Хмммм.....малко кипро бюро...е,не много малко де...в единия ъгъл има един куп речници и граматики по английски и немски в другия тетрадки по средата е "инсталирана" уретба , свързана с компа и замества тонколони...не , че нямам но с нея е по-мощен звука. Плътно до него е бюрото , върху което е компютъра...клавиатура , мишка , дискове , дискове и пак дискове , които съм вкарала в някаква горе-долу добра подредба..ненавиждам хаоса..монитора и тонколоните са повдигнати в нещо като втори рафт..., пак дискове , книги за PhotoShop ....CorelDRAW..., до всичко изброено е принтера , стол на колелца , с който се местя от едното бюро на другото....ароматизатор `Глейд гел` и май това е всичко...
ПП: Забелязвам , че сте изброили и дребните атрибутчета....ами какво има....цветни маркери , телбод, кламерчета , цветни химикалки , цветни самозалепващи се листчета , тиксо , ароматиззирани лепила , чашка , украсена , в която си слагам химикалите и моливите , кутия със списания на тема РС , тайния ми дневник , тава за докуманти (не домакинска!

) в която си държа разни стихове , есета и разкази , които съм писала....., в друга папка - хартия за принтера , мастило и резервна глава......дискети....и от там вече започва една ветрина с козметика, гримове и разни други парфюмчета , вакси за коса , лакове и т.н.....