Vermic написа:TC TC TC Не знам не ви ли писна да давате идей?
Човека ще направи играта страхотна.А вие се спукахте с това "ВКЛЮЧИ МЕ И МЕНЕ И МЕН И МЕН" или "НАПРАВИ ТАКА ЧЕ АЗ ДА СЪМ ВЕЛИК".Преувеличавате малко кво е това лицемерие вие да изпъкнете като герой и като незнам си кви.
Лийч искам да направиш играта така както си я запланувал защото иначе ще се получи пълен бул шит.
Това може да е една от най-играните игри от нашия форум
Идеите никога не са излишни, желаещите за участие също. Из темата изникнаха доста интересни идеи и предложения, който мога да използвам. Но за съжаление има неща, които наистина са непосилни за мен:/ Дори сега имам проблеми с мултито, но все някак ще се оправя...надявам се.
Pennуwise написа:ROFL...
leach-BEYOND GOODLIKE!!!
П.П.Нямам търпения да видя епизода си
П.П.2 Няма ли да е по-добре да направиш играта, като нещо подобно на стрийт файтър ор съмтинг...Смисъл да има избор от pcm characters и да си избираме с кой да играем играта...Примерно искам да играя от името на Муки, и да си избера с него да превъртя играта...
П.П.3В мулти-то ще можем ли да си избираме лицата на геройте от форума...?Демек ако искам да играя със себе си(така е...секси съм...не го крия)да мога да паунвам реконекта в мулти?
И на мен ми се щеше в сингъл кампанията да може да се избира героя, дори ако можех да го направя за всеки щях да спретна различна истрия, но з анещастие, колкото и малоумен да съм, не съм чак програмист. Не се притеснявай планирам доста епизоди с доста форумци (като главни герои и NPC). Всеки ще рита задници, всеки ще ръси тъпи реплики, даже ще се постарая да натикам Rico в някой кенеф

Идеи, коментари, критика и предложения никога не са излишни.
А и да не забравя Orange.Label в олята на търкалящ се портокал и Дист с лопата и много мана за изразходване ( в призоваване на потни ташаци). Абе ще гледам да вкарам много хора.