Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 20:53

Vermic написа:
TC TC TC Не знам не ви ли писна да давате идей?

Човека ще направи играта страхотна.А вие се спукахте с това "ВКЛЮЧИ МЕ И МЕНЕ И МЕН И МЕН" или "НАПРАВИ ТАКА ЧЕ АЗ ДА СЪМ ВЕЛИК".Преувеличавате малко кво е това лицемерие вие да изпъкнете като герой и като незнам си кви.

Лийч искам да направиш играта така както си я запланувал защото иначе ще се получи пълен бул шит.

Това може да е една от най-играните игри от нашия форум :)

Идеите никога не са излишни, желаещите за участие също. Из темата изникнаха доста интересни идеи и предложения, който мога да използвам. Но за съжаление има неща, които наистина са непосилни за мен:/ Дори сега имам проблеми с мултито, но все някак ще се оправя...надявам се.

Pennуwise написа:
ROFL...

leach-BEYOND GOODLIKE!!!

П.П.Нямам търпения да видя епизода си :)

П.П.2 Няма ли да е по-добре да направиш играта, като нещо подобно на стрийт файтър ор съмтинг...Смисъл да има избор от pcm characters и да си избираме с кой да играем играта...Примерно искам да играя от името на Муки, и да си избера с него да превъртя играта...

П.П.3В мулти-то ще можем ли да си избираме лицата на геройте от форума...?Демек ако искам да играя със себе си(така е...секси съм...не го крия)да мога да паунвам реконекта в мулти?

И на мен ми се щеше в сингъл кампанията да може да се избира героя, дори ако можех да го направя за всеки щях да спретна различна истрия, но з анещастие, колкото и малоумен да съм, не съм чак програмист. Не се притеснявай планирам доста епизоди с доста форумци (като главни герои и NPC). Всеки ще рита задници, всеки ще ръси тъпи реплики, даже ще се постарая да натикам Rico в някой кенеф :o Ще го има и Ледник, застанал с AK47 до един камион с надпис "БЕС СВЕТЛИНИ", паркирал пред вторични суровини, чяито табела "ИСКУПУВА ЖИЛЯЗО" допълва идеално просташката атмосфера.
Идеи, коментари, критика и предложения никога не са излишни.
А и да не забравя Orange.Label в олята на търкалящ се портокал и Дист с лопата и много мана за изразходване ( в призоваване на потни ташаци). Абе ще гледам да вкарам много хора.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:11

Leach написа:
Ще го има и Ледник, застанал с AK47 до един камион с надпис "БЕС СВЕТЛИНИ", паркирал пред вторични суровини, чяито табела "ИСКУПУВА ЖИЛЯЗО" допълва идеално просташката атмосфера.... и Дист с лопата и много мана за изразходване (в призоваване на потни ташаци).

Ти си убиец. :lol:

Ще си я връткаме с кеф.

Аз, понеже съм зло материалистично копеле, бих обмислил да въведа такса за свалянето - SMS по 5лв. (примерно :shock: )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:16

Хм, Лийч, нали аз съм вътре? :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:16

Ледник написа:
Aз, понеже съм зло материалистично копеле, бих обмислил да въведа такса за свалянето - SMS по 5лв. (примерно :shock: )

Чакаи ся, аз викам първо да зарибя нещастните ни съфорумци с тая игирца, а пък после, като се хванем с теб по анимацията ще ги ошушкаме :lol:
Nhaz'Ul написа:
Хм, Лийч, нали аз съм вътре? :wink:

Не! :lol:
Много ясно, че си вътре. Даже си с тъй любимата ти тениска с надпис "Antihero" :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:31

ми аз май съм най-новия у Форумово тъй-че и да искам да ме включиш най-много да ме напсува я Пени я Актив :wsle:
а идеи от мен повече от песъка по морето :icq19: ама ше ти дам само една - включи и форумците-нуби(като мен) в режим на игра - те ще трябва да открият какво подяволите дирят във Форумово и как да се измъкнат от там :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:36

R@Z0R написа:
ми аз май съм най-новия у Форумово тъй-че и да искам да ме включиш най-много да ме напсува я Пени я Актив :wsle:
а идеи от мен повече от песъка по морето :icq19: ама ше ти дам само една - включи и форумците-нуби(като мен) в режим на игра - те ще трябва да открият какво подяволите дирят във Форумово и как да се измъкнат от там :lol:

Ей го идеите са полезни. По този начин не е много използваема, но от нея се сетих, че може да има нещо, като "Career", в който започваш от нууб и изпълняваш разни абсурдни таскове, докато не станеш teh absolute forum geek.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:56

Давай ми да озвучавам :Д

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:05

Интересна идея...
Изглежда много добре.
Кои хора си замислил да включиш още? :)

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:13

АrchAngel написа:
Интересна идея...
Изглежда много добре.
Кои хора си замислил да включиш още? :)

То, като гледам, идеята за тая игра се развива, разширява и усложнява на всяка страница, тъй че докато бъде завършена най-вероятно ще се е превърнала от форумна пуцалка в "Баничарница Тайкун" без никякви персонажи.

ЕДИТ: Искам едно от оръжията да се казва "Кистолет"! :lol: И като направиш хедшот да се чува прословутата реплика. :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:18

Превозни средства ще сложиш ли? Гледам там на един шот има някаква горяща кола, но явно е само декор. Ако можеш сложи разни коли за допълване на атмосферата(дори и да не могат да се управляват, само за декор да са) и ако може да са някакви трабантчета, волги, лади, зазки, зилове и други тем подобни презозни средства...

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:35

Rico написа:
(много Лекс гледам напоследък :Р)

Невероятно, ама невероятно тъп сериал страхотен тъпизам ...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:36

Karaliyski написа:
Rico написа:
(много Лекс гледам напоследък :Р)

Невероятно, ама невероятно тъп сериал страхотен тъпизам ...

Просто не схващаш тънкия хумор и гавра с американците и други филми и тн. Супер забавен сериал.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:46

Не аз му фаштам идеята , мисълта ми беше друга ,че ми е противен плосък както и да е това е друга тема ...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:46

Лийч тури ме и мен в играта :oops:

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 01:57

Не съм чел страниците, но се надявам да си влючил НИКСЪН НИКСЪН НИКСЪН!!! Иначе лошо ти се пише :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 07:39

Лийч you RULE man от една (тъпа) идея цял гейм мод измисли :clap2: :bowdown:
ето още една - що не сложиш режим да си Алминатора - да е нещо като стелт и накрая да трябва да ошушкаш модераторите , барабар с админа (no ofense):59:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 07:55

R@Z0R написа:
Лийч you RULE man от една (тъпа) идея цял гейм мод измисли :clap2: :bowdown:
ето още една - що не сложиш режим да си Алминатора - да е нещо като стелт и накрая да трябва да ошушкаш модераторите , барабар с админа (no ofense):59:

А ти се САМООБЕСИ :shock:

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:10

Някой повдигна въпроса с озвучаването. Това предполагам ще се прави най-накрая, но ако има нужда от помощ и гласове ще помогнем ;)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:17

Pantomime написа:
Някой повдигна въпроса с озвучаването. Това предполагам ще се прави най-накрая, но ако има нужда от помощ и гласове ще помогнем ;)

Всички звуци от околната среда са готови (макар че трябва още малко работа по звука от стъпките върху различни повърхности), както и ревовете на вразите (болка, много болка и смърт :) ). Озвучаването на репликите наистина е голямо предизвикателство, защото съм сам и нямам втори глас, а онея програми за промяна на гласа не вършат много работа. Също е трудно, защото репликите трябва да звучат добре и на място, а не като закърпени за играта. Бих потърсил помощта на форумци, но не искам да ви давам репликите, защото ще се развали ефектът на изненадата.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:45

Pantomime написа:

Да , с нашата група ПЕЕЙН !!

( членове на бившата група бяха - Деник, Княз Варгот, Хамелеона, Вермик и един неизвестен персонаж. ) :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com