Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Само за седмокласници:не ви ли писнаха тъпите произведения? Публикувано на: 01 Апр 2005 20:53
И аз се отказвам.
|
|
|
|
|
Kovalski
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2005 21:26
Нямате си и елементарна представа за това, колко много ви съжалявам...
(продиктувано от първото изречение)
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2005 22:46
Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2005 22:55
Единият проблем е, че едва 1% от седмокласниците могат да разберат проблематиката на произведенията.
Вторият е, че едва 1% от даскалите могат да я обяснят.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
|
Dheart
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2005 22:56
slim_k написа: Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр )
Говоря за произведенията в 7 клас.И не за няма "Дон Кихот" "Тартюф" Старогръцката митология.
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 07:35
Дам, тази теми4ки дето сте дали ми харесват.:)Продължавайте така.:)
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 15:15
Dheart написа: slim_k написа: Абе , съгласен съм с вас , ама донякъде , щото да наречеш "Тартюф" или "Дон Кихот" или "Немили-недраги" или Старогръцката митология тъпи , трябва да си наистина ограничен човек . Е не знам какви сте . Принципно експеримента ви наистина ще е интересен . Само дето , сте изпозлвали наистина тъпи персонажи ( сори , фентъзито не е моя жанр ) Говоря за произведенията в 7 клас.И не за няма "Дон Кихот" "Тартюф" Старогръцката митология.
И какво - "Немили-недраги" е глупаво произведение ??? Вземи отиди гледай "Хъшове" в Народния ( пиеса по Немили-недраги пак от Иван Вазов , постановка на Ал.Морфов , спечели Аскер за най-добра пиеса ) и малко надмогни целодневното геймене.
Добра тема е :
Арктурус Мегнск - смяна на идеали или лицемерие .
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
nlight
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 16:28
___________________________________ I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 16:48
Хехехееее, тоя ремейк на "Опълченците на Шипка" е адския. Я дай още ако намериш
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 17:10
*Ghost Master написа: Хехехееее, тоя ремейк на "Опълченците на Шипка" е адския. Я дай още ако намериш Виж моят например, "Епопея на изядените".
А иначе това за "тъпите стари произведения" е просто под всякаква критика... Става въпрос за класика, която се чете от не една и две години, а вие я заклеймявате, защото била... ами стара. Добре де, ами сегашното поколение с какво ще бъде запомнено? Със сатанинските извращения на една или друга игра, с масовата дебилизация на така наречените "геймъри"? Това е изключително глупаво, въпреки че оценявам иронията в случая.
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 17:38
Нямате си и представа колко паднахте.. Мен точно стихотворенията на Ботев и тези на Вазов ме накараха да се пробвам и аз, именно някои техни творби ме накараха да пиша... Говоря за абсолютно всички неща, изучавани в 7 клас. Всяко едно е уникално за българите. "За българите" - защото са свързани с българската история и българските възприятия..
Но просто тази гавра с тези стихотворения не бива да остава.. (Говоря за Опълченците).. А най-добре ще е да затриете всичко написано, да се отвърнете от думите си..
Иначе фрийк - за това си абсолютно прав. Просто произведенията са прекалено дълбоки за ранната възраст на седмокласниците.
|
|
|
|
|
cash money
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 21:45
Съгласен съм че тези величественни творби не трябва да се "тъпчат" по този начин, но идеите на Dheart за съчиненията е много добра и интересна. За сажеление седмокласниците ще четат с по-голям интерес такива произведения на съвременното геймъско изкуство. Аз също съм седмокласник и подкрепям защитата на великите български творчества, но също така не съм против геймърските произведения.
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 23:17
Ами тогава седни и напиши 5 реда (листа). Или възпей Гордън в някоя ода. И ще си новия Вазов. Дори ще ти целуна ръка.
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
cash money
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 23:24
creator написа: Ами тогава седни и напиши 5 реда (листа). Или възпей Гордън в някоя ода. И ще си новия Вазов. Дори ще ти целуна ръка.
Ще се пробвам. Единствения ми плюс е че се казвам Иван.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2005 23:48
bwхахахахахахахахахаха!!! ТЪПИ!!!!????? Абе благодарение на тях са се запазили българските нрави и обиячай ве!!! Както и допълват историята. не говори преди да си запознат!
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|