0x.c0re написа: Из нета напоследък се носят странни слухове.Щяло да има още един експенжън за УоУ... а един елф завива шоколада в станиол... Може да продължат да пускат по 1 нов дънжън или евент заедно с ъпдейтите, но нов платен експанжън? Едва ли.
Да,ще пусна бъде сигурен.
Още толкова много неща има,които не са показани в играта.
И нали знаеш поговорката-Пари,отиват при пари.
Толкова много пари им носи УоУ-а,няма как да не направят нещо ново.Все пак се задава и ГВ2
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 20:55
Brain написа: Rudeb0x.c0re написа: УоУ седи над всички бози дето играете. Ама най-отдолу. С какво той е повече от другите прехваления Уоу. Геймплей, атмосфера, цялостно усещане? "Обширният" му свят не струва и стотинка, тъй както не струват и подобните му дебилни MMORPG-та. Това за което говорят че е уникално в Уоу го има в десетки други игри, на всичкото отгоре направено много по-добре... Например световете в Myst струват 10 пъти повече от това недоразумение. По същия начин всички боготворят подобни помии като Starcraft, CS, Diablo, FIFA въпреки че на пазара излизат десетки по-стойностни продукти които обаче поради не толкова голяма реклама не добиват популярност (в Gamespot вече месец се върти реклама на TBC) Именно заради това конзолите ще диктуват пазара, признайте си - за РС в момента излизат най-големите боклуци от подобни комерсиални компании (най-яркия пример са EA). Ами брато тва за рекламата е така,но повярвай ми,играл съм общо взето сичките ммо-та с реитинг над 7 (mmorpg.com),и по добро от уоу няма
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 21:04
Цитат: По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците. :roll: :lol: Тъпо може да звучи,но е така.
По-добре да си никакъв и да играеш WoW, отколкото да си блек метъл, 'дето се друса по улиците и играе DotA, нали?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 21:06
Някой май ненавижда блек метъли.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 21:09
Rudeb0x.c0re написа: По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците. Тъпо може да звучи,но е така. Цитат: [22:12:01] Nocturno каза: тоя декстър някъв тотално девствен откъм лайф експириънс
Аахаха
По-добре да не дишаш въобще. Шашкънин ...
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 21:47
Zero-Blade написа: MаnowaR написа: Brain написа: Ай сиктир с тоя Уоу бе!! What they said. п.п. УоУ само ви промива мозъците и ви превръща в идиоти.
Има нещо вярно в туй
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 21:52
Баси, у форюма като напишеш нещо против блек метъла и веднага ще се намери някой да те напсува.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:20
ПОГРОМ написа: Rudeb0x.c0re написа: По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците. Тъпо може да звучи,но е така. Цитат: [22:12:01] Nocturno каза: тоя декстър някъв тотално девствен откъм лайф експириънс Аахаха По-добре да не дишаш въобще. Шашкънин ...
Ааххахахахахахаха... @Rudebox, направо цепиш тъмното с дрелка. Не съм блек метъл, всъщност никакъв метъл не съм, но да напишеш такъв дебилен пост си е... дебилско. Само мога да се забавлявам.
Пост Скриптум: @Nocturno, пич си ти.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:20
Rudeb0x.c0re написа: Се 1 ;] Защо мислите всичките дето играят УоУ за идиоти?Прекарвам в УоУ не повече от 2 часа макс на ден.Какво нямам живеот ли?Да,бе! Бих казал че УоУ е супер нещо.Прибирам се,отивам на рейд или в батълграунд,разтоварвам се като бия орди.Какво му е лошото?УоУ седи над всички бози дето играете.Най отгоре е и сере върху останалите.Това е. Седя много време в нас,слушам музичка.Това значи ли че съм зарибено по УоУ идиотче?Не мисля.Излизам имам стотици приятели. ЕДИТ: По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците. Тъпо може да звучи,но е така.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:34
Ти викаш,че се дрогирам по улиците,защото слушам блек метал?Ем аз тогава казвам,че си смотано дебилче,защото играеш Уоу
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:41
Деба казах примерно,бе!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:42
Интересен пример си подбрал
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|