Само за седмокласници:не ви ли писнаха тъпите произведения?

Вашите разкази и истории
Аватар
Kovalski

Мнение от Kovalski »

Нямате си и елементарна представа за това, колко много ви съжалявам...
(продиктувано от първото изречение)
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )
http://wkoz.net - rap shit 24/7
phr34k

Мнение от phr34k »

Единият проблем е, че едва 1% от седмокласниците могат да разберат проблематиката на произведенията.
Вторият е, че едва 1% от даскалите могат да я обяснят.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
Аватар
Dheart

Мнение от Dheart »

slim_k написа:Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )

Говоря за произведенията в 7 клас.И не за няма "Дон Кихот" "Тартюф" Старогръцката митология.
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
Brian

Мнение от Brian »

Дам, тази теми4ки дето сте дали ми харесват.:)Продължавайте така.:)
Единственото, което искам е.... ТЯ
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Dheart написа:
slim_k написа:Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )

Говоря за произведенията в 7 клас.И не за няма "Дон Кихот" "Тартюф" Старогръцката митология.

И какво - "Немили-недраги" е глупаво произведение ??? Вземи отиди гледай "Хъшове" в Народния ( пиеса по Немили-недраги пак от Иван Вазов , постановка на Ал.Морфов , спечели Аскер за най-добра пиеса ) и малко надмогни целодневното геймене.
Добра тема е :
Арктурус Мегнск - смяна на идеали или лицемерие .
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

:!:
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

Хехехееее, тоя ремейк на "Опълченците на Шипка" е адския. Я дай още ако намериш :lol:
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
Ледник

Мнение от Ледник »

*Ghost Master написа:Хехехееее, тоя ремейк на "Опълченците на Шипка" е адския. Я дай още ако намериш :lol:
Виж моят например, "Епопея на изядените".

А иначе това за "тъпите стари произведения" е просто под всякаква критика... Става въпрос за класика, която се чете от не една и две години, а вие я заклеймявате, защото била... ами стара. Добре де, ами сегашното поколение с какво ще бъде запомнено? Със сатанинските извращения на една или друга игра, с масовата дебилизация на така наречените "геймъри"? Това е изключително глупаво, въпреки че оценявам иронията в случая.
Аватар
Till Death Comes

Мнение от Till Death Comes »

Нямате си и представа колко паднахте.. Мен точно стихотворенията на Ботев и тези на Вазов ме накараха да се пробвам и аз, именно някои техни творби ме накараха да пиша... Говоря за абсолютно всички неща, изучавани в 7 клас. Всяко едно е уникално за българите. "За българите" - защото са свързани с българската история и българските възприятия..

Но просто тази гавра с тези стихотворения не бива да остава.. (Говоря за Опълченците).. А най-добре ще е да затриете всичко написано, да се отвърнете от думите си..

Иначе фрийк - за това си абсолютно прав. Просто произведенията са прекалено дълбоки за ранната възраст на седмокласниците.
cash money

Мнение от cash money »

Съгласен съм че тези величественни творби не трябва да се "тъпчат" по този начин, но идеите на Dheart за съчиненията е много добра и интересна. За сажеление седмокласниците ще четат с по-голям интерес такива произведения на съвременното геймъско изкуство. Аз също съм седмокласник и подкрепям защитата на великите български творчества, но също така не съм против геймърските произведения.
Аватар
Creator

Мнение от Creator »

Ами тогава седни и напиши 5 реда (листа). Или възпей Гордън в някоя ода. И ще си новия Вазов. Дори ще ти целуна ръка.
Rockstar Gangster
cash money

Мнение от cash money »

creator написа:Ами тогава седни и напиши 5 реда (листа). Или възпей Гордън в някоя ода. И ще си новия Вазов. Дори ще ти целуна ръка.

Ще се пробвам. Единствения ми плюс е че се казвам Иван. :D
Disturbed``````
Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
Обратна връзка:

Мнение от Disturbed`````` »

bwхахахахахахахахахаха!!! ТЪПИ!!!!????? Абе благодарение на тях са се запазили българските нрави и обиячай ве!!! Както и допълват историята. не говори преди да си запознат!
Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
Публикувай отговор