Автор |
Съобщение |
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: RAZKAZ OT STIlA NA VLASTELINA.. Публикувано на: 15 Дек 2003 12:50
koito iska da uchastva da drasne dva-tri reda!!!!!!!!!!
1-kakvi iskate da budete-orki,elfi,hora,djudjeta
2-trqbva da ima predvoditel na vsqka rasa
3-orkite-po tochno tehniqt mrachen gospodar ima 9 cherni konnici
4-izberete kakuv da ste mag,voin.
e tova sa neshtata kajete neshto dea dopulnq!!! aaa razbira se trqbvat i 9 za zadrugata....
___________________________________ BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2003 16:15
mi az iskam da sym...Amiii...Setih se !
da sym nqkyw demon ne ot tiq devet nekyw otdelen.Da se kazvam Mat razbira se i winagi da nosq ka4ulka taka 4e da ne mi se vijda liceto, samo ponqkoga kat sym gneven o4ite mi da zasiqvat w kyrwawo .Da sym oble4en s nqkva roba i po neq sy6to da ima kryv ot jertwite mi...oryjieto mi da e nekwa kositba (da )i da moga da prizowawam drugi demoni, a sy6to i da prawq magii.
nadqwam se da se polu4i gotin razkaz
p.s. i o6te ne6to - da sym ot lo6ite
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2003 16:56
mat написа: mi az iskam da sym...Amiii...Setih se ! da sym nqkyw demon ne ot tiq devet nekyw otdelen.Da se kazvam Mat razbira se i winagi da nosq ka4ulka taka 4e da ne mi se vijda liceto, samo ponqkoga kat sym gneven o4ite mi da zasiqvat w kyrwawo .Da sym oble4en s nqkva roba i po neq sy6to da ima kryv ot jertwite mi...oryjieto mi da e nekwa kositba (da )i da moga da prizowawam drugi demoni, a sy6to i da prawq magii. nadqwam se da se polu4i gotin razkaz p.s. i o6te ne6to - da sym ot lo6ite na teb moje da ti mine takava rolq daaaaaaaaaaaa ti shte si nezavisim ,no shte pravish barkotii i razbira se shte ima mnogo trupove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!shtom iskash da si ot loshite dobre moje i da ne si nezavisim ako iskash mojesh da si glaven mag na SAURON!!!!!!!!!
sorry ama shte trqbva da izchakame i drugi da se vklqchat za da zapocne razkaza!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Найк
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2003 19:23
Джудже, няма значение дали е маг или войн или добър или лош. Стига да е джудже и да се казва Nike.
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2003 19:42
az 6te sym protiw wsi4ki...w smisyl nezawisim, kakto kazwaj
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 10:40
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 11:13
Пишети ма и меня! Шоу да стаа.
Искам да съм от добрите.
Войн, от някво далечно кралство, изпратен в помощ, за каузата. Да се казва Мануел де Калавера, или накратко - Калавера. Готино ще е героят ми да се разбира добре с природата и животните и да има да речем един ястреб, който да мога да изпращам да разузнава и тн. Може да се спомене също, че е оставил жена и дете в кралстовто си, и също, че много мрази магьосници и тн. А, можеш да вкараш и двама помощници - оръжиеносци! Сега ще изредя и някои по-особени специфики на героя, които би могъл да приложиш: 1. никога не спи (поне така казват всички) 2. носи си шишенце с някаква нашитка, което никога не пресъхва (говори си че е митологичната ракия-еликсир от избата на крал Артур:)))) 3. има страхотен щит, който го пази дори и от магии! 4. свири на няква флейта ) 5. плува кат' риба
Това е, ако нещо не ти харесва може да го махнеш, но все пак гледай да се запази този образ на героя ми...
УСПЕХ!
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 11:19
Manny_Calavera написа: Пишети ма и меня! Шоу да стаа. Искам да съм от добрите. Войн, от някво далечно кралство, изпратен в помощ, за каузата. Да се казва Мануел де Калавера, или накратко - Калавера. Готино ще е героят ми да се разбира добре с природата и животните и да има да речем един ястреб, който да мога да изпращам да разузнава и тн. Може да се спомене също, че е оставил жена и дете в кралстовто си, и също, че много мрази магьосници и тн. А, можеш да вкараш и двама помощници - оръжиеносци! Сега ще изредя и някои по-особени специфики на героя, които би могъл да приложиш: 1. никога не спи (поне така казват всички) 2. носи си шишенце с някаква нашитка, което никога не пресъхва (говори си че е митологичната ракия-еликсир от избата на крал Артур:)))) 3. има страхотен щит, който го пази дори и от магии! 4. свири на няква флейта ) 5. плува кат' риба Това е, ако нещо не ти харесва може да го махнеш, но все пак гледай да се запази този образ на героя ми... УСПЕХ! oki ti moje da si druid voin i shte imaj edin orajenosec neznam koi ti shte pomognesh na za drugata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 13:42
Manny_Calavera написа: Пишети ма и меня! Шоу да стаа. Искам да съм от добрите. Войн, от някво далечно кралство, изпратен в помощ, за каузата. Да се казва Мануел де Калавера, или накратко - Калавера. Готино ще е героят ми да се разбира добре с природата и животните и да има да речем един ястреб, който да мога да изпращам да разузнава и тн. Може да се спомене също, че е оставил жена и дете в кралстовто си, и също, че много мрази магьосници и тн. А, можеш да вкараш и двама помощници - оръжиеносци! Сега ще изредя и някои по-особени специфики на героя, които би могъл да приложиш: 1. никога не спи (поне така казват всички) 2. носи си шишенце с някаква нашитка, което никога не пресъхва (говори си че е митологичната ракия-еликсир от избата на крал Артур:)))) 3. има страхотен щит, който го пази дори и от магии! 4. свири на няква флейта ) 5. плува кат' риба Това е, ако нещо не ти харесва може да го махнеш, но все пак гледай да се запази този образ на героя ми... УСПЕХ!
но не и от моите магии
а съ6то така може ли моя пи4 да е некъв велик кат саурон и от мноо години насам го е немало но са се е завърнал и събира армия от демони и немъртви.
А и също така да у4аства в битките, а не само да предвожда армията си.А и ако може в развитието на историята той да убие 5 хора и да ги превърне в свои ъндед помо6тници и те да са от героите
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 17:33
protossa написа: Manny_Calavera написа: Пишети ма и меня! Шоу да стаа. Искам да съм от добрите. Войн, от някво далечно кралство, изпратен в помощ, за каузата. Да се казва Мануел де Калавера, или накратко - Калавера. Готино ще е героят ми да се разбира добре с природата и животните и да има да речем един ястреб, който да мога да изпращам да разузнава и тн. Може да се спомене също, че е оставил жена и дете в кралстовто си, и също, че много мрази магьосници и тн. А, можеш да вкараш и двама помощници - оръжиеносци! Сега ще изредя и някои по-особени специфики на героя, които би могъл да приложиш: 1. никога не спи (поне така казват всички) 2. носи си шишенце с някаква нашитка, което никога не пресъхва (говори си че е митологичната ракия-еликсир от избата на крал Артур:)))) 3. има страхотен щит, който го пази дори и от магии! 4. свири на няква флейта ) 5. плува кат' риба Това е, ако нещо не ти харесва може да го махнеш, но все пак гледай да се запази този образ на героя ми... УСПЕХ! oki ti moje da si druid voin i shte imaj edin orajenosec neznam koi ti shte pomognesh na za drugata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
пич, ти знаеш ли кво е друид въобще? тюх
Само Войн трябва да е!
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 17:42
Manny_Calavera написа: protossa написа: Manny_Calavera написа: Пишети ма и меня! Шоу да стаа. Искам да съм от добрите. Войн, от някво далечно кралство, изпратен в помощ, за каузата. Да се казва Мануел де Калавера, или накратко - Калавера. Готино ще е героят ми да се разбира добре с природата и животните и да има да речем един ястреб, който да мога да изпращам да разузнава и тн. Може да се спомене също, че е оставил жена и дете в кралстовто си, и също, че много мрази магьосници и тн. А, можеш да вкараш и двама помощници - оръжиеносци! Сега ще изредя и някои по-особени специфики на героя, които би могъл да приложиш: 1. никога не спи (поне така казват всички) 2. носи си шишенце с някаква нашитка, което никога не пресъхва (говори си че е митологичната ракия-еликсир от избата на крал Артур:)))) 3. има страхотен щит, който го пази дори и от магии! 4. свири на няква флейта ) 5. плува кат' риба Това е, ако нещо не ти харесва може да го махнеш, но все пак гледай да се запази този образ на героя ми... sorry ok!!!!!!!!!!!!!!!! УСПЕХ! oki ti moje da si druid voin i shte imaj edin orajenosec neznam koi ti shte pomognesh na za drugata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! пич, ти знаеш ли кво е друид въобще? тюх Само Войн трябва да е!
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 17:44
stava!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 18:02
а кога горе-долу 6те го по4ва6 тоя разказ?а? 6тото е хубава идеята и да не заме да се п****е вси4ко
Аз мисля 4е ве4е се събрахме достатъ4но хора така 4е може поне един увод да драсне6
|
|
|
|
|
Highroller
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 18:51
И аз искам да участвам!!! Познай какъв ще съ :Р Елф и ще се казвам Лорд Леголас колко трудно да се досети човек абе аз сам си Леголас !!!! от задругата!!! Ами искам да ми направиш по главен ако може т.е. да се кеча повече
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 19:54
|
|
|
|
|
[_7\_]ProtoSS@
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2003 23:18
Saruman написа: Абе мен никой ли не ме вижда?Искам и аз да вляза!!!горе написах кой съм,пък и е лесно да се сети човек. a saruman i ti shte ochastvash mnooooooooo qsno we pich!!!!!!!!!!!!
a sega uvoda
uchastvat
-Saruman
-Protossa
-Manny_calavera
-Lord_Legolas
-mat,the demon
-Nike bg
v drevni vremena v srednata zemq imalo chudni sashtestva elfi,hora,nemartvu,orki,troli,djudjeta i magiosnici......no razbira se zada vlastvat dobre i a da ima mir iz otdelnite kralstva bili ikovani prastenite na silata ot elfite te gi razdali po mejdu si.... 3-za elfite,7-za djudjetata,9-za horata, no v sashtoto vreme vav mal=glivite planini kadeto bilo carstvoto na mrachniqt gospodar Sauron Mordor bilo veliko kralstvo s mnogobrina ouruk-haiska armiq sazdadena chrez pomoshta na Saruman velik mag koito pomaga na Sauron(zasega)vav ognenata planina se izkoval prastenat koito shtql da vladee vsichki ostanali i tozi prasten bil glavno na Sauron....No na tova bezumie ne se poddali dobrite krale i vsich kite se obedinili za edna velika ,reshavashta bitka v polqta na Kormalen za da se reshi sadbata na srednata zemq i prastena!!!!!!!!!!!predi da zapochne bitkata armiite bili neravnostoini 20000 elfi,djudjeta i hora sreshtu 500000 uruk- hai i uargi......predvoditeli na dobrata armiq bili Protossa i Lord_legolas za elfite, Nike BG za djudjetata i Manny_Calavera za horata , dokato loshite gi predvojdal blestqshtiqt um na SARUMAN!!!!!!!!!!!i taka razvarzala se velika bitka visoki blestqshti kopiq vkopchili se edno v drugo nasqkade seeli smart i ot dvete strani, stotici hilqdi bronzovi streli pronizvali i dobri i loshi i gi povalqli martvi po zaemqta,blestqshti dvustranni bradvi svqtkaha nasam natam i koseha orkski glavi kato jito v poleti,ogromni zakriveni i debeli orkski mechove bucheha i kalcaha vsichko shto im padneshe,blestqshti dalgi choveshki mechove blqskaha v zorata i dvete aemii vaorajeni do kosti i vsicki v medni,zlatni,srebarni i bronzovi dospehi!!!!!!!!okolo dobrite krale se trupaha mogili ot nasecheni orki kogato predi kraq na bitkata saruman tresna sas jesala si po skalata tq se razcepi na dve no tova ne beshe nishto ot tozi udar se poluchi takava ogromna udarna valna che vsichki bili pometeni mnogo umrqli ot tozi udar i elfi i hora i djudjeta i orki i tvari no neznaino kak zad garba na Saruman izleze Manny_Calavera i go saseche sas blestqshtiq si mech GLAMDRING...toi padna srazen v propasta i izvednaj v sichki sprqha no tova beshe samo za nqkolko miga oplashenite che sa ostanali bez vodach orki pobegnali kam minas morgul i samo 2000 uspqli da se spaqtot dobrite koito gi presledvali stremglavo......te ne ospqli da izbiat vsichki no zapalili cqloto kralstvo na Sauroni vsichki koito jiveeli nqkoga tam izmreli....bitkata bila spechelena no ne i voinata Manny_calavera i Lord_Legolas otishli da zahvarlqt prastena vav planinata kogato izvednaj Manny se otkazal i ne go hvarlil(SKRIL GO V PAZVATA SI) prez tova vreme NikeBg i Protossa okurajavali armiite koito ostanali i gi pozdravlqvi za smelosta im i za prekrasnata bitka ot 20000 dobri voini bili ostanali edva 700 ot koito 100 raneni...sled kato dvamata krale se varnali i se prisaedinili kam praznenstvoto no bilo nai setne vreme da si trugvat........ mat, the demon tova i chsakashe izleze izzad edna skala sas prekrasniqt si ogromen cheren jrebez na ime Hasufel ot sashtata poroda bil konqt i na Manny_Calavera....mat zastanal v centara na boinoto pole i proiznesal zaklinanie koeto bilo mnogo egfektivno i strashno ot nebeto padna ogromna svetkavicai tq razdra zemqta izvednaj vsichki maravci stana li i mat posochil na qg te tragnali sled nego.....ne sled dalgo stignali do morskiqt brqg kadet gi ochakval ogromen boen korab te otplavali kam ostrova na mat....toi sabiral armii ot martavci i demoni i skor shtql da bade gotov za udara si...saqu che shtenzat na obedinenite kralstva znael che Sauron se e zavarnal sled kat sprql oganq i pak sam sas zaklinanie izgradil sashtoto no po mogashto kralstvo i shte ima otveten udar mnogo qrosten i mogasht!!!!!!!!!!!!!
-zapochva se-promalvil Saruman sas zloveshta usmivka dokato gledalvav palantira si.......
sledva prodaljenie
dano da vi e haresal uvoda......
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2003 13:26
Зна4и пи4 първо 6те ти кажа да пи6е6 на ЛАТИНИЦА.Второ битките са описани мноо кратко, може вместо да казва6 "добри" и "ло6и" да казва6 напримерно орки, алианса, и др. На някои места си пропускал то4ките, също по-добре 6те стане като описва6 пове4е. Събитията в разказа стават мноо бързо и т.н. и т.н.
Сега за мен. Ако може героят ми да не използва само магия а да се бие и като войн. Пак да прави магии но и "ръ4но" да се клеца. А и разказа 6те стане по-добър ако използва6 по-Толкинови изрази
ина4е историята е добра и 4акам продължение
П.С. за кирилица ве4е не е нужно флех тайп за6тото ве4е си има опция
|
|
|
|
|
Highroller
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2003 14:27
И аз съм на мнението на Мат. Трябва да пишеш на КИРИЛИЦА на някой места се запъвах ама нищи иначе е ме кефи МНОГО продължавай в същия дух
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|