Автор |
Съобщение |
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Футболни Войни Публикувано на: 31 Май 2004 15:57
Ето я и играта.Сега се бият предварителни дузпи.Поради недостиг на участници ще са три отбора.Този който спечели автоматично отива на финала.Може да помислите че е нечестно,но не можах да се сетя за нещо друго.Ето още веднъж отборите:
1.Хер Пауноф,Гандалф,Белият Тигър,Билбо ,Релвокс
2.Лорд оф елвс,Томахоук,Зипо,Бруузи ,Оптимиста
3.Ленски,Ноу Нейм,Танаси,М-тайкуун,Гардиан.
Въпросът е свързан с игри.Няма да бъде директен а ще трябва да дадете информация.
Въпросът е:
Дайте подробно описание(главно за замисъла на играта)на някоя от тези реалновремеви стратегии:
Warcraft III
Age of Mythology
C&C:Generals
Ако имате нещо против въпросами кажете.Отговорът се счита на този който пръв е написал.Това е само за първата игра.Пускайте отговорите си след 20:00.А капитаните на другите отбори могат да допълнят нещо към отговора на другите което е много важно и така да опазят вкарването на гол.При равен резултат се бият още удари.
|
|
|
|
|
Lensky
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 16:19
Аз реших да пиша за C&C:Generals, но искам предварително да се извиня на отбора, ако се провалим,
защото аз не съм много запознат с игрите, а се записах за играта главно зареди спортните въпроси.
Ето как аз разбирам играта. Играта представя един реално съществуваш конфликт и той е войната срещу
тероризма. Както знаете тази тема е актуална и днес. Според мен C&CGenerals има за цел да покаже
колко силна е антитерористичната коалиция и колко слаби но подли са терористите, защото който е
играл играта знае, че армията на терористите е доста по слаба от другите две, но пък затова са
по-бързи и нанасят изненадващи удари от засади.
P.S. Дано съм разбрал правилно въпроса.
___________________________________ http://uefacl.hit.bg - Сайт за шампионската лига
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 16:33
В играта се съревновават Четири раси
Раси
• Humans
• Orcs
• Undead
• Night Elves
Като всеки може да се пусне със всяка една от расите, както и да играе срещу същата раса. В играта се строят герой, згради, бойни единици, важна е и стратегията.
Единиците на расите се разделят на Герой (всяка има по трима) и обикновенни бойни единици и "работници". Всяка раса може да строи по около 9-10 сгради. Всяка от расите има уникални единици и сгради. Силите на расите са доста изравнени, което прави играта толкова интересна. Графиката и е отлична като за стратегия.
Целта е да се елиминира напълно врага или да се изпълнят конкретни мисии в кампанията.
Наслука на нашия отбор, разбиииаш ли начи!
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 17:02
Ооо, не знам каква е тази ваша игра, но мисля да напиша за дадените игри като хората, защото като гледам к'ви сте ги писали...
| ...Warcraft III...
Тази игра е реалновремева стратегия, като в нея има и RPG елементи. Както във всяка стратегия и тук си имаме раси, ресурси, сгради и пр. Да започнем с расите, които в тази игра са четири на брой - познатите ни до болка хора (human) и зелените гадини, орките (orc), но тук си имаме и две по-особенни - злите и подли немъртви (undead) и приказните нощни елфи (night elf). Всяка от изброените раси си има характерни сгради, единици и начин на игра. Но тук присъстват и герои (heroes), които не са толкова характерни за другите игри от този жанр. Всяка раса си има по четири, като отделно всеки играч може да наема и други пет от специализирани за целта места. Но да оставим това сега, да започнем с концепцията на играта. Тук расите са идеално балансирани (както във всяка друга игра на великите Blizzard) и това прави въпросните раси равностойни, а пък това прави играта още по-завладяваща и интерестна, поради факта, че тук няма "лидер" сред расите и всеки играч играе с различна и никоя не е най-предпочитана. От тук идва и чудесната игра в интернет, като Blizzard са се погрижили и за това, като имат собствен, оригинален начин за въпросната цел, наименуван чисто и просто - Battle.net. Това е техен сървър, в който има ранг листи, специални светове (realms), в които играчите да играят и много други екстри.
Абе спирам дотук, после може да продължа, но сега требе да 'одя, че ме викат... Аре ~> ...
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 17:24
Zza men warcraft 3 predstavlqva naj-dobrata bitka mejdu hora orki elfi i nemyrtvi kak dobroto se bori srestu zloto no ne mogat da se pobedqt tazi bitka trae vechno mejdu vojdove trolove i drugi
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 17:28
Мат Хю-Ринг написа: Ооо, не знам каква е тази ваша игра, но мисля да напиша за дадените игри като хората, защото като гледам к'ви сте ги писали...
Абе ти си меко казано нагъл. Да се виждаш като регистриран в играта. А тва кви сме ги писали си е наша работа, може и да ти се струват пълни простотии, но както казах си е наша работа.... и невиждам защо трябва да се месиш след като незнаеш за какво става дума. Аз съм играл играта точно три пъти и съм написал най общо за какво става дума, както и да е........
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 18:11
Добре де, добре... Просто исках да напиша нещо, сори, ако съм ви обидил! Сори!
p.s. Само се чудя (чудя се, да не кажете, че ви упреквам;]0) защо темата е в тази част на форума! И пак казвам, само се чудя, нищо повече...
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 19:10
Еидж оф Митолъги е РТС(реал таим стратеги),базирана на гръцката,викингската,египетската митология и легендите за Атлантите.Както във всяка друга стратегия тук се строят сгради,техва се,събират се ресурси и се прави войска...Всяка раса има специфични юнити,герои,магии,богове,митични с-ства и титани-по един за всяка раса.Има както в Рет Алерт серията "супер оръжия",но и специфични ресурси,с които се набавят...
Според мен играта не струва,САМО УЪРКРАФТ!!!
Сори,но усещам,че футболните воини куцат нещо,добър замисъл,но...Е,няма нищо!Важно е да опиташ
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 19:17
Не бе.Нека да е по-подробно.Мат,сори ама закъсня.Айде направете го пак но да е по подробно.В смисъл например за Ейдж оф миталъгжи да описвате какво правят боговете и подобни работи.А и в Уора не видях нищо за героите.
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 19:20
Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример:
Кой е издател на еди коя си игра.
Или коя игра е определена за стратегия на 98.
Неща от този сорт.
Да има много въпроси и всеки отбор да събира точки.
Само предлагам.....
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 19:26
M-Tycoon написа: Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример: Кой е издател на еди коя си игра. Или коя игра е определена за стратегия на 98. Неща от този сорт. Да има много въпроси и всеки отбор да събира точки. Само предлагам.....
Хм...Добра идея,ама това нали са за начални,важно е състезанието.И трябва малко по труден въпрос.Айде,пишете.
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 19:57
ama az misleh 4e nqma da sa vuprosi samo ot geiminga
nqma li da e po dobre da sa ot vsi4ki oblasti a ne samo komputr
i za6to si dal samo strategiii
az kato po4ti ne igraq strategii ko da pravq
ako kaje6 da pi6a za war ili 6te dade6 po golqm ibor za opisvane
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
L0RD 0F ELVES
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 20:20
M-Tycoon написа: Абе шеф. Така явно няма да стане. Защо да не го направиме с точен въпрос и бърз отговор. Пример: Кой е издател на еди коя си игра. Или коя игра е определена за стратегия на 98. Неща от този сорт. Да има много въпроси и всеки отбор да събира точки. Само предлагам.....
Точно така.Като някой отбор събере определен брой точки отива на финала.Значи отбора с най-много точки след дузпите отива на финала.Там ще му бъдат зададени няколко въпроса и там вече автора на темата ще ше решава какво да става.Това е предложение
На финала би трябвало да има въпросо свързани с футбол.а в дуспите всеки отбо може да избира между няколко теми.Разбира се ако Деб се съгласи.
___________________________________ МАГИЯ И НИЩО ДРУГО!
|
|
|
|
|
L0RD 0F ELVES
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 20:21
Точно така.Като някой отбор събере определен брой точки отива на финала.Значи отбора с най-много точки след дузпите отива на финала.Там ще му бъдат зададени няколко въпроса и там вече автора на темата ще ше решава какво да става.Това е предложение
На финала би трябвало да има въпросо свързани с футбол.а в дуспите всеки отбо може да избира между няколко теми.Разбира се ако Деб се съгласи.
___________________________________ МАГИЯ И НИЩО ДРУГО!
|
|
|
|
|
БИЛБО ЧАНТОВ
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 21:03
a що не го измислим още по-оригинално...
всеки отбор дава отговора си във вид на интернет сайт,сътворен от него/дава линка/
ограничението ще е сайта да е само от една страничка./само индекс.хтмл/
и разбира се на сайта да пише от кой е създаден.
само предложение
___________________________________ THERAPY-FEMTEX
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 21:04
taka e po gadno 6toto ne vseki moje da si napravi site i taka
samo advanced igra4ite oje da pravqt taka
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
БИЛБО ЧАНТОВ
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 21:24
e,vse edin ot tima 6te moje da pravi...ostanalite 6te mu dadat material...
i 6te davame sitovete s otgovorite za glasuvane v ob6tiq forum...taka 6te e po-obektivno...i 6te mogat da glasuvat samo registrirani useri...
taka stava po-bavno,ama nikoj ne burza,nali?
___________________________________ THERAPY-FEMTEX
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 21:41
Ами знам,че позакъснявам,но ако се освободи някакво място бих желал да го заема. Ако не става все тая ...
А да си кажа и аз.Най-добре ще бъде както го каза М-Тайкуун.Кратки и ясни въпроси,на които се отговаря еднозначно.Идеята със сайта също е добра,но не знам до колко ще може да се осъществи ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2004 22:54
OK ..... ама аз мислех 4е въпросите ще са на футболна тематика , защото играта нали се казва 'Футболни Воини ' ......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 16:56
Sorry guys!
Отпишете ме!Щом играта почва с въпрос за ПС игри, при положение че се казва ФУТБОЛНИ ВОЙНИ.Поне с футболен въпрос да започваше....
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|