Пушите ли?
Пушите ли?
Абе слушах наскоро, че около 50% от българите пушат и реших да проверя дали е вярно...
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
- Till.Lindemann
-
Bagerista_Boy
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
gospoTTT_boK написа:не пуша, щото съм пи4, а не част от комплексираната пушеща измет... да си мрът от дима и да си се радват...
Хейтвай си, глас в пустиня си, момко
Иначе, да, пуша, разпнете ме.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Е ти си пушиDisturbеd написа:gospoTTT_boK написа:не пуша, щото съм пи4, а не част от комплексираната пушеща измет... да си мрът от дима и да си се радват...
Хейтвай си, глас в пустиня си, момко
Иначе, да, пуша, разпнете ме.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
hit_man написа:Ми дам пуша си. И не виждам някво проблемче в тая работа(бтв. тва е 72рата темо по въпроса...)
Абе ти ся нямаш въображение. Всички пушачи в газовите камери, и на сапунени филтри. Тва е, няма шест-пет!
П.П. Не разбирам защо непушачите са готови да заколят пушачите, понеже са такива... Всеки има право на избор, и всеки има собствен вкус. На мен ми харесва щипливо-горчивия вкус на цигарата, отделям пари от джоба си, и си го доставям.
П.П.П. Охо, даже ей сега ще ида да си запаля една, щото как се наядох, не е истина
ЖИВЕЙ, ЗА ДА ЯДЕШ !!!!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- [FFF]Flaming One
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
----------
До преди месец пушех като трифазна помпа.. през седмицата когато не бях в час или когато не бях на даскало - общо взето цигара след цигара.. (дори у нас). Дойде един ден, когато изпуших 2 кутии и на същата вечер получих някакъв ненормален пристъп - ненормално кашляне, пулс 130, задъхване.. това беше продължило общо взето цялата нощ.. след това така се наплаших и си казах че повече цигара няма да запаля.. ии тей от бая време вече не съм пушач (само преди седмица-две веднъж на даскало не се сдържах ^^)
Абе.. глупава работа са това цигарите - съсипваш си здравето и психиката..
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Е ти пуши по 5 кутии на ден, пък после що се получава такаPantomime написа:До преди месец пушех като трифазна помпа.. през седмицата когато не бях в час или когато не бях на даскало - общо взето цигара след цигара.. (дори у нас). Дойде един ден, когато изпуших 2 кутии и на същата вечер получих някакъв ненормален пристъп - ненормално кашляне, пулс 130, задъхване.. това беше продължило общо взето цялата нощ.. след това така се наплаших и си казах че повече цигара няма да запаля.. ии тей от бая време вече не съм пушач (само преди седмица-две веднъж на даскало не се сдържах ^^)
До преди месец пушех и не ми беше проблем (само в спорта де), но ги отказах заради приятелката ми.
Номера е да имаш мотив, за да ги спреш, нещо, което е наистина важно за теб
+++