Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Може ли народа да е толкова тъп бе Публикувано на: 01 Юни 2007 17:50
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:01
Ми те на сека песен го пишат тва бе,мн си зле,даже на umbrella го има на английски и на български по 100 пъти
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:02
И освен това...
"Без нея ти си мойта зона за любов!!!"
Някой интелигентен ще ми го преведе ли?
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:07
Теее... от коментарите във vbox7 половината юзъри мога да твърдя, са полуидиоти, другата половина - невръстни деца.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:14
Това не са хората от народа, това са чалгари.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:18
Как може, пита тех асансьор мен (бъзик), народът да е толкова тъп и правилно пита.
Колко са прости тия каки и кой им пише текстовете, да запитам пък аз ? Такава курветина само да покаже баджак в някое заведение и сума ти олигофрени (с пари (щото тя в населени с друго заведения не ходи)) ще се наточат да я "обичат". Като са толкова красиви и умни, тия прости чалгарки, защо ВЪВ ВСЕКИ ШИБАН ТЕКСТ се пее, че са изоставени, наранени, захвърлени, необичани, тъжни и т.н. Май в крайна сметка чалгата ще излезе по-голямо емо от емото...
А във същност никоя от тия патки не "пее" (като го пуснах тоя клип и още в началото се чу наслаганият вокал) за своя истински живот, щото толкова го и има... Гаранция, че си сменя мъжете постоянно. Колко безлично нещо е чалгата, преценявайте си вие... По-гнусно нещо от това да наричаш чалгата музика - няма. Обеснете ми - наслагано пеене, синхронизирано (по припевите се създава илюзията, че неколко гласа пеят), тъп бийт с още по-тъпа мелодия, която се повтаря в 90% от песните на всяка чалгарка. Туй, ако некой го слуша, или нищо не чува, или е мазохист, или просто е толкова заблуден, че не осъзнава какво му се случва. Пичка му лелина и чалга дееба. Сички у газовата камера.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:37
Не мога да разбера какво се учудваш при положение, че слушат чалга.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 18:46
Българите нагоорее, отиваме самоо нагоорее.... тралалал ха-ха-ха-ха...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 20:20
Благодаря, че ме накара да чуя тая помия. Happy?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 21:25
Ами вие чак сега ли се усетихте,че юзърите във Вбокс са пълни олигофрени?
Още помня идиота,който в клипа за Чернобил беше написал "A70mn474 bomb4 e mnogo lo60 ne670 sa41wstwam im".
Просто понякога ми се ще да взема едно огнестрелно оръжие и да ги почна всичките един по един...
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 21:55
Nocturno написа: Как може, пита тех асансьор мен (бъзик), народът да е толкова тъп и правилно пита.
Колко са прости тия каки и кой им пише текстовете, да запитам пък аз ? Такава курветина само да покаже баджак в някое заведение и сума ти олигофрени (с пари (щото тя в населени с друго заведения не ходи)) ще се наточат да я "обичат". Като са толкова красиви и умни, тия прости чалгарки, защо ВЪВ ВСЕКИ ШИБАН ТЕКСТ се пее, че са изоставени, наранени, захвърлени, необичани, тъжни и т.н. Май в крайна сметка чалгата ще излезе по-голямо емо от емото... А във същност никоя от тия патки не "пее" (като го пуснах тоя клип и още в началото се чу наслаганият вокал) за своя истински живот, щото толкова го и има... Гаранция, че си сменя мъжете постоянно. Колко безлично нещо е чалгата, преценявайте си вие... По-гнусно нещо от това да наричаш чалгата музика - няма. Обеснете ми - наслагано пеене, синхронизирано (по припевите се създава илюзията, че неколко гласа пеят), тъп бийт с още по-тъпа мелодия, която се повтаря в 90% от песните на всяка чалгарка. Туй, ако некой го слуша, или нищо не чува, или е мазохист, или просто е толкова заблуден, че не осъзнава какво му се случва. Пичка му лелина и чалга дееба. Сички у газовата камера. За съжаление трябва да се съглася. Вече ми се повръща от чалга. А съм единствения "мие'тъл" (метъл) в класа.(те даже незнаят какво е метъл). И аз съм откачен че слушам Godsmack - това ми го казва човек слушат Чалга + house (който стана такава комерсиализация че вече ми се повръща от него. Ледник написа: Това не са хората от народа, това са чалгари.
Няма какво повече да добавя.
Поздрав за всички чалга-мразци/ки :
Disturbed - Ten Thousand Fists
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 22:01
admin's minion написа: Disturbеd написа: Благодаря, че ме накара да чуя тая помия. Happy? OMG тоя я е слушал
И аз се прецаках...
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 22:05
Ааа, шит, к'ъф беше тоя изруд бе?! Ослепях....
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 22:07
Добре, че прочетох коментарите и не изгубих ценни минути от живота си да отварям линка.
Някой го казаха просто и ясно - чалгари... с промити мозъци от чалга... няма връщане назад за такива хора...
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 22:08
@KING OF TIME --с тия чалгии и сръсбки "Кукавици" и други лайна за никъде не си.
Чалгата е лайно.Ама от онези дето даже не са хубаво оформени.
Даже Блек Метъла е за предпочитане пред чалгата.
(НО ОФЕНДС) Всеки с вкуса си.Само чалгата не я включваме към некфи специфични вкусове,а към хора с болни мозъци.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 22:09
И алтернативата не е по-добра, видно е...
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 22:10
Sirius написа: И алтернативата не е по-добра, видно е...
По-горния ми пост като съм цитирал Nocturno.
Не говоря за метъл - Hard-rock , Rock , Alternative Rock etc.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 01:19
Sirius написа: И алтернативата не е по-добра, видно е...
Метъли посрещат Джулай Морнинг
Тва е от некой sci-fi
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 01:24
Ледник написа: Това не са хората от народа, това са чалгари.
А именно=народа или поне българския кога ще се сложи край на тая чалга или поне да се сведе до
минимум
Аре специален поздрав за чалгарите: http://www.vbox7.com/play:3fc51762
Въртиииии,дай,дай, дай...опсаа....
Оригинала е на Лилито Иванова-Ветрове,но тоя текст май по-го бива
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|