FORUM:The video game (Character Screenshots)

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Leach

Мнение от Leach »

Vermic написа:TC TC TC Не знам не ви ли писна да давате идей?

Човека ще направи играта страхотна.А вие се спукахте с това "ВКЛЮЧИ МЕ И МЕНЕ И МЕН И МЕН" или "НАПРАВИ ТАКА ЧЕ АЗ ДА СЪМ ВЕЛИК".Преувеличавате малко кво е това лицемерие вие да изпъкнете като герой и като незнам си кви.

Лийч искам да направиш играта така както си я запланувал защото иначе ще се получи пълен бул шит.

Това може да е една от най-играните игри от нашия форум :)

Идеите никога не са излишни, желаещите за участие също. Из темата изникнаха доста интересни идеи и предложения, който мога да използвам. Но за съжаление има неща, които наистина са непосилни за мен:/ Дори сега имам проблеми с мултито, но все някак ще се оправя...надявам се.

Pennуwise написа:ROFL...

leach-BEYOND GOODLIKE!!!

П.П.Нямам търпения да видя епизода си :)

П.П.2 Няма ли да е по-добре да направиш играта, като нещо подобно на стрийт файтър ор съмтинг...Смисъл да има избор от pcm characters и да си избираме с кой да играем играта...Примерно искам да играя от името на Муки, и да си избера с него да превъртя играта...

П.П.3В мулти-то ще можем ли да си избираме лицата на геройте от форума...?Демек ако искам да играя със себе си(така е...секси съм...не го крия)да мога да паунвам реконекта в мулти?

И на мен ми се щеше в сингъл кампанията да може да се избира героя, дори ако можех да го направя за всеки щях да спретна различна истрия, но з анещастие, колкото и малоумен да съм, не съм чак програмист. Не се притеснявай планирам доста епизоди с доста форумци (като главни герои и NPC). Всеки ще рита задници, всеки ще ръси тъпи реплики, даже ще се постарая да натикам Rico в някой кенеф :o Ще го има и Ледник, застанал с AK47 до един камион с надпис "БЕС СВЕТЛИНИ", паркирал пред вторични суровини, чяито табела "ИСКУПУВА ЖИЛЯЗО" допълва идеално просташката атмосфера.
Идеи, коментари, критика и предложения никога не са излишни.
А и да не забравя Orange.Label в олята на търкалящ се портокал и Дист с лопата и много мана за изразходване ( в призоваване на потни ташаци). Абе ще гледам да вкарам много хора.
Ледник

Мнение от Ледник »

Leach написа:Ще го има и Ледник, застанал с AK47 до един камион с надпис "БЕС СВЕТЛИНИ", паркирал пред вторични суровини, чяито табела "ИСКУПУВА ЖИЛЯЗО" допълва идеално просташката атмосфера.... и Дист с лопата и много мана за изразходване (в призоваване на потни ташаци).

Ти си убиец. :lol:

Ще си я връткаме с кеф.

Аз, понеже съм зло материалистично копеле, бих обмислил да въведа такса за свалянето - SMS по 5лв. (примерно :shock: )
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Хм, Лийч, нали аз съм вътре? :wink:
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Leach

Мнение от Leach »

Ледник написа:Aз, понеже съм зло материалистично копеле, бих обмислил да въведа такса за свалянето - SMS по 5лв. (примерно :shock: )

Чакаи ся, аз викам първо да зарибя нещастните ни съфорумци с тая игирца, а пък после, като се хванем с теб по анимацията ще ги ошушкаме :lol:
Nhaz'Ul написа:Хм, Лийч, нали аз съм вътре? :wink:

Не! :lol:
Много ясно, че си вътре. Даже си с тъй любимата ти тениска с надпис "Antihero" :wink:
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

ми аз май съм най-новия у Форумово тъй-че и да искам да ме включиш най-много да ме напсува я Пени я Актив :wsle:
а идеи от мен повече от песъка по морето :icq19: ама ше ти дам само една - включи и форумците-нуби(като мен) в режим на игра - те ще трябва да открият какво подяволите дирят във Форумово и как да се измъкнат от там :lol:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Leach

Мнение от Leach »

R@Z0R написа:ми аз май съм най-новия у Форумово тъй-че и да искам да ме включиш най-много да ме напсува я Пени я Актив :wsle:
а идеи от мен повече от песъка по морето :icq19: ама ше ти дам само една - включи и форумците-нуби(като мен) в режим на игра - те ще трябва да открият какво подяволите дирят във Форумово и как да се измъкнат от там :lol:

Ей го идеите са полезни. По този начин не е много използваема, но от нея се сетих, че може да има нещо, като "Career", в който започваш от нууб и изпълняваш разни абсурдни таскове, докато не станеш teh absolute forum geek.
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Давай ми да озвучавам :Д
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Интересна идея...
Изглежда много добре.
Кои хора си замислил да включиш още? :)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Ледник

Мнение от Ледник »

АrchAngel написа:Интересна идея...
Изглежда много добре.
Кои хора си замислил да включиш още? :)

То, като гледам, идеята за тая игра се развива, разширява и усложнява на всяка страница, тъй че докато бъде завършена най-вероятно ще се е превърнала от форумна пуцалка в "Баничарница Тайкун" без никякви персонажи.

ЕДИТ: Искам едно от оръжията да се казва "Кистолет"! :lol: И като направиш хедшот да се чува прословутата реплика. :lol:
Аватар
featbeast
Обратна връзка:

Мнение от featbeast »

Превозни средства ще сложиш ли? Гледам там на един шот има някаква горяща кола, но явно е само декор. Ако можеш сложи разни коли за допълване на атмосферата(дори и да не могат да се управляват, само за декор да са) и ако може да са някакви трабантчета, волги, лади, зазки, зилове и други тем подобни презозни средства...
Изображение
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Rico написа:(много Лекс гледам напоследък :Р)

Невероятно, ама невероятно тъп сериал страхотен тъпизам ...
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Karaliyski написа:
Rico написа:(много Лекс гледам напоследък :Р)

Невероятно, ама невероятно тъп сериал страхотен тъпизам ...

Просто не схващаш тънкия хумор и гавра с американците и други филми и тн. Супер забавен сериал.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Не аз му фаштам идеята , мисълта ми беше друга ,че ми е противен плосък както и да е това е друга тема ...
Аватар
Били

Мнение от Били »

Лийч тури ме и мен в играта :oops:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Не съм чел страниците, но се надявам да си влючил НИКСЪН НИКСЪН НИКСЪН!!! Иначе лошо ти се пише :D
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Лийч you RULE man от една (тъпа) идея цял гейм мод измисли :clap2: :bowdown:
ето още една - що не сложиш режим да си Алминатора - да е нещо като стелт и накрая да трябва да ошушкаш модераторите , барабар с админа (no ofense):59:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

R@Z0R написа:Лийч you RULE man от една (тъпа) идея цял гейм мод измисли :clap2: :bowdown:
ето още една - що не сложиш режим да си Алминатора - да е нещо като стелт и накрая да трябва да ошушкаш модераторите , барабар с админа (no ofense):59:

А ти се САМООБЕСИ :shock:
Пука ми, че ми дреме
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Някой повдигна въпроса с озвучаването. Това предполагам ще се прави най-накрая, но ако има нужда от помощ и гласове ще помогнем ;)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Leach

Мнение от Leach »

Pantomime написа:Някой повдигна въпроса с озвучаването. Това предполагам ще се прави най-накрая, но ако има нужда от помощ и гласове ще помогнем ;)

Всички звуци от околната среда са готови (макар че трябва още малко работа по звука от стъпките върху различни повърхности), както и ревовете на вразите (болка, много болка и смърт :) ). Озвучаването на репликите наистина е голямо предизвикателство, защото съм сам и нямам втори глас, а онея програми за промяна на гласа не вършат много работа. Също е трудно, защото репликите трябва да звучат добре и на място, а не като закърпени за играта. Бих потърсил помощта на форумци, но не искам да ви давам репликите, защото ще се развали ефектът на изненадата.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Pantomime написа:Някой повдигна въпроса с озвучаването. Това предполагам ще се прави най-накрая, но ако има нужда от помощ и гласове ще помогнем ;)

Да , с нашата група ПЕЕЙН !!

( членове на бившата група бяха - Деник, Княз Варгот, Хамелеона, Вермик и един неизвестен персонаж. ) :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор