Благодаря
- Reaf
- В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
- Обратна връзка:
Благодаря
Благодаря много на всички,които са си направили труда да погледнат темата ми.Още повече благодаря на тези,които са я прочели и са дали мненията си за нея.Но с горчивина отбелязвам,че това е края и едва ли ще пиша пак.А в най-лошия случай ще се оттегля от форума.Знам че не ви пука,но просто сметнах че трябва да ви кажа.Благодаря отново на тези които ме забелязаха и уважиха.
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
- EviL
Няма да питам за причини - те са си твои . Да видях пишеше .. добре имаше още какво да се желае . Виж обаче уваженито ми към теб изчезна като видях тази тема . Не се обиждаи но това можеше да го плеснеш в своята тема ( аз щях да го прочета със сигурност ) . Е както и да е лек път !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Понякога просто не виждат темата ти ,понякога не харесват това което си написал ,има спорове псувни ,може да се почувстваш малко игнориран и пренебрегнат но решението да си тръгнеш е най-тъпото.
Ако и преди си посещавал форум или поне си влизал в мИРК знаеш че не всички те разбират и приемат на сериозно ,но има и много хора като мен ,радващи се на това че новия форумяк не се е оказал флодер ,13 годишен непослушен ученик и пр.
Всъщност не знам за какво се сърдиш, не знам и какво те обеждавам ,как ти звучат тия думи нищо не знам.
Искам само да ти покажа своята подкрепа.
пс. са ще се раздиря и за темата:)
Ако и преди си посещавал форум или поне си влизал в мИРК знаеш че не всички те разбират и приемат на сериозно ,но има и много хора като мен ,радващи се на това че новия форумяк не се е оказал флодер ,13 годишен непослушен ученик и пр.
Всъщност не знам за какво се сърдиш, не знам и какво те обеждавам ,как ти звучат тия думи нищо не знам.
Искам само да ти покажа своята подкрепа.
пс. са ще се раздиря и за темата:)