Любовни неволи

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

он цветко направи обозр на реалността, ич да не е :D :D
джумерки
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

MAsTeR DeViL, последен опит да ти помогна, след като разбрах ситуацията, че се мъкне постоянно с онези.Ако НАИСТИНА е така ( айде бе, аз на ВСЕКИ от ВСЯКА компания мога да отвлека вниманието 5мин да поговорим ) или просто не може да отидеш само при нея - отиваш при 4та, и правиш офертата с излизане на класа.Ама това трябваше да го направиш днес за утре, но все пак - отиваш, събираш разните там идиоти, грозни момичета в класа, отиваш при онези 5ма които са твойта цел и казваш "ще излизаме, ще е весело, елате и вие" и идват.От там където ходите вече все ще може да си полафиш с нея да види какъв пич си.И не се отказвай, или намери друга мацка! На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея, ти пък за една компания ( щото онея 4та са точно това - компания ) ще се притесняваш.Горе главата и успех! :)
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

[quote="Squiz"]На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея/quote]
Тоя е трябвало да бъде яко тъп,за да не забележи :?
...
...
...
Добре де,как така ще стане това...единственият начин е както споменах,тоя да е яко тъп и бавен (извинявам се ако ти е приятел[в което малко се съмнявам :P]):roll:
edit:
Ясно,мерси за пояснението :wink:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Бъди себе си.Бъди оригинален.И аз съм така като теб,вече имам солидни резултати.
За съжаление нямам право да се обвързвам... :roll: (...не хора,не съм чифут/турчин или квото и да е животно...)
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Sagara-Kun написа:
Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея

Тоя е трябвало да бъде яко тъп,за да не забележи :?
...
...
...
Добре де,как така ще стане това...единственият начин е както споменах,тоя да е яко тъп и бавен (извинявам се ако ти е приятел[в което малко се съмнявам :P]):roll:

/off

Тъмнината и одеалата правят чудеса.Иначе с момчето сме в приятелски отношения :lol: Не е тъп, просто ми се довери прекалено много, иначе подозираше :)

Все агенти сме!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

И ти си се изхвърлил на косата му, нали?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Sentry написа:

:shock:

:lol:
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Sentry написа:

Хах, ако щеш го приемай за вярно :lol: Все ми едно.

Ама айде, за да не се води, че съм някакъв опашат лъжец...
Лежа си аз на една спалня, голяма, като за 3ма души.Тъмно е и влиза гаджето и отива при нея и почва да и се натиска.И като отиде долу за да я лиже, тя го зави с одеалото и правеше и на мен кеф.Не е толкова невъзможно :lol:

Защо ли имам чувството, че и тая тема се осира...Въпреки, че 5 стр са и много :lol:

Все агенти сме!
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Squiz написа:
Sentry написа:

Хах, ако щеш го приемай за вярно :lol: Все ми едно.

Ама айде, за да не се води, че съм някакъв опашат лъжец...
Лежа си аз на една спалня, голяма, като за 3ма души.Тъмно е и влиза гаджето и отива при нея и почва да и се натиска.И като отиде долу за да я лиже, тя го зави с одеалото и правеше и на мен кеф.Не е толкова невъзможно :lol:

Защо ли имам чувството, че и тая тема се осира...Въпреки, че 5 стр са и много :lol:
Хахахахах nice! :lol:
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

Squiz написа:MAsTeR DeViL, последен опит да ти помогна, след като разбрах ситуацията, че се мъкне постоянно с онези.Ако НАИСТИНА е така ( айде бе, аз на ВСЕКИ от ВСЯКА компания мога да отвлека вниманието 5мин да поговорим ) или просто не може да отидеш само при нея - отиваш при 4та, и правиш офертата с излизане на класа.Ама това трябваше да го направиш днес за утре, но все пак - отиваш, събираш разните там идиоти, грозни момичета в класа, отиваш при онези 5ма които са твойта цел и казваш "ще излизаме, ще е весело, елате и вие" и идват.От там където ходите вече все ще може да си полафиш с нея да види какъв пич си.И не се отказвай, или намери друга мацка! На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея, ти пък за една компания ( щото онея 4та са точно това - компания ) ще се притесняваш.Горе главата и успех! :)

Доста си оптимистично настроен :)
В никакъв случай няма да излязат с някой от нашия клас защото са супер бавни.Как да накарам такива идиоти който си играят с щорите в даскало по-цял ден да отидат някъде :shock:
Май не разбираш в какъв клас съм попаднал.
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Sentry написа:

Раздвижи ми въображението. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Макс Пейн
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Хах, еми тогава търсиш друга мацка или се приобщаваш към онази компания.Но между другото както някой спомена - гадже от класа ти не е на оферта.Опитай от даскалото да намериш някоя.

Иначе, за класа - спокойно, ще се освестят по някое време, а може и някои да се правят, за да се приобщят и да не бъдат аутсайдери!

Все агенти сме!
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

Squiz написа:Хах, еми тогава търсиш друга мацка или се приобщаваш към онази компания.Но между другото както някой спомена - гадже от класа ти не е на оферта.Опитай от даскалото да намериш някоя.

Иначе, за класа - спокойно, ще се освестят по някое време, а може и някои да се правят, за да се приобщят и да не бъдат аутсайдери!

Като не действах на време май само това остана.Ако тоя не беше от нашия клас шанс голям.Аз не мога да го гледам пича пък да се приобщя :roll:
Пък и гадже от класа наистина не върви.Времето ще покаже,няма какво да го мисля,въпреки мисля че нищо няма да стане :x
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Абе от началото на темата трябваше да пуснеш една твоя снимка , можеше да намалим темата на 2 страници :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Абе някой няма ли да създаде 1 свястна тема,че да можем да пишем там,а не в такива теми. :?
P.S.Waiting and waiting,and waiting.............................and waiting
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

MAsTeR DeViL написа:Уча в 7-мо СОУ "Найден Геров" Варна.

И си 9а ? :lol:
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Мен пък ме е прегръщало момиче докато се целува с гаджето си на главната в Сандански. Добре де, биеш. ;ДД

А ти си прост, Дяволе. (: Стегни се, As I Said.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Ауе както ти казах (ПРЕДИ ВСИЧКИ), гадже от същия клас не върви.
Ама КОЙ ДА ВИДИ?
Къчто и да е...
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Lunacy написа:

Мен пък ме е прегръщало момиче докато се целува с гаджето си на главната в Сандански. Добре де, биеш. ;ДД

Хах, аз съм от Сандански :wink: Кое е това момиче? :lol:
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Вuddy написа:
Lunacy написа:

Хах, аз съм от Сандански :wink: Кое е това момиче? :lol:

ЕХО ЕХО ТОВА Е ПОСТ, ВИЖТЕ ТУК, СЛЕПОЦИ!!!

http://www.riversedgesoap.ca/Quickstart ... _goats.jpg - Ей ги тва са те тримата :О
:o Или имаш, или немаш.
Публикувай отговор