Nocturno написа:Как може, пита тех асансьор мен (бъзик), народът да е толкова тъп и правилно пита.
Колко са прости тия каки и кой им пише текстовете, да запитам пък аз ? Такава курветина само да покаже баджак в някое заведение и сума ти олигофрени (с пари (щото тя в населени с друго заведения не ходи)) ще се наточат да я "обичат". Като са толкова красиви и умни, тия прости чалгарки, защо ВЪВ ВСЕКИ ШИБАН ТЕКСТ се пее, че са изоставени, наранени, захвърлени, необичани, тъжни и т.н. Май в крайна сметка чалгата ще излезе по-голямо емо от емото...
А във същност никоя от тия патки не "пее" (като го пуснах тоя клип и още в началото се чу наслаганият вокал) за своя истински живот, щото толкова го и има... Гаранция, че си сменя мъжете постоянно. Колко безлично нещо е чалгата, преценявайте си вие... По-гнусно нещо от това да наричаш чалгата музика - няма. Обеснете ми - наслагано пеене, синхронизирано (по припевите се създава илюзията, че неколко гласа пеят), тъп бийт с още по-тъпа мелодия, която се повтаря в 90% от песните на всяка чалгарка. Туй, ако некой го слуша, или нищо не чува, или е мазохист, или просто е толкова заблуден, че не осъзнава какво му се случва. Пичка му лелина и чалга дееба. Сички у газовата камера.
За съжаление трябва да се съглася.
Вече ми се повръща от чалга. А съм единствения "мие'тъл" (метъл) в класа.(те даже незнаят какво е метъл).
И аз съм откачен че слушам Godsmack - това ми го казва човек слушат
Чалга + house (който стана такава комерсиализация че вече ми се повръща от него.
Ледник написа:Това не са хората от народа, това са чалгари.
Няма какво повече да добавя.
Поздрав за всички чалга-мразци/ки :
Disturbed - Ten Thousand Fists