Любовни неволи
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
MAsTeR DeViL, последен опит да ти помогна, след като разбрах ситуацията, че се мъкне постоянно с онези.Ако НАИСТИНА е така ( айде бе, аз на ВСЕКИ от ВСЯКА компания мога да отвлека вниманието 5мин да поговорим ) или просто не може да отидеш само при нея - отиваш при 4та, и правиш офертата с излизане на класа.Ама това трябваше да го направиш днес за утре, но все пак - отиваш, събираш разните там идиоти, грозни момичета в класа, отиваш при онези 5ма които са твойта цел и казваш "ще излизаме, ще е весело, елате и вие" и идват.От там където ходите вече все ще може да си полафиш с нея да види какъв пич си.И не се отказвай, или намери друга мацка! На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея, ти пък за една компания ( щото онея 4та са точно това - компания ) ще се притесняваш.Горе главата и успех! 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
[quote="Squiz"]На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея/quote]
Тоя е трябвало да бъде яко тъп,за да не забележи
...
...
...
Добре де,как така ще стане това...единственият начин е както споменах,тоя да е яко тъп и бавен (извинявам се ако ти е приятел[в което малко се съмнявам
]):roll:
edit:
Ясно,мерси за пояснението
Тоя е трябвало да бъде яко тъп,за да не забележи
...
...
...
Добре де,как така ще стане това...единственият начин е както споменах,тоя да е яко тъп и бавен (извинявам се ако ти е приятел[в което малко се съмнявам
edit:
Ясно,мерси за пояснението
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
/offSagara-Kun написа:Тоя е трябвало да бъде яко тъп,за да не забележиSquiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея![]()
...
...
...
Добре де,как така ще стане това...единственият начин е както споменах,тоя да е яко тъп и бавен (извинявам се ако ти е приятел[в което малко се съмнявам]):roll:
Тъмнината и одеалата правят чудеса.Иначе с момчето сме в приятелски отношения
Все агенти сме!
Все агенти сме!
И ти си се изхвърлил на косата му, нали?Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Хах, ако щеш го приемай за вярноSentry написа:И ти си се изхвърлил на косата му, нали?Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея
Ама айде, за да не се води, че съм някакъв опашат лъжец...
Лежа си аз на една спалня, голяма, като за 3ма души.Тъмно е и влиза гаджето и отива при нея и почва да и се натиска.И като отиде долу за да я лиже, тя го зави с одеалото и правеше и на мен кеф.Не е толкова невъзможно
Защо ли имам чувството, че и тая тема се осира...Въпреки, че 5 стр са и много
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Хахахахах nice!Squiz написа:Хах, ако щеш го приемай за вярноSentry написа:И ти си се изхвърлил на косата му, нали?Squiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с неяВсе ми едно.
Ама айде, за да не се води, че съм някакъв опашат лъжец...
Лежа си аз на една спалня, голяма, като за 3ма души.Тъмно е и влиза гаджето и отива при нея и почва да и се натиска.И като отиде долу за да я лиже, тя го зави с одеалото и правеше и на мен кеф.Не е толкова невъзможно![]()
Защо ли имам чувството, че и тая тема се осира...Въпреки, че 5 стр са и много
- MAsTeR DeViL
Доста си оптимистично настроенSquiz написа:MAsTeR DeViL, последен опит да ти помогна, след като разбрах ситуацията, че се мъкне постоянно с онези.Ако НАИСТИНА е така ( айде бе, аз на ВСЕКИ от ВСЯКА компания мога да отвлека вниманието 5мин да поговорим ) или просто не може да отидеш само при нея - отиваш при 4та, и правиш офертата с излизане на класа.Ама това трябваше да го направиш днес за утре, но все пак - отиваш, събираш разните там идиоти, грозни момичета в класа, отиваш при онези 5ма които са твойта цел и казваш "ще излизаме, ще е весело, елате и вие" и идват.От там където ходите вече все ще може да си полафиш с нея да види какъв пич си.И не се отказвай, или намери друга мацка! На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея, ти пък за една компания ( щото онея 4та са точно това - компания ) ще се притесняваш.Горе главата и успех!
В никакъв случай няма да излязат с някой от нашия клас защото са супер бавни.Как да накарам такива идиоти който си играят с щорите в даскало по-цял ден да отидат някъде
Май не разбираш в какъв клас съм попаднал.
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
С.Доневски
-
VALEN7INVS
- Цар
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Хах, еми тогава търсиш друга мацка или се приобщаваш към онази компания.Но между другото както някой спомена - гадже от класа ти не е на оферта.Опитай от даскалото да намериш някоя.
Иначе, за класа - спокойно, ще се освестят по някое време, а може и някои да се правят, за да се приобщят и да не бъдат аутсайдери!
Иначе, за класа - спокойно, ще се освестят по някое време, а може и някои да се правят, за да се приобщят и да не бъдат аутсайдери!
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- MAsTeR DeViL
Като не действах на време май само това остана.Ако тоя не беше от нашия клас шанс голям.Аз не мога да го гледам пича пък да се приобщяSquiz написа:Хах, еми тогава търсиш друга мацка или се приобщаваш към онази компания.Но между другото както някой спомена - гадже от класа ти не е на оферта.Опитай от даскалото да намериш някоя.
Пък и гадже от класа наистина не върви.Времето ще покаже,няма какво да го мисля,въпреки мисля че нищо няма да стане
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
С.Доневски
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Абе от началото на темата трябваше да пуснеш една твоя снимка , можеше да намалим темата на 2 страници 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
ЕХО ЕХО ТОВА Е ПОСТ, ВИЖТЕ ТУК, СЛЕПОЦИ!!!Вuddy написа:Хах, аз съм от СанданскиLunacy написа:Мен пък ме е прегръщало момиче докато се целува с гаджето си на главната в Сандански. Добре де, биеш. ;ДДSquiz написа:На мен момиче ми е било чекия докато гаджето и се натиска с нея
А ти си прост, Дяволе. (: Стегни се, As I Said.Кое е това момиче?
http://www.riversedgesoap.ca/Quickstart ... _goats.jpg - Ей ги тва са те тримата :О