Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие: Благодаря
Публикувано на: 26 Авг 2004 08:51

Благодаря много на всички,които са си направили труда да погледнат темата ми.Още повече благодаря на тези,които са я прочели и са дали мненията си за нея.Но с горчивина отбелязвам,че това е края и едва ли ще пиша пак.А в най-лошия случай ще се оттегля от форума.Знам че не ви пука,но просто сметнах че трябва да ви кажа.Благодаря отново на тези които ме забелязаха и уважиха.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 15:29

Няма да питам за причини - те са си твои . Да видях пишеше .. добре имаше още какво да се желае . Виж обаче уваженито ми към теб изчезна като видях тази тема . Не се обиждаи но това можеше да го плеснеш в своята тема ( аз щях да го прочета със сигурност ) . Е както и да е лек път !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 15:20

Понякога просто не виждат темата ти ,понякога не харесват това което си написал ,има спорове псувни ,може да се почувстваш малко игнориран и пренебрегнат но решението да си тръгнеш е най-тъпото.
Ако и преди си посещавал форум или поне си влизал в мИРК знаеш че не всички те разбират и приемат на сериозно ,но има и много хора като мен ,радващи се на това че новия форумяк не се е оказал флодер ,13 годишен непослушен ученик и пр.
Всъщност не знам за какво се сърдиш, не знам и какво те обеждавам ,как ти звучат тия думи нищо не знам.
Искам само да ти покажа своята подкрепа.

пс. са ще се раздиря и за темата:)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 04:04

Аз дори не разбирам причи,поради която се "отегляш завинаги от форума",като на някой не му харесва,това което си написал не значи,че трябва да се самоубиваме,я :) ,тъй че давай напред и продължавай да пишеш!
P.S. На мен много ми хареса темата ти за Diablo :wink: .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com