Само за седмокласници:не ви ли писнаха тъпите произведения?
-
Само за седмокласници:не ви ли писнаха тъпите произведения?
И аз се отказвам.
Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )
http://wkoz.net - rap shit 24/7
slim_k написа:Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )
Говоря за произведенията в 7 клас.И не за няма "Дон Кихот" "Тартюф" Старогръцката митология.
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
Dheart написа:slim_k написа:Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )
Говоря за произведенията в 7 клас.И не за няма "Дон Кихот" "Тартюф" Старогръцката митология.
И какво - "Немили-недраги" е глупаво произведение ??? Вземи отиди гледай "Хъшове" в Народния ( пиеса по Немили-недраги пак от Иван Вазов , постановка на Ал.Морфов , спечели Аскер за най-добра пиеса ) и малко надмогни целодневното геймене.
Добра тема е :
Арктурус Мегнск - смяна на идеали или лицемерие .
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- shantararam
- Обратна връзка:
Хехехееее, тоя ремейк на "Опълченците на Шипка" е адския. Я дай още ако намериш 

Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Виж моят например, "Епопея на изядените".*Ghost Master написа:Хехехееее, тоя ремейк на "Опълченците на Шипка" е адския. Я дай още ако намериш
А иначе това за "тъпите стари произведения" е просто под всякаква критика... Става въпрос за класика, която се чете от не една и две години, а вие я заклеймявате, защото била... ами стара. Добре де, ами сегашното поколение с какво ще бъде запомнено? Със сатанинските извращения на една или друга игра, с масовата дебилизация на така наречените "геймъри"? Това е изключително глупаво, въпреки че оценявам иронията в случая.
- Till Death Comes
Нямате си и представа колко паднахте.. Мен точно стихотворенията на Ботев и тези на Вазов ме накараха да се пробвам и аз, именно някои техни творби ме накараха да пиша... Говоря за абсолютно всички неща, изучавани в 7 клас. Всяко едно е уникално за българите. "За българите" - защото са свързани с българската история и българските възприятия..
Но просто тази гавра с тези стихотворения не бива да остава.. (Говоря за Опълченците).. А най-добре ще е да затриете всичко написано, да се отвърнете от думите си..
Иначе фрийк - за това си абсолютно прав. Просто произведенията са прекалено дълбоки за ранната възраст на седмокласниците.
Но просто тази гавра с тези стихотворения не бива да остава.. (Говоря за Опълченците).. А най-добре ще е да затриете всичко написано, да се отвърнете от думите си..
Иначе фрийк - за това си абсолютно прав. Просто произведенията са прекалено дълбоки за ранната възраст на седмокласниците.
-
Съгласен съм че тези величественни творби не трябва да се "тъпчат" по този начин, но идеите на Dheart за съчиненията е много добра и интересна. За сажеление седмокласниците ще четат с по-голям интерес такива произведения на съвременното геймъско изкуство. Аз също съм седмокласник и подкрепям защитата на великите български творчества, но също така не съм против геймърските произведения.
-
-
- Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
- Обратна връзка: