Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Футболни Войни
Публикувано на: 31 Май 2004 15:57

Ето я и играта.Сега се бият предварителни дузпи.Поради недостиг на участници ще са три отбора.Този който спечели автоматично отива на финала.Може да помислите че е нечестно,но не можах да се сетя за нещо друго.Ето още веднъж отборите:
1.Хер Пауноф,Гандалф,Белият Тигър,Билбо ,Релвокс
2.Лорд оф елвс,Томахоук,Зипо,Бруузи ,Оптимиста
3.Ленски,Ноу Нейм,Танаси,М-тайкуун,Гардиан.

Въпросът е свързан с игри.Няма да бъде директен а ще трябва да дадете информация.
Въпросът е:
Дайте подробно описание(главно за замисъла на играта)на някоя от тези реалновремеви стратегии:
Warcraft III
Age of Mythology
C&C:Generals

Ако имате нещо против въпросами кажете.Отговорът се счита на този който пръв е написал.Това е само за първата игра.Пускайте отговорите си след 20:00.А капитаните на другите отбори могат да допълнят нещо към отговора на другите което е много важно и така да опазят вкарването на гол.При равен резултат се бият още удари.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 16:19

Аз реших да пиша за C&C:Generals, но искам предварително да се извиня на отбора, ако се провалим,
защото аз не съм много запознат с игрите, а се записах за играта главно зареди спортните въпроси.
Ето как аз разбирам играта. Играта представя един реално съществуваш конфликт и той е войната срещу
тероризма. Както знаете тази тема е актуална и днес. Според мен C&CGenerals има за цел да покаже
колко силна е антитерористичната коалиция и колко слаби но подли са терористите, защото който е
играл играта знае, че армията на терористите е доста по слаба от другите две, но пък затова са
по-бързи и нанасят изненадващи удари от засади.

P.S. Дано съм разбрал правилно въпроса.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 16:33

В играта се съревновават Четири раси

Раси
• Humans
• Orcs
• Undead
• Night Elves

Като всеки може да се пусне със всяка една от расите, както и да играе срещу същата раса. В играта се строят герой, згради, бойни единици, важна е и стратегията.
Единиците на расите се разделят на Герой (всяка има по трима) и обикновенни бойни единици и "работници". Всяка раса може да строи по около 9-10 сгради. Всяка от расите има уникални единици и сгради. Силите на расите са доста изравнени, което прави играта толкова интересна. Графиката и е отлична като за стратегия.
Целта е да се елиминира напълно врага или да се изпълнят конкретни мисии в кампанията.

Наслука на нашия отбор, разбиииаш ли начи! :wink:

Профил WWW

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 17:02

Ооо, не знам каква е тази ваша игра, но мисля да напиша за дадените игри като хората, защото като гледам к'ви сте ги писали... :wink:

| ...Warcraft III...

Тази игра е реалновремева стратегия, като в нея има и RPG елементи. Както във всяка стратегия и тук си имаме раси, ресурси, сгради и пр. Да започнем с расите, които в тази игра са четири на брой - познатите ни до болка хора (human) и зелените гадини, орките (orc), но тук си имаме и две по-особенни - злите и подли немъртви (undead) и приказните нощни елфи (night elf). Всяка от изброените раси си има характерни сгради, единици и начин на игра. Но тук присъстват и герои (heroes), които не са толкова характерни за другите игри от този жанр. Всяка раса си има по четири, като отделно всеки играч може да наема и други пет от специализирани за целта места. Но да оставим това сега, да започнем с концепцията на играта. Тук расите са идеално балансирани (както във всяка друга игра на великите Blizzard) и това прави въпросните раси равностойни, а пък това прави играта още по-завладяваща и интерестна, поради факта, че тук няма "лидер" сред расите и всеки играч играе с различна и никоя не е най-предпочитана. От тук идва и чудесната игра в интернет, като Blizzard са се погрижили и за това, като имат собствен, оригинален начин за въпросната цел, наименуван чисто и просто - Battle.net. Това е техен сървър, в който има ранг листи, специални светове (realms), в които играчите да играят и много други екстри.

Абе спирам дотук, после може да продължа, но сега требе да 'одя, че ме викат... Аре ~> ...

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 17:24

Zza men warcraft 3 predstavlqva naj-dobrata bitka mejdu hora orki elfi i nemyrtvi kak dobroto se bori srestu zloto no ne mogat da se pobedqt tazi bitka trae vechno mejdu vojdove trolove i drugi

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 17:28

Мат Хю-Ринг написа:
Ооо, не знам каква е тази ваша игра, но мисля да напиша за дадените игри като хората, защото като гледам к'ви сте ги писали...

Абе ти си меко казано нагъл. Да се виждаш като регистриран в играта. А тва кви сме ги писали си е наша работа, може и да ти се струват пълни простотии, но както казах си е наша работа.... и невиждам защо трябва да се месиш след като незнаеш за какво става дума. Аз съм играл играта точно три пъти и съм написал най общо за какво става дума, както и да е........

Профил WWW

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 18:11

Добре де, добре... Просто исках да напиша нещо, сори, ако съм ви обидил! Сори!

p.s. Само се чудя (чудя се, да не кажете, че ви упреквам;]0) защо темата е в тази част на форума! И пак казвам, само се чудя, нищо повече...

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 19:10

Еидж оф Митолъги е РТС(реал таим стратеги),базирана на гръцката,викингската,египетската митология и легендите за Атлантите.Както във всяка друга стратегия тук се строят сгради,техва се,събират се ресурси и се прави войска...Всяка раса има специфични юнити,герои,магии,богове,митични с-ства и титани-по един за всяка раса.Има както в Рет Алерт серията "супер оръжия",но и специфични ресурси,с които се набавят...
Според мен играта не струва,САМО УЪРКРАФТ!!!

Сори,но усещам,че футболните воини куцат нещо,добър замисъл,но...Е,няма нищо!Важно е да опиташ :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 19:17

Не бе.Нека да е по-подробно.Мат,сори ама закъсня.Айде направете го пак но да е по подробно.В смисъл например за Ейдж оф миталъгжи да описвате какво правят боговете и подобни работи.А и в Уора не видях нищо за героите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 19:20

Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример:
Кой е издател на еди коя си игра.
Или коя игра е определена за стратегия на 98.
Неща от този сорт.
Да има много въпроси и всеки отбор да събира точки.
Само предлагам.....

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 19:26

M-Tycoon написа:
Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример:
Неща от този сорт.
Само предлагам.....

Хм...Добра идея,ама това нали са за начални,важно е състезанието.И трябва малко по труден въпрос.Айде,пишете.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 19:57

ama az misleh 4e nqma da sa vuprosi samo ot geiminga
nqma li da e po dobre da sa ot vsi4ki oblasti a ne samo komputr
i za6to si dal samo strategiii
az kato po4ti ne igraq strategii ko da pravq
ako kaje6 da pi6a za war ili 6te dade6 po golqm ibor za opisvane

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 20:20

M-Tycoon написа:
Неща от този сорт.
Само предлагам.....

Точно така.Като някой отбор събере определен брой точки отива на финала.Значи отбора с най-много точки след дузпите отива на финала.Там ще му бъдат зададени няколко въпроса и там вече автора на темата ще ше решава какво да става.Това е предложение

На финала би трябвало да има въпросо свързани с футбол.а в дуспите всеки отбо може да избира между няколко теми.Разбира се ако Деб се съгласи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 20:21

M-Tycoon написа:
Неща от този сорт.
Само предлагам.....

Точно така.Като някой отбор събере определен брой точки отива на финала.Значи отбора с най-много точки след дузпите отива на финала.Там ще му бъдат зададени няколко въпроса и там вече автора на темата ще ше решава какво да става.Това е предложение

На финала би трябвало да има въпросо свързани с футбол.а в дуспите всеки отбо може да избира между няколко теми.Разбира се ако Деб се съгласи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 21:03

a що не го измислим още по-оригинално...
всеки отбор дава отговора си във вид на интернет сайт,сътворен от него/дава линка/
ограничението ще е сайта да е само от една страничка./само индекс.хтмл/
и разбира се на сайта да пише от кой е създаден.
само предложение :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 21:04

taka e po gadno 6toto ne vseki moje da si napravi site i taka
samo advanced igra4ite oje da pravqt taka

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 21:24

e,vse edin ot tima 6te moje da pravi...ostanalite 6te mu dadat material...
i 6te davame sitovete s otgovorite za glasuvane v ob6tiq forum...taka 6te e po-obektivno...i 6te mogat da glasuvat samo registrirani useri...
taka stava po-bavno,ama nikoj ne burza,nali?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 21:41

Ами знам,че позакъснявам,но ако се освободи някакво място бих желал да го заема. :roll: Ако не става все тая ...
А да си кажа и аз.Най-добре ще бъде както го каза М-Тайкуун.Кратки и ясни въпроси,на които се отговаря еднозначно.Идеята със сайта също е добра,но не знам до колко ще може да се осъществи ...

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 22:54

OK ..... ама аз мислех 4е въпросите ще са на футболна тематика , защото играта нали се казва 'Футболни Воини ' ...... :shock:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 16:56

Sorry guys!
Отпишете ме!Щом играта почва с въпрос за ПС игри, при положение че се казва ФУТБОЛНИ ВОЙНИ.Поне с футболен въпрос да започваше.... :x :cry:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com