Sagara-Kun написа:Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея
Тоя е трябвало да бъде яко тъп,за да не забележи![]()
...
...
...
Добре де,как така ще стане това...единственият начин е както споменах,тоя да е яко тъп и бавен (извинявам се ако ти е приятел[в което малко се съмнявам]):roll:
Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея
Sentry написа:Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея
И ти си се изхвърлил на косата му, нали?
Хахахахах nice!Squiz написа:Sentry написа:Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея
И ти си се изхвърлил на косата му, нали?
Хах, ако щеш го приемай за вярноВсе ми едно.
Ама айде, за да не се води, че съм някакъв опашат лъжец...
Лежа си аз на една спалня, голяма, като за 3ма души.Тъмно е и влиза гаджето и отива при нея и почва да и се натиска.И като отиде долу за да я лиже, тя го зави с одеалото и правеше и на мен кеф.Не е толкова невъзможно![]()
Защо ли имам чувството, че и тая тема се осира...Въпреки, че 5 стр са и много
Squiz написа:MAsTeR DeViL, последен опит да ти помогна, след като разбрах ситуацията, че се мъкне постоянно с онези.Ако НАИСТИНА е така ( айде бе, аз на ВСЕКИ от ВСЯКА компания мога да отвлека вниманието 5мин да поговорим ) или просто не може да отидеш само при нея - отиваш при 4та, и правиш офертата с излизане на класа.Ама това трябваше да го направиш днес за утре, но все пак - отиваш, събираш разните там идиоти, грозни момичета в класа, отиваш при онези 5ма които са твойта цел и казваш "ще излизаме, ще е весело, елате и вие" и идват.От там където ходите вече все ще може да си полафиш с нея да види какъв пич си.И не се отказвай, или намери друга мацка! На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея, ти пък за една компания ( щото онея 4та са точно това - компания ) ще се притесняваш.Горе главата и успех!
Squiz написа:Хах, еми тогава търсиш друга мацка или се приобщаваш към онази компания.Но между другото както някой спомена - гадже от класа ти не е на оферта.Опитай от даскалото да намериш някоя.
Иначе, за класа - спокойно, ще се освестят по някое време, а може и някои да се правят, за да се приобщят и да не бъдат аутсайдери!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вuddy написа:Хах, аз съм от СанданскиLunacy написа:Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея
Мен пък ме е прегръщало момиче докато се целува с гаджето си на главната в Сандански. Добре де, биеш. ;ДД
А ти си прост, Дяволе. (: Стегни се, As I Said.Кое е това момиче?