Автор |
Съобщение |
Dheart
|
|
|
|
Заглавие: Пушите ли? Публикувано на: 01 Фев 2007 20:53
Абе слушах наскоро, че около 50% от българите пушат и реших да проверя дали е вярно...
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 20:55
Засега не е вярно ... иначе не, не пуша.
Ама само да видиш като паля печката при топло време или ниско налягане ... в чудо ще се видиш. И не само ти, ами всичките пушачи. Keeper of the flame.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:01
Мда пуша.Аз съм кремиковци.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:03
Не пушим, копеуе, я сум спортист
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:08
Не правя оборот на тютюнопроизводителите.
Мога да живея до старини.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:12
Ледник написа: Не правя оборот на тютюнопроизводителите. Мога да живея до старини.
Прав си...
И аз не пушя...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
line
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:14
Само мЪрихуанка
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:17
не пуша, щото съм пи4, а не част от комплексираната пушеща измет... да си мрът от дима и да си се радват...
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:19
gospoTTT_boK написа: не пуша, щото съм пи4, а не част от комплексираната пушеща измет... да си мрът от дима и да си се радват...
Хейтвай си, глас в пустиня си, момко
Иначе, да, пуша, разпнете ме.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:21
Disturbеd написа: gospoTTT_boK написа: не пуша, щото съм пи4, а не част от комплексираната пушеща измет... да си мрът от дима и да си се радват... Хейтвай си, глас в пустиня си, момко Иначе, да, пуша, разпнете ме.
Е ти си пуши ...нямам нищо против пушячите...само срещу цигарите...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:27
Ми дам пуша си. И не виждам някво проблемче в тая работа (бтв. тва е 72рата темо по въпроса...)
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:32
hit_man написа: Ми дам пуша си. И не виждам някво проблемче в тая работа (бтв. тва е 72рата темо по въпроса...)
Абе ти ся нямаш въображение. Всички пушачи в газовите камери, и на сапунени филтри. Тва е, няма шест-пет!
П.П. Не разбирам защо непушачите са готови да заколят пушачите, понеже са такива... Всеки има право на избор, и всеки има собствен вкус. На мен ми харесва щипливо-горчивия вкус на цигарата, отделям пари от джоба си, и си го доставям.
П.П.П. Охо, даже ей сега ще ида да си запаля една, щото как се наядох, не е истина За пръв път ям толкоз много, и то предимно хляб, че даже ми се услади адски много
ЖИВЕЙ, ЗА ДА ЯДЕШ !!!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:36
Не пуша или поне не съм пушач. Иначе със сутрешното кафе и с вечерния чай може да запаля някоя лека цигарка.
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:42
Никога не съм бил пристрастен към никотина, още по-малко откакто един приятел получи открит пневмоторакс на десния бял дроб. Тютюнът е отвратителен. Een triomf voor de marihuana.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:42
Не и никога няма да пропуша.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:43
Не пуша, живее ми се.
П.П.Тука трябваше да пиша за пушачите ама се отказах по неизвестни причини.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:43
До преди месец пушех като трифазна помпа.. през седмицата когато не бях в час или когато не бях на даскало - общо взето цигара след цигара.. (дори у нас). Дойде един ден, когато изпуших 2 кутии и на същата вечер получих някакъв ненормален пристъп - ненормално кашляне, пулс 130, задъхване.. това беше продължило общо взето цялата нощ.. след това така се наплаших и си казах че повече цигара няма да запаля.. ии тей от бая време вече не съм пушач (само преди седмица-две веднъж на даскало не се сдържах ^^)
Абе.. глупава работа са това цигарите - съсипваш си здравето и психиката..
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:51
На купонче като има - пушим пури...иначе цигарите не ме кефат суууупер рядко да пална и повечето случаи някой я допушва че писва Но виж...пура...ммММмм...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:54
Pantomime написа: До преди месец пушех като трифазна помпа.. през седмицата когато не бях в час или когато не бях на даскало - общо взето цигара след цигара.. (дори у нас). Дойде един ден, когато изпуших 2 кутии и на същата вечер получих някакъв ненормален пристъп - ненормално кашляне, пулс 130, задъхване.. това беше продължило общо взето цялата нощ.. след това така се наплаших и си казах че повече цигара няма да запаля.. ии тей от бая време вече не съм пушач (само преди седмица-две веднъж на даскало не се сдържах ^^)
Абе.. глупава работа са това цигарите - съсипваш си здравето и психиката..
Е ти пуши по 5 кутии на ден, пък после що се получава така До преди месец пушех и не ми беше проблем (само в спорта де), но ги отказах заради приятелката ми.
Номера е да имаш мотив, за да ги спреш, нещо, което е наистина важно за теб
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|