Радвам се че ви хареса
Споко he@d_hunter нямам никакво намерение да е сапунка
Ето продължението:
-Защо?Искам да знам всичко за теб!-настоя Мартин.
Сандра започна да се ядосва и му кресна:
-Виж какво, ще правя каквото си искам.И да не си мислиш, че понеже искаш да знаеш нещо за мен ще почна да ти разказвам надълго и нашироко за себе си и за роднините ми!Без мен!
-Не се ядосвай!Нямам намерение да те карам да правиш нещо което не искаш.-успокои я Мартин, но беше късничко.Сандра му каза спокойно:
-Спри колата!Искам да изляза.Не издържам и минутка с теб.Казах да спреш колата!
Мартин веднага се подчини.Спря колата и Сандра излезе без да си направи труда да му кажа нещо от рода на "Чао!"След като момичето излезе той потегли и я заряза.
-Чудесно, и сега к'во?-каза тя сама на себе си.-Ше се китам из улиците.Да,точно т'ва ще правя.
Сандра се отделечи от мястото където Мартин спря и се насочи към "Грийн Парк".Там имаше хубава кръчма а момичето имаше малко пари.
След 10 минути в кръчмата...
-О, вечнато сърдитко дойде!-изхихика бармана, който между другото беше страшен идиот.
Сандра му направи заплашителна физиономия и му се узъби.Той моментално млъкна.
-Какво ще искате госпожице?-със същия смешен тон попита човека.-Бира, уиски,вино или може би най-обикновенна кола.
-Ако не млъкнеш до 2 секунди ще съжаляваш че си се родил,ясно!-погледна го изпитателно Сандра и добави:Дай ми една бира!
-Разбира се, разбира се!Веднага ще ви я дам!-забърза се бармана.-Само не се ядосвайте!
-Надявам се!-изсъска Сандра и се загледа из прозореца...