Може би така трябваше да си остане, а не да запълва страници с неонацисти и испански партизани (буквално)
Metro 2033
Re: Metro 2033
В оригиналната "книга", която така и не е издадена Артьом умира по средата на действието. После на Глуховски отказват да му издадат книгата и той дописва останалата част, където Артьом си е жив и здрав накрая.
Може би така трябваше да си остане, а не да запълва страници с неонацисти и испански партизани (буквално)
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Meрси за бързите(и изчерпателни) отговори. Книгата си я поръчах и сигурно до края на седмицата ще ми я доставят. Мисля че този край не беше особено силен. Да халюцинцията и финалната експлозия бяха много добре изпипани, но тоя towerhanger беше много изкуствено лепнат. Може би пък аз съм станал капризен. Като цяло играта е един малък брилянт, който се нуждае от минимално допълнително изшлифоване.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
На мен играта ми хареса много. Атмосферата е много завладяваща. Но някак необяснимо не ми се играе. Много странно чувство! 
Някак необяснимол си тъпо 97 наборче, педал.Julian97 написа:На мен играта ми хареса много. Атмосферата е много завладяваща. Но някак необяснимо не ми се играе. Много странно чувство!
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Инсталирай DirectX от диска.Der Meister написа:Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Мr.Anderson
Ти не разбираш .Günther написа:Инсталирай DirectX от диска.Der Meister написа:Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
В Метро 2034 има съвсем бегла бележка за Артьом, от сорта:Drecher написа:Въпросът ми е леко старнен, но все пак ме гложди. Артьом успява ли да слезе от кулата и ако да, как? Още не съм чел книгата( в русенските книжарници е свършила), а и от играта не ми стана ясно.
"Едно хлапе малко се смахна (след като избомбиха черните), но вече живее що-годе нормален живот."
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
В книгата след като взривяват убежището на черните Артьом просто си маха противогаза и тръгва нанякъде, казва се че тръгва към "вкъщи" или нещо такова, и така свършва. За 2034 не знам, още не съм я купил, най-вероятно утре ще стане това
А иначе на Глуховски 2012 сякаш му е любима тема, препоръчвам ви да прочетете и "Здрач", пак от него (няма нищо общо с лигавата помия с вампирите), пак става дума за апокалипсис, пак през 2012 
слагай един спойлер таг бе, шматкоjuni0r написа:В книгата след като взривяват убежището на черните Артьом просто си маха противогаза и тръгва нанякъде, казва се че тръгва към "вкъщи" или нещо такова, и така свършва. За 2034 не знам, още не съм я купил, най-вероятно утре ще стане товаА иначе на Глуховски 2012 сякаш му е любима тема, препоръчвам ви да прочетете и "Здрач", пак от него (няма нищо общо с лигавата помия с вампирите), пак става дума за апокалипсис, пак през 2012
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Не че разкривам нещо съществено
Просто казвам, че не се знае нищо за Артьом...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
То нямаше в диска (поне на разор релийза, който бях изтеглил), но си дръпнах от калдата някъв directx и тръгна. Мерси многоGünther написа:Инсталирай DirectX от диска.Der Meister написа:Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Отново проблем с играта. На нивото Depot като стигна до момента, в който падам от вагонетката графиката на играта се бъгва. В смисъл виждам само небето нагоре и нищо друго, около мен няма нищо.
И още един проблем. Не мога да си махна противогаза. Като натисна продължитено G нищо не става. По принцип не е проблем да се играе с противогаз до момента, в който ми се счупи, тъй като нищо не се вижда. 2-3 чаптъра играя така и е голяма мъка.
Едит: видях, че Gunter е написал на предишната страница решение на първия проблем, така че остава втория
И още един проблем. Не мога да си махна противогаза. Като натисна продължитено G нищо не става. По принцип не е проблем да се играе с противогаз до момента, в който ми се счупи, тъй като нищо не се вижда. 2-3 чаптъра играя така и е голяма мъка.
Едит: видях, че Gunter е написал на предишната страница решение на първия проблем, така че остава втория
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Bump! Превъртях я ама само по единия начин - взривявайки the dark ones, а разбрах, че имало и друг край, в който не ги взривяваш. Някой има ли идея как се стига до него?
SPOILERjuni0r написа:Не че разкривам нещо същественоПросто казвам, че не се знае нищо за Артьом...
Освен че умира и има няколко кратки глави с него, не подвеждай хората
SPOILER
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Артьом не умира -.-Вземи прочети пак втората книга...Изход написа:SPOILERjuni0r написа:Не че разкривам нещо същественоПросто казвам, че не се знае нищо за Артьом...
Освен че умира и има няколко кратки глави с него, не подвеждай хората
SPOILER
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
SPOILER
Артьом не умира ли в онлайн версията, която читателите не одобряват и карат автора да не го убива за в истинската книга?
Артьом не умира ли в онлайн версията, която читателите не одобряват и карат автора да не го убива за в истинската книга?
SPOILERJedi Knight написа: Артьом не умира -.-Вземи прочети пак втората книга...
той се намира на станцията, на която има зараза, ако не си забравил. Водата го залива и всички на станцията умират, включително и Александра и онова музикантче.
Сигурен ли си, че си чел точно Метро 2034?
Куц, артьом умира в първоначалнаа версия на 2033, в издадените книги умира окончателно в 2034.
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Това е съвсем различен Артьом в 2034.
За оригиналния Артьом Хънтър казва едно изречение и това е
И не, не умира!
За оригиналния Артьом Хънтър казва едно изречение и това е
И не, не умира!