Автор |
Съобщение |
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 20:53
Vermic написа: TC TC TC Не знам не ви ли писна да давате идей? Човека ще направи играта страхотна.А вие се спукахте с това "ВКЛЮЧИ МЕ И МЕНЕ И МЕН И МЕН" или "НАПРАВИ ТАКА ЧЕ АЗ ДА СЪМ ВЕЛИК".Преувеличавате малко кво е това лицемерие вие да изпъкнете като герой и като незнам си кви. Лийч искам да направиш играта така както си я запланувал защото иначе ще се получи пълен бул шит. Това може да е една от най-играните игри от нашия форум Идеите никога не са излишни, желаещите за участие също. Из темата изникнаха доста интересни идеи и предложения, който мога да използвам. Но за съжаление има неща, които наистина са непосилни за мен:/ Дори сега имам проблеми с мултито, но все някак ще се оправя...надявам се. Pennуwise написа: ROFL...
leach-BEYOND GOODLIKE!!!
П.П.Нямам търпения да видя епизода си
П.П.2 Няма ли да е по-добре да направиш играта, като нещо подобно на стрийт файтър ор съмтинг...Смисъл да има избор от pcm characters и да си избираме с кой да играем играта...Примерно искам да играя от името на Муки, и да си избера с него да превъртя играта...
П.П.3В мулти-то ще можем ли да си избираме лицата на геройте от форума...?Демек ако искам да играя със себе си(така е...секси съм...не го крия)да мога да паунвам реконекта в мулти?
И на мен ми се щеше в сингъл кампанията да може да се избира героя, дори ако можех да го направя за всеки щях да спретна различна истрия, но з анещастие, колкото и малоумен да съм, не съм чак програмист. Не се притеснявай планирам доста епизоди с доста форумци (като главни герои и NPC). Всеки ще рита задници, всеки ще ръси тъпи реплики, даже ще се постарая да натикам Rico в някой кенеф Ще го има и Ледник, застанал с AK47 до един камион с надпис "БЕС СВЕТЛИНИ", паркирал пред вторични суровини, чяито табела "ИСКУПУВА ЖИЛЯЗО" допълва идеално просташката атмосфера.
Идеи, коментари, критика и предложения никога не са излишни.
А и да не забравя Orange.Label в олята на търкалящ се портокал и Дист с лопата и много мана за изразходване ( в призоваване на потни ташаци). Абе ще гледам да вкарам много хора.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:11
Leach написа: Ще го има и Ледник, застанал с AK47 до един камион с надпис "БЕС СВЕТЛИНИ", паркирал пред вторични суровини, чяито табела "ИСКУПУВА ЖИЛЯЗО" допълва идеално просташката атмосфера.... и Дист с лопата и много мана за изразходване (в призоваване на потни ташаци).
Ти си убиец.
Ще си я връткаме с кеф.
Аз, понеже съм зло материалистично копеле, бих обмислил да въведа такса за свалянето - SMS по 5лв. (примерно )
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:16
Хм, Лийч, нали аз съм вътре?
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:16
Ледник написа: Aз, понеже съм зло материалистично копеле, бих обмислил да въведа такса за свалянето - SMS по 5лв. (примерно ) Чакаи ся, аз викам първо да зарибя нещастните ни съфорумци с тая игирца, а пък после, като се хванем с теб по анимацията ще ги ошушкаме Nhaz'Ul написа: Хм, Лийч, нали аз съм вътре?
Не!
Много ясно, че си вътре. Даже си с тъй любимата ти тениска с надпис "Antihero"
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:31
ми аз май съм най-новия у Форумово тъй-че и да искам да ме включиш най-много да ме напсува я Пени я Актив
а идеи от мен повече от песъка по морето ама ше ти дам само една - включи и форумците-нуби(като мен) в режим на игра - те ще трябва да открият какво подяволите дирят във Форумово и как да се измъкнат от там
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:36
R@Z0R написа: ми аз май съм най-новия у Форумово тъй-че и да искам да ме включиш най-много да ме напсува я Пени я Актив а идеи от мен повече от песъка по морето ама ше ти дам само една - включи и форумците-нуби(като мен) в режим на игра - те ще трябва да открият какво подяволите дирят във Форумово и как да се измъкнат от там
Ей го идеите са полезни. По този начин не е много използваема, но от нея се сетих, че може да има нещо, като "Career", в който започваш от нууб и изпълняваш разни абсурдни таскове, докато не станеш teh absolute forum geek.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:56
Давай ми да озвучавам :Д
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:05
Интересна идея...
Изглежда много добре.
Кои хора си замислил да включиш още?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:13
АrchAngel написа: Интересна идея... Изглежда много добре. Кои хора си замислил да включиш още?
То, като гледам, идеята за тая игра се развива, разширява и усложнява на всяка страница, тъй че докато бъде завършена най-вероятно ще се е превърнала от форумна пуцалка в "Баничарница Тайкун" без никякви персонажи.
ЕДИТ: Искам едно от оръжията да се казва "Кистолет"! И като направиш хедшот да се чува прословутата реплика.
|
|
|
|
|
featbeast
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:18
Превозни средства ще сложиш ли? Гледам там на един шот има някаква горяща кола, но явно е само декор. Ако можеш сложи разни коли за допълване на атмосферата(дори и да не могат да се управляват, само за декор да са) и ако може да са някакви трабантчета, волги, лади, зазки, зилове и други тем подобни презозни средства...
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:35
Rico написа: (много Лекс гледам напоследък :Р)
Невероятно, ама невероятно тъп сериал страхотен тъпизам ...
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:36
Karaliyski написа: Rico написа: (много Лекс гледам напоследък :Р) Невероятно, ама невероятно тъп сериал страхотен тъпизам ...
Просто не схващаш тънкия хумор и гавра с американците и други филми и тн. Супер забавен сериал.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:46
Не аз му фаштам идеята , мисълта ми беше друга ,че ми е противен плосък както и да е това е друга тема ...
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:46
Лийч тури ме и мен в играта
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 01:57
Не съм чел страниците, но се надявам да си влючил НИКСЪН НИКСЪН НИКСЪН!!! Иначе лошо ти се пише
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 07:39
Лийч you RULE man от една (тъпа) идея цял гейм мод измисли
ето още една - що не сложиш режим да си Алминатора - да е нещо като стелт и накрая да трябва да ошушкаш модераторите , барабар с админа (no ofense):59:
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 07:55
R@Z0R написа: Лийч you RULE man от една (тъпа) идея цял гейм мод измисли ето още една - що не сложиш режим да си Алминатора - да е нещо като стелт и накрая да трябва да ошушкаш модераторите , барабар с админа (no ofense):59:
А ти се САМООБЕСИ
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:10
Някой повдигна въпроса с озвучаването. Това предполагам ще се прави най-накрая, но ако има нужда от помощ и гласове ще помогнем
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:17
Pantomime написа: Някой повдигна въпроса с озвучаването. Това предполагам ще се прави най-накрая, но ако има нужда от помощ и гласове ще помогнем
Всички звуци от околната среда са готови (макар че трябва още малко работа по звука от стъпките върху различни повърхности), както и ревовете на вразите (болка, много болка и смърт ). Озвучаването на репликите наистина е голямо предизвикателство, защото съм сам и нямам втори глас, а онея програми за промяна на гласа не вършат много работа. Също е трудно, защото репликите трябва да звучат добре и на място, а не като закърпени за играта. Бих потърсил помощта на форумци, но не искам да ви давам репликите, защото ще се развали ефектът на изненадата.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:45
Pantomime написа: Някой повдигна въпроса с озвучаването. Това предполагам ще се прави най-накрая, но ако има нужда от помощ и гласове ще помогнем
Да , с нашата група ПЕЕЙН !!
( членове на бившата група бяха - Деник, Княз Варгот, Хамелеона, Вермик и един неизвестен персонаж. )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|