1-kakvi iskate da budete-orki,elfi,hora,djudjeta
2-trqbva da ima predvoditel na vsqka rasa
3-orkite-po tochno tehniqt mrachen gospodar ima 9 cherni konnici
4-izberete kakuv da ste mag,voin.
e tova sa neshtata kajete neshto dea dopulnq!!!
na teb moje da ti mine takava rolq daaaaaaaaaaaa ti shte si nezavisim ,no shte pravish barkotii i razbira se shte ima mnogo trupove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!shtom iskash da si ot loshite dobre moje i da ne si nezavisim ako iskash mojesh da si glaven mag na SAURON!!!!!!!!!mat написа:mi az iskam da sym...Amiii...Setih se !![]()
da sym nqkyw demon ne ot tiq devet nekyw otdelen.Da se kazvam Mat razbira se i winagi da nosq ka4ulka taka 4e da ne mi se vijda liceto, samo ponqkoga kat sym gneven o4ite mi da zasiqvat w kyrwawo![]()
.Da sym oble4en s nqkva roba i po neq sy6to da ima kryv ot jertwite mi...oryjieto mi da e nekwa kositba (da
)i da moga da prizowawam drugi demoni, a sy6to i da prawq magii.
nadqwam se da se polu4i gotin razkaz![]()
p.s. i o6te ne6to - da sym ot lo6ite
oki ti moje da si druid voin i shte imaj edin orajenosec neznam koi ti shte pomognesh na za drugata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Manny_Calavera написа:Пишети ма и меня!Шоу да стаа.
Искам да съм от добрите.
Войн, от някво далечно кралство, изпратен в помощ, за каузата. Да се казва Мануел де Калавера, или накратко - Калавера. Готино ще е героят ми да се разбира добре с природата и животните и да има да речем един ястреб, който да мога да изпращам да разузнава и тн. Може да се спомене също, че е оставил жена и дете в кралстовто си, и също, че много мрази магьосници и тн. А, можеш да вкараш и двама помощници - оръжиеносци!Сега ще изредя и някои по-особени специфики на героя, които би могъл да приложиш: 1. никога не спи (поне така казват всички) 2. носи си шишенце с някаква нашитка, което никога не пресъхва (говори си че е митологичната ракия-еликсир от избата на крал Артур:)))) 3. има страхотен щит, който го пази дори и от магии!
4. свири на няква флейта
) 5. плува кат' риба
![]()
![]()
![]()
Това е, ако нещо не ти харесва може да го махнеш, но все пак гледай да се запази този образ на героя ми...
УСПЕХ!
но не и от моите магииManny_Calavera написа:Пишети ма и меня!Шоу да стаа.
Искам да съм от добрите.
Войн, от някво далечно кралство, изпратен в помощ, за каузата. Да се казва Мануел де Калавера, или накратко - Калавера. Готино ще е героят ми да се разбира добре с природата и животните и да има да речем един ястреб, който да мога да изпращам да разузнава и тн. Може да се спомене също, че е оставил жена и дете в кралстовто си, и също, че много мрази магьосници и тн. А, можеш да вкараш и двама помощници - оръжиеносци!Сега ще изредя и някои по-особени специфики на героя, които би могъл да приложиш: 1. никога не спи (поне така казват всички) 2. носи си шишенце с някаква нашитка, което никога не пресъхва (говори си че е митологичната ракия-еликсир от избата на крал Артур:)))) 3. има страхотен щит, който го пази дори и от магии!
4. свири на няква флейта
) 5. плува кат' риба
![]()
![]()
![]()
Това е, ако нещо не ти харесва може да го махнеш, но все пак гледай да се запази този образ на героя ми...
УСПЕХ!
protossa написа:oki ti moje da si druid voin i shte imaj edin orajenosec neznam koi ti shte pomognesh na za drugata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Manny_Calavera написа:Пишети ма и меня!Шоу да стаа.
Искам да съм от добрите.
4. свири на няква флейта
) 5. плува кат' риба
![]()
![]()
![]()
УСПЕХ!![]()
![]()
![]()
Manny_Calavera написа:protossa написа:oki ti moje da si druid voin i shte imaj edin orajenosec neznam koi ti shte pomognesh na za drugata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Manny_Calavera написа:Пишети ма и меня!Шоу да стаа.
Искам да съм от добрите.
4. свири на няква флейта
) 5. плува кат' риба
![]()
![]()
![]()
Това е, ако нещо не ти харесва може да го махнеш, но все пак гледай да се запази този образ на героя ми... sorry ok!!!!!!!!!!!!!!!!
УСПЕХ!![]()
![]()
![]()
пич, ти знаеш ли кво е друид въобще? тюх
Само Войн трябва да е!
a saruman i ti shte ochastvash mnooooooooo qsno we pich!!!!!!!!!!!!Saruman написа:Абе мен никой ли не ме вижда?Искам и аз да вляза!!!горе написах кой съм,пък и е лесно да се сети човек.