Разказ за Нея
Разказ за Нея
Сандра вървеше из пустия площад.Беше облечена за кой ли път с жълтата си тениска и изпокъсаните си дънки.И мислеше ли мислеше...Мислеше за това защо живота я наказа така.Защо тя трябваше да бъде като робиня?Майка й често й казваше че нейния живот е чудесен и тя трябва да се възползва от него но Сандра не й вярваше.Тя знаеше че родителите й не я приемат като истинска дъщеря а като прислужник който да им оправя нещата.Те никога не се застъпваха за нея и не я защитаваха.Тя си нямаше никой...
Тъкмо да пресече уличката и пред нея спря луксозен автомобил за който Сандра можеше само да мечтае.Момчето вътре я изгледа и каза:
-Къде си тръгнала с тези изпокъсани дънки?Целия град ще ти се смее!
-Я,млъквай!Махни ми се от пътя!Бързам!-кресна Сандра като го изгледа кръвно.
Момчето пак я погледна и подаде дружелюбно ръка:
-Аз съм Мартин.Приятно ми е.
Сандра се изхили и каза:
-Май не разбра че искам да ми се махнеш от пътя!Като ме гледаш аз човек който обича приказките ли съм?
-Не но едва ли ще ти стане нещо ако се запознаеш с нови хора.Хайде качи се ще те закарам до вас!-подкани Мартин а Сандра се чудеше как можеше да има човек който да е толкова тъп че да не разбира от дума.
-Ти наистина си по-тъп от колкото мислех.Ако имаше поне малко ум в главата щеше да се сетиш че ако продължаваш да настояваш тъй нахално ще ти ударя едно юмруче.
Мартин се изсмя и каза:
-Не ме е страх.Ти изглеждаш добро момиче и ще ми е приятно да те закарам до вас.Ще видиш че няма нищо страшно.
Момичето най-сетне се реши и се качи в автомобила.Не беше свикнала в такава среда.
-Защо подяволите искаше да се кача без вобще да ме познаваш?-попита тя.
-Защото имам странното чувство че си ми позната от някъде.Сигурен съм че ще се сетя коя си щом те опозня.-отговори заблеян Мартин.
Сандра се ухили отново и рече:
-Ако това е единственото по-добре спри колата защото аз не те познавам нито пък ти мен.И нямаш никакво основание да си мислиш такова нещо.
Мартин сякаш не я чу:
-Разкажи ми за себе си!-подкани той.
Сандра се умълча.Не й се искаше да разказва за семейството си или вобще за себе си пред момче като Мартин.Едва ли щеше да остане очарован или нещо подобно.Подхвърли само:
-По-добре да не знеш.
Тъкмо да пресече уличката и пред нея спря луксозен автомобил за който Сандра можеше само да мечтае.Момчето вътре я изгледа и каза:
-Къде си тръгнала с тези изпокъсани дънки?Целия град ще ти се смее!
-Я,млъквай!Махни ми се от пътя!Бързам!-кресна Сандра като го изгледа кръвно.
Момчето пак я погледна и подаде дружелюбно ръка:
-Аз съм Мартин.Приятно ми е.
Сандра се изхили и каза:
-Май не разбра че искам да ми се махнеш от пътя!Като ме гледаш аз човек който обича приказките ли съм?
-Не но едва ли ще ти стане нещо ако се запознаеш с нови хора.Хайде качи се ще те закарам до вас!-подкани Мартин а Сандра се чудеше как можеше да има човек който да е толкова тъп че да не разбира от дума.
-Ти наистина си по-тъп от колкото мислех.Ако имаше поне малко ум в главата щеше да се сетиш че ако продължаваш да настояваш тъй нахално ще ти ударя едно юмруче.
Мартин се изсмя и каза:
-Не ме е страх.Ти изглеждаш добро момиче и ще ми е приятно да те закарам до вас.Ще видиш че няма нищо страшно.
Момичето най-сетне се реши и се качи в автомобила.Не беше свикнала в такава среда.
-Защо подяволите искаше да се кача без вобще да ме познаваш?-попита тя.
-Защото имам странното чувство че си ми позната от някъде.Сигурен съм че ще се сетя коя си щом те опозня.-отговори заблеян Мартин.
Сандра се ухили отново и рече:
-Ако това е единственото по-добре спри колата защото аз не те познавам нито пък ти мен.И нямаш никакво основание да си мислиш такова нещо.
Мартин сякаш не я чу:
-Разкажи ми за себе си!-подкани той.
Сандра се умълча.Не й се искаше да разказва за семейството си или вобще за себе си пред момче като Мартин.Едва ли щеше да остане очарован или нещо подобно.Подхвърли само:
-По-добре да не знеш.
Живота е прекалено важeн за да говорим сериозно за него!
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
Продължението
Радвам се че ви хареса
Споко he@d_hunter нямам никакво намерение да е сапунка
Ето продължението:
-Защо?Искам да знам всичко за теб!-настоя Мартин.
Сандра започна да се ядосва и му кресна:
-Виж какво, ще правя каквото си искам.И да не си мислиш, че понеже искаш да знаеш нещо за мен ще почна да ти разказвам надълго и нашироко за себе си и за роднините ми!Без мен!
-Не се ядосвай!Нямам намерение да те карам да правиш нещо което не искаш.-успокои я Мартин, но беше късничко.Сандра му каза спокойно:
-Спри колата!Искам да изляза.Не издържам и минутка с теб.Казах да спреш колата!
Мартин веднага се подчини.Спря колата и Сандра излезе без да си направи труда да му кажа нещо от рода на "Чао!"След като момичето излезе той потегли и я заряза.
-Чудесно, и сега к'во?-каза тя сама на себе си.-Ше се китам из улиците.Да,точно т'ва ще правя.
Сандра се отделечи от мястото където Мартин спря и се насочи към "Грийн Парк".Там имаше хубава кръчма а момичето имаше малко пари.
След 10 минути в кръчмата...
-О, вечнато сърдитко дойде!-изхихика бармана, който между другото беше страшен идиот.
Сандра му направи заплашителна физиономия и му се узъби.Той моментално млъкна.
-Какво ще искате госпожице?-със същия смешен тон попита човека.-Бира, уиски,вино или може би най-обикновенна кола.
-Ако не млъкнеш до 2 секунди ще съжаляваш че си се родил,ясно!-погледна го изпитателно Сандра и добави:Дай ми една бира!
-Разбира се, разбира се!Веднага ще ви я дам!-забърза се бармана.-Само не се ядосвайте!
-Надявам се!-изсъска Сандра и се загледа из прозореца...

Споко he@d_hunter нямам никакво намерение да е сапунка

Ето продължението:
-Защо?Искам да знам всичко за теб!-настоя Мартин.
Сандра започна да се ядосва и му кресна:
-Виж какво, ще правя каквото си искам.И да не си мислиш, че понеже искаш да знаеш нещо за мен ще почна да ти разказвам надълго и нашироко за себе си и за роднините ми!Без мен!
-Не се ядосвай!Нямам намерение да те карам да правиш нещо което не искаш.-успокои я Мартин, но беше късничко.Сандра му каза спокойно:
-Спри колата!Искам да изляза.Не издържам и минутка с теб.Казах да спреш колата!
Мартин веднага се подчини.Спря колата и Сандра излезе без да си направи труда да му кажа нещо от рода на "Чао!"След като момичето излезе той потегли и я заряза.
-Чудесно, и сега к'во?-каза тя сама на себе си.-Ше се китам из улиците.Да,точно т'ва ще правя.
Сандра се отделечи от мястото където Мартин спря и се насочи към "Грийн Парк".Там имаше хубава кръчма а момичето имаше малко пари.
След 10 минути в кръчмата...
-О, вечнато сърдитко дойде!-изхихика бармана, който между другото беше страшен идиот.
Сандра му направи заплашителна физиономия и му се узъби.Той моментално млъкна.
-Какво ще искате госпожице?-със същия смешен тон попита човека.-Бира, уиски,вино или може би най-обикновенна кола.
-Ако не млъкнеш до 2 секунди ще съжаляваш че си се родил,ясно!-погледна го изпитателно Сандра и добави:Дай ми една бира!
-Разбира се, разбира се!Веднага ще ви я дам!-забърза се бармана.-Само не се ядосвайте!
-Надявам се!-изсъска Сандра и се загледа из прозореца...
Живота е прекалено важeн за да говорим сериозно за него!
- EviL
Браво разказ за това колко е силен нежния пол . Да ме извиняваш ама ми писнаха тия феминистки простотии . Включвам тв-то и бум няква новоизлюпена женска група ми пее как нещата ще се променят как ние от мъжкия пол постояно дискриминираме женския и бля бля . После гледам по дискавари документален филм за простестите на жените за равни права , борбата на жените в "мъжкия" бизнес и бля бля . Сега знам че това бе доста остър коментар но просто сюжетната линия е куца колкото си искаш . Нещата добре ги рисуваш но фабулата просто издиша и скапва цялата работа . Не искам да се караме просто истъквам мнението си .
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Sorry, Evil, ама ти какво искаш, да ти описва как разгневено джудже отрязва главата на орк ли? Като не ти харесва не го чети, както направих и аз. Въобще не знам за какво става дума, но реших да видя какво си написал.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка: