Футболни Войни
- Lord of Dragons
Футболни Войни
Ето я и играта.Сега се бият предварителни дузпи.Поради недостиг на участници ще са три отбора.Този който спечели автоматично отива на финала.Може да помислите че е нечестно,но не можах да се сетя за нещо друго.Ето още веднъж отборите:
1.Хер Пауноф,Гандалф,Белият Тигър,Билбо ,Релвокс
2.Лорд оф елвс,Томахоук,Зипо,Бруузи ,Оптимиста
3.Ленски,Ноу Нейм,Танаси,М-тайкуун,Гардиан.
Въпросът е свързан с игри.Няма да бъде директен а ще трябва да дадете информация.
Въпросът е:
Дайте подробно описание(главно за замисъла на играта)на някоя от тези реалновремеви стратегии:
Warcraft III
Age of Mythology
C&C:Generals
Ако имате нещо против въпросами кажете.Отговорът се счита на този който пръв е написал.Това е само за първата игра.Пускайте отговорите си след 20:00.А капитаните на другите отбори могат да допълнят нещо към отговора на другите което е много важно и така да опазят вкарването на гол.При равен резултат се бият още удари.
1.Хер Пауноф,Гандалф,Белият Тигър,Билбо ,Релвокс
2.Лорд оф елвс,Томахоук,Зипо,Бруузи ,Оптимиста
3.Ленски,Ноу Нейм,Танаси,М-тайкуун,Гардиан.
Въпросът е свързан с игри.Няма да бъде директен а ще трябва да дадете информация.
Въпросът е:
Дайте подробно описание(главно за замисъла на играта)на някоя от тези реалновремеви стратегии:
Warcraft III
Age of Mythology
C&C:Generals
Ако имате нещо против въпросами кажете.Отговорът се счита на този който пръв е написал.Това е само за първата игра.Пускайте отговорите си след 20:00.А капитаните на другите отбори могат да допълнят нещо към отговора на другите което е много важно и така да опазят вкарването на гол.При равен резултат се бият още удари.
Аз реших да пиша за C&C:Generals, но искам предварително да се извиня на отбора, ако се провалим,
защото аз не съм много запознат с игрите, а се записах за играта главно зареди спортните въпроси.
Ето как аз разбирам играта. Играта представя един реално съществуваш конфликт и той е войната срещу
тероризма. Както знаете тази тема е актуална и днес. Според мен C&CGenerals има за цел да покаже
колко силна е антитерористичната коалиция и колко слаби но подли са терористите, защото който е
играл играта знае, че армията на терористите е доста по слаба от другите две, но пък затова са
по-бързи и нанасят изненадващи удари от засади.
P.S. Дано съм разбрал правилно въпроса.
защото аз не съм много запознат с игрите, а се записах за играта главно зареди спортните въпроси.
Ето как аз разбирам играта. Играта представя един реално съществуваш конфликт и той е войната срещу
тероризма. Както знаете тази тема е актуална и днес. Според мен C&CGenerals има за цел да покаже
колко силна е антитерористичната коалиция и колко слаби но подли са терористите, защото който е
играл играта знае, че армията на терористите е доста по слаба от другите две, но пък затова са
по-бързи и нанасят изненадващи удари от засади.
P.S. Дано съм разбрал правилно въпроса.
http://uefacl.hit.bg - Сайт за шампионската лига
В играта се съревновават Четири раси
Раси
• Humans
• Orcs
• Undead
• Night Elves
Като всеки може да се пусне със всяка една от расите, както и да играе срещу същата раса. В играта се строят герой, згради, бойни единици, важна е и стратегията.
Единиците на расите се разделят на Герой (всяка има по трима) и обикновенни бойни единици и "работници". Всяка раса може да строи по около 9-10 сгради. Всяка от расите има уникални единици и сгради. Силите на расите са доста изравнени, което прави играта толкова интересна. Графиката и е отлична като за стратегия.
Целта е да се елиминира напълно врага или да се изпълнят конкретни мисии в кампанията.
Наслука на нашия отбор, разбиииаш ли начи!
Раси
• Humans
• Orcs
• Undead
• Night Elves
Като всеки може да се пусне със всяка една от расите, както и да играе срещу същата раса. В играта се строят герой, згради, бойни единици, важна е и стратегията.
Единиците на расите се разделят на Герой (всяка има по трима) и обикновенни бойни единици и "работници". Всяка раса може да строи по около 9-10 сгради. Всяка от расите има уникални единици и сгради. Силите на расите са доста изравнени, което прави играта толкова интересна. Графиката и е отлична като за стратегия.
Целта е да се елиминира напълно врага или да се изпълнят конкретни мисии в кампанията.
Наслука на нашия отбор, разбиииаш ли начи!
"Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
- Левиатана
- Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
- Обратна връзка:
Ооо, не знам каква е тази ваша игра, но мисля да напиша за дадените игри като хората, защото като гледам к'ви сте ги писали...
| ...Warcraft III...
Тази игра е реалновремева стратегия, като в нея има и RPG елементи. Както във всяка стратегия и тук си имаме раси, ресурси, сгради и пр. Да започнем с расите, които в тази игра са четири на брой - познатите ни до болка хора (human) и зелените гадини, орките (orc), но тук си имаме и две по-особенни - злите и подли немъртви (undead) и приказните нощни елфи (night elf). Всяка от изброените раси си има характерни сгради, единици и начин на игра. Но тук присъстват и герои (heroes), които не са толкова характерни за другите игри от този жанр. Всяка раса си има по четири, като отделно всеки играч може да наема и други пет от специализирани за целта места. Но да оставим това сега, да започнем с концепцията на играта. Тук расите са идеално балансирани (както във всяка друга игра на великите Blizzard) и това прави въпросните раси равностойни, а пък това прави играта още по-завладяваща и интерестна, поради факта, че тук няма "лидер" сред расите и всеки играч играе с различна и никоя не е най-предпочитана. От тук идва и чудесната игра в интернет, като Blizzard са се погрижили и за това, като имат собствен, оригинален начин за въпросната цел, наименуван чисто и просто - Battle.net. Това е техен сървър, в който има ранг листи, специални светове (realms), в които играчите да играят и много други екстри.
Абе спирам дотук, после може да продължа, но сега требе да 'одя, че ме викат... Аре ~> ...
| ...Warcraft III...
Тази игра е реалновремева стратегия, като в нея има и RPG елементи. Както във всяка стратегия и тук си имаме раси, ресурси, сгради и пр. Да започнем с расите, които в тази игра са четири на брой - познатите ни до болка хора (human) и зелените гадини, орките (orc), но тук си имаме и две по-особенни - злите и подли немъртви (undead) и приказните нощни елфи (night elf). Всяка от изброените раси си има характерни сгради, единици и начин на игра. Но тук присъстват и герои (heroes), които не са толкова характерни за другите игри от този жанр. Всяка раса си има по четири, като отделно всеки играч може да наема и други пет от специализирани за целта места. Но да оставим това сега, да започнем с концепцията на играта. Тук расите са идеално балансирани (както във всяка друга игра на великите Blizzard) и това прави въпросните раси равностойни, а пък това прави играта още по-завладяваща и интерестна, поради факта, че тук няма "лидер" сред расите и всеки играч играе с различна и никоя не е най-предпочитана. От тук идва и чудесната игра в интернет, като Blizzard са се погрижили и за това, като имат собствен, оригинален начин за въпросната цел, наименуван чисто и просто - Battle.net. Това е техен сървър, в който има ранг листи, специални светове (realms), в които играчите да играят и много други екстри.
Абе спирам дотук, после може да продължа, но сега требе да 'одя, че ме викат... Аре ~> ...
...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
;]Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me!Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
Абе ти си меко казано нагъл. Да се виждаш като регистриран в играта. А тва кви сме ги писали си е наша работа, може и да ти се струват пълни простотии, но както казах си е наша работа.... и невиждам защо трябва да се месиш след като незнаеш за какво става дума. Аз съм играл играта точно три пъти и съм написал най общо за какво става дума, както и да е........Мат Хю-Ринг написа:Ооо, не знам каква е тази ваша игра, но мисля да напиша за дадените игри като хората, защото като гледам к'ви сте ги писали...
- Левиатана
- Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
- Обратна връзка:
Добре де, добре... Просто исках да напиша нещо, сори, ако съм ви обидил! Сори!
p.s. Само се чудя (чудя се, да не кажете, че ви упреквам;]0) защо темата е в тази част на форума! И пак казвам, само се чудя, нищо повече...
p.s. Само се чудя (чудя се, да не кажете, че ви упреквам;]0) защо темата е в тази част на форума! И пак казвам, само се чудя, нищо повече...
...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
;]Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me!Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
-
Human_Paun4o
Еидж оф Митолъги е РТС(реал таим стратеги),базирана на гръцката,викингската,египетската митология и легендите за Атлантите.Както във всяка друга стратегия тук се строят сгради,техва се,събират се ресурси и се прави войска...Всяка раса има специфични юнити,герои,магии,богове,митични с-ства и титани-по един за всяка раса.Има както в Рет Алерт серията "супер оръжия",но и специфични ресурси,с които се набавят...
Според мен играта не струва,САМО УЪРКРАФТ!!!
Сори,но усещам,че футболните воини куцат нещо,добър замисъл,но...Е,няма нищо!Важно е да опиташ
Според мен играта не струва,САМО УЪРКРАФТ!!!
Сори,но усещам,че футболните воини куцат нещо,добър замисъл,но...Е,няма нищо!Важно е да опиташ
- Lord of Dragons
Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример:
Кой е издател на еди коя си игра.
Или коя игра е определена за стратегия на 98.
Неща от този сорт.
Да има много въпроси и всеки отбор да събира точки.
Само предлагам.....
Неща от този сорт.
Само предлагам.....
- Lord of Dragons
Хм...Добра идея,ама това нали са за начални,важно е състезанието.И трябва малко по труден въпрос.Айде,пишете.M-Tycoon написа:Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример:
Неща от този сорт.
Само предлагам.....
ama az misleh 4e nqma da sa vuprosi samo ot geiminga
nqma li da e po dobre da sa ot vsi4ki oblasti a ne samo komputr
i za6to si dal samo strategiii
az kato po4ti ne igraq strategii ko da pravq
ako kaje6 da pi6a za war ili 6te dade6 po golqm ibor za opisvane
nqma li da e po dobre da sa ot vsi4ki oblasti a ne samo komputr
i za6to si dal samo strategiii
az kato po4ti ne igraq strategii ko da pravq
ako kaje6 da pi6a za war ili 6te dade6 po golqm ibor za opisvane
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
- L0RD 0F ELVES
M-Tycoon написа:Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример:
Неща от този сорт.
Само предлагам.....
Точно така.Като някой отбор събере определен брой точки отива на финала.Значи отбора с най-много точки след дузпите отива на финала.Там ще му бъдат зададени няколко въпроса и там вече автора на темата ще ше решава какво да става.Това е предложение
На финала би трябвало да има въпросо свързани с футбол.а в дуспите всеки отбо може да избира между няколко теми.Разбира се ако Деб се съгласи.
МАГИЯ И НИЩО ДРУГО!
- L0RD 0F ELVES
M-Tycoon написа:Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример:
Неща от този сорт.
Само предлагам.....
Точно така.Като някой отбор събере определен брой точки отива на финала.Значи отбора с най-много точки след дузпите отива на финала.Там ще му бъдат зададени няколко въпроса и там вече автора на темата ще ше решава какво да става.Това е предложение
На финала би трябвало да има въпросо свързани с футбол.а в дуспите всеки отбо може да избира между няколко теми.Разбира се ако Деб се съгласи.
МАГИЯ И НИЩО ДРУГО!
- БИЛБО ЧАНТОВ
- БИЛБО ЧАНТОВ
Ами знам,че позакъснявам,но ако се освободи някакво място бих желал да го заема.
Ако не става все тая ...
А да си кажа и аз.Най-добре ще бъде както го каза М-Тайкуун.Кратки и ясни въпроси,на които се отговаря еднозначно.Идеята със сайта също е добра,но не знам до колко ще може да се осъществи ...
А да си кажа и аз.Най-добре ще бъде както го каза М-Тайкуун.Кратки и ясни въпроси,на които се отговаря еднозначно.Идеята със сайта също е добра,но не знам до колко ще може да се осъществи ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
G00w