Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

кефи ли ви идеята на тая тема?

да    34%  34%  [ 29 ]
 не    16%  16%  [ 14 ]
 горе-долу    24%  24%  [ 20 ]
 тоя па,аре стига си спамил    22%  22%  [ 19 ]
 страхотна е тая тема!как не се бях сетил аз!    4%  4%  [ 3 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Опишете бюрото си!
Публикувано на: 09 Апр 2004 04:53

хрумна ми идея всеки да си опише бюрото/таблата(квото и да е)
аз ще започна с моето:
1.там е компа ,монитора,мишка,клавиатюра,слушалки,колонки,пц кам,цяла колекция от около 50диска трупат прах :wink:,2 билето от тотото,1калкулатор,1маркер,1нож и една ябълка вече оръфана от всякъде,малко семки,една празна хартиика от "Ох хенри" 8) ,2тампона за учи :oops: ,некви листове...гума,линия,кърпички за нос...модема...микрофона...тва е
ся кажете вашето местенце за та видя дали и то е разхвърлено колкото моето :oops:
опс ебати убъркването,сори че съм я пуснал във творческият форум
за управдание мога да кажа само сънят

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 12:20

Ми там е PC-то ми, с изключение на "мозъка". Той ми се мота в краката и си го подритвам. Има някви паници хартийки (много), някакви изрески,една лъжица, една купа, в нея се търкаля някво полу натрошено яйце, боядисано в червено, някакъв вестник,книга, сборник по математика, няколко плюшени играчки (на сестра ми разбира се :lol: ), някъв полу разглобен Bionicle, кутия с празни дискове, една чиния с две мекици в нея :lol: , GSM-а ми на който му е свършила батерията и е толкова блъскан, че е почти счупен, една нощна лампа, куп химикалки и моливи, един "ботуш" пълен с маркери, няква умацана капачка, една стъклена чинийка с филия с майонеза на нея, няква захар, мед, трохи, стотинки и 60-70 диска!

Въобще Голям бардак, с главно Г 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 14:29

Еми PC-то с всичките му багажерии е стоварен върху едно крехко на външен вид бюро. Освен него има още: бележник , 3 химикала , 1 молив , някакви листове , калкулатор , кибрит( :?: ) , моя снимка( :D ) , 87 стотинки , зарче , 2 лепенки , стари солети(Дали да не ги махна? Брей! Срокът им е изтекъл преди месец. :oops: ) , часовник , GSM-а ми(изтърван 5-6 пъти :!: ) , нож , вилица( :?: :?: :?: ) , полупразна чаша с Кока(Кола де) , 12 квитанции за нет-а и някаква стара дъвка. Направо се чудя как бюрото ги издържа тия боклуци. :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 16:27

Bad_Dog написа:
Направо се чудя как бюрото ги издържа тия боклуци. :?:

Ех, и аз така :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 17:00

Както при всички до сега там е компютъра ми +една резервна мишка, джойстик, МНОГО дискове, няколко празни кутийки, листи, няква книга, програмата за телевизията, дистанционното за телевизора, слушалки за walkman, молив, 3 маркера, химикал, некви стотинки, 2 чаши(в едната има лъжица( :?: )), празна бутилка, списания, обява за ексурзия от преди 2 месеца, чикийка(прекалено е малко за нож),разглобен GSM, карти, кутии от уискита и ракии(маркови :lol: ), календар, вода за уста, кутия от кабелен модем, вестници, разни глупости пълни с химикали, повечето от които не пишат, торбичка и много много боклуци...

П.П. бюрата са 2 ама обитателите им са почти постоянни. Това всичкото ако беше на едното, то щеше да си замине.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 20:15

Хмммм.....малко кипро бюро...е,не много малко де...в единия ъгъл има един куп речници и граматики по английски и немски в другия тетрадки по средата е "инсталирана" уретба , свързана с компа и замества тонколони...не , че нямам но с нея е по-мощен звука. Плътно до него е бюрото , върху което е компютъра...клавиатура , мишка , дискове , дискове и пак дискове , които съм вкарала в някаква горе-долу добра подредба..ненавиждам хаоса..монитора и тонколоните са повдигнати в нещо като втори рафт..., пак дискове , книги за PhotoShop ....CorelDRAW..., до всичко изброено е принтера , стол на колелца , с който се местя от едното бюро на другото....ароматизатор `Глейд гел` и май това е всичко... :) :wink:

ПП: Забелязвам , че сте изброили и дребните атрибутчета....ами какво има....цветни маркери , телбод, кламерчета , цветни химикалки , цветни самозалепващи се листчета , тиксо , ароматиззирани лепила , чашка , украсена , в която си слагам химикалите и моливите , кутия със списания на тема РС , тайния ми дневник , тава за докуманти (не домакинска! :P ) в която си държа разни стихове , есета и разкази , които съм писала....., в друга папка - хартия за принтера , мастило и резервна глава......дискети....и от там вече започва една ветрина с козметика, гримове и разни други парфюмчета , вакси за коса , лакове и т.н.....

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 21:10

Монитор, две колонки Phillips - малки, но мощни, кутията на компа. Принтер HP Deskjet 640C, върху него кутия от модем, някакъв плик и официалното ръководство на CorelDRAW 11, което отварям рядко, щото отдавна не съм начинаещ в тази област. Вдясно са някакви дискове и DVD-та, отгоре се откроява Diablo II Special Limited Edition DVD с филмчетата - ако някой се интересува, ще му го продам;) Вляво е пълен хаос от дискове, един доста многофункционален бележник, PhotoClip-че и два броя акумулаторни батерии, някакъв каталог за екскурзии, кутийка с дискетки. В чекмеджето долу се търкалят учебници, бележник и други неизползвани глупости. А, сега забелязах и монета от десет стотинки, устояла на хилядолетията под дискета без етикет. Хмм... доскоро там беше и несесер на сестра ми със загадъчния надпис "HELLO KITTY | have a wonderful day | MISS YOU", но след като го забелязах, полетя към нейното бюро. Упс, не уцелих ;)

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 22:27

Ми кво да каза моито биуро е едно такова старо , на него сам си нахварли остатаците от обиада от в4ера , зав4ера , та ако огладнеиа да замесиа . Разпилиал сам и 2-3 сисета с ракиа и вино , турил сам си една кофа в коиато сам си нахварлил дисковете .... Развиават се и 5-6 кондома , ниакои от които използвани други са си нови . А компа сам си гу турил на земиата , стото на биурото нема миасто , а пак и на земиата ми е по удобно .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 23:02

NoName написа:
Развиават се и 5-6 кондома , ниакои от които използвани други са си нови .

Ти сам вярваш ли си - ако си виждал използван кондом 100% нямаше да се го държиш на бюрото - ама нейсе.

Еми моето е покрито със невероятно количество прах - чистя рядко като цяло. Клавиетурата, мишката, нощната лампа, баса на саунд системата ми и едно красиво цвете са обичайните заподозрени на територията на бюрото ми. Иначе понякога (или точно сега) има тефтер, в който си записвам всички срещи, дискове с филми, пресъхнал сок от лимон,. превърнал се в лепнеща субстанция, някякъв учебник по математетика, забравен от Бога ( и от мен), тълковен речник по ангийски, животоспасяващ шоколад (какаъвто ям много), дезодорант , парфюм, антибактериален лосион (с по 2-3 шоколада на ден няма как да не присъства), л\бимия ми учебник по теория и технология на модерния джаз танц, с какъвто се занимавам, списанието от този месец и подаръка за рожденния ми ден от едни приятели, който седи полуразопакован от 4-ти януари - откато май не съм чистил б\рото си няма да се учудя, ако някакви червеи не потеглят оттук вкоро време, но на мен безпорядъка ми е повече от присъщ и ме предразполага към всякакви товрчески изяви.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 01:21

MR_Sunlord , не виаздас ли 4е се маитапиа ...... :D :lol: :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2004 00:34

Супер си е щото си го сковах сам.
Отдолу в нещо като клетка е кутията на компа, над нея е подвижният плот за клавиатурата и мишлето.
На горният плот има поставка за монитора, колонките, 9 списания за автомобили, накакви ксерокс копия на локомотивни кострукции, елка много"умна", химикалка, слушалки, линиика и лисчета за бележки.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2004 18:29

Отгоре отляво има 5 малки възглявници,пълни с ориз(не питаите...)Зад мишката се намира синтезатора ми(тва е електрическо пиано),върху него са поставката за ноти и "наметалото" за компа.Атрибутите за ПСто,без колонките,които кокетно(да не съм станал педал бе???)стоят в/у машината,която от своя страна е паркирана в/у една подвижна поставка в дясно от ПСто.Има 1 щипка за пране(( :?: )къде е другата?)и ... тва е.В чекмеджето има всякакви боклуци,май трябва да почистя.В долното отделение на бярото има английско-български речник,подвързан с вестник от незнам-коя-година,но той представлява ТВПрограма,в която се мъдри Ефир2...До речника има самоучител за Уиндоус 98,тефтерче,на което точно е изписана една страница с Интернет адреси,папка с доклада ми по Информатика за кракерите и хакерите,притурка от стар брой на "Стандарт"-"888 Топ адреса в ИНТЕРНЕТ",листове за рисуване,приготвени за даскало и книгите със СУПЕР ЯКИ КАРТИНКИ на издателство "Тема"-"Олимпийски Богове и Герои" и "Старогръцки митове и легенди",които ми бяха от невероятна полза,като трябваше да чета глупавите старогръцки легенди...Под чекмеджетата има кантар,а до моите крака се мъдри папка по рисуване,пълна с кандидатстудентски глупости за кандидатстване с архитектура,като езкизи с капители,сложни конструкции,задачи,всякви завъртяни фигури и други подобни глупости.

ПС:Ся като си погледна отговора,май наистина съм се олял,но няма нищо...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 16:30

Чакай да намеря клавиатурата изпод всички боклуци...Я ский аз пища на нея :doh: ми мишка,комп,...я!ей го дистанционното ве, къде ли не го търсих...хартии, хартии, хартии, хартии колоните са намърдани зад монитора,...ъъъъъъъъ...Кутии с дискове,общо към 1000...(дискове не кутии) :lol: некв'и хартии има под тея хартии и дано не съм пропуснал листчета.

Я!бисквитка! :wink:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 18:23

Ми компа, мишката, клавиатурата, принтера, носни кърпи4ки :oops: , химикали (около 10), лист4ета, лампа и CD-та

Профил

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 20:10

Малии... направо немам думи. От 2002 година съм си обещал, че ще си подредя бюрото. Оттогава имам нова стая, уча в ново даскало, имам компютър...
Та, бюрото ми...по средата има една настолна лампа, нъй като полилея е за мен и хвърлям сянка върху тетрадката/листа. В лявата част има една купчина учебници и една купчина сборници по математика. В дясната част са очилата ми (прилежно сложени в черна кутийка), един кръгъл моливник, една голяма купчина тетрадки, листи и всичко, каквото може да ми трябва. На другото бюро е компютъра, като в пространството между монитора, тонколоните и ръбовете на бюрото цари технологичен хаос. Разбирайте дискове, кабели, дисплеи, кутиите от новите ми придобивки за компютъра,оферти на компютърни фирми, още дискове, дискети и тн. Но съм решен в скоро време, докато ни приемат в ЕС, да си подредя стаята.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 20:43

Не ти трябва да описвам бюрото си. Повярвай ми, ти не заслужаваш да ти причинявам това. Някой път ще покажа снимка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 21:28

абе моето е със страхотни форми...
ммм толкова е секси...
има много дърво по него, ама много!
Също така... има и желязо (но по-малко)
О.. виж - РС.. Това направо ме надървя отвсякъде
М... това апетитно стъкло върху бюрото ми иде да го... да го.... изчистя!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 21:32

В лявата част е компота,колонките,клавиатурата и прочие,а в дясната е абсолютен хаос:всякакви листа,учебници,чинии,чаши,химикалки...абе просто е пълна бъркотия :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 21:35

о.. забравих да кажа - при мен има някакви люспи от слъчногледови семки, за които не знам с какъв произход са :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 21:36

nеmo написа:
о.. забравих да кажа - при мен има някакви люспи от слъчногледови семки, за които не знам с какъв произход са :)
Да не споменавам боклуците,че ще трябва да напиша пост 100 реда :lol: .А под бюрото ми пък е такава сладка бъркотия,че не смея да я споменавам изобщо :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com