Metro 2033

Игри за PC
Изход

Re: Metro 2033

Мнение от Изход »

В оригиналната "книга", която така и не е издадена Артьом умира по средата на действието. После на Глуховски отказват да му издадат книгата и той дописва останалата част, където Артьом си е жив и здрав накрая.
Може би така трябваше да си остане, а не да запълва страници с неонацисти и испански партизани (буквално) :lol:
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Мнение от Drecher »

Meрси за бързите(и изчерпателни) отговори. Книгата си я поръчах и сигурно до края на седмицата ще ми я доставят. Мисля че този край не беше особено силен. Да халюцинцията и финалната експлозия бяха много добре изпипани, но тоя towerhanger беше много изкуствено лепнат. Може би пък аз съм станал капризен. Като цяло играта е един малък брилянт, който се нуждае от минимално допълнително изшлифоване.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Julian97

Мнение от Julian97 »

На мен играта ми хареса много. Атмосферата е много завладяваща. Но някак необяснимо не ми се играе. Много странно чувство! :notfair:
Изход

Мнение от Изход »

Julian97 написа:На мен играта ми хареса много. Атмосферата е много завладяваща. Но някак необяснимо не ми се играе. Много странно чувство! :notfair:

Някак необяснимол си тъпо 97 наборче, педал.

агентите са педали
напускам форума
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Der Meister написа:Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?

Инсталирай DirectX от диска.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Günther написа:
Der Meister написа:Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?

Ти не разбираш .
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Туй е бе.....
a.k.a Frosty
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Drecher написа:Въпросът ми е леко старнен, но все пак ме гложди. Артьом успява ли да слезе от кулата и ако да, как? Още не съм чел книгата( в русенските книжарници е свършила), а и от играта не ми стана ясно.

В Метро 2034 има съвсем бегла бележка за Артьом, от сорта:
"Едно хлапе малко се смахна (след като избомбиха черните), но вече живее що-годе нормален живот."
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.

Z-Rock
Аватар
juni0r

Мнение от juni0r »

В книгата след като взривяват убежището на черните Артьом просто си маха противогаза и тръгва нанякъде, казва се че тръгва към "вкъщи" или нещо такова, и така свършва. За 2034 не знам, още не съм я купил, най-вероятно утре ще стане това :) А иначе на Глуховски 2012 сякаш му е любима тема, препоръчвам ви да прочетете и "Здрач", пак от него (няма нищо общо с лигавата помия с вампирите), пак става дума за апокалипсис, пак през 2012 :D
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

juni0r написа:В книгата след като взривяват убежището на черните Артьом просто си маха противогаза и тръгва нанякъде, казва се че тръгва към "вкъщи" или нещо такова, и така свършва. За 2034 не знам, още не съм я купил, най-вероятно утре ще стане това :) А иначе на Глуховски 2012 сякаш му е любима тема, препоръчвам ви да прочетете и "Здрач", пак от него (няма нищо общо с лигавата помия с вампирите), пак става дума за апокалипсис, пак през 2012 :D

слагай един спойлер таг бе, шматко
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
juni0r

Мнение от juni0r »

Не че разкривам нещо съществено :) Просто казвам, че не се знае нищо за Артьом...
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Günther написа:

То нямаше в диска (поне на разор релийза, който бях изтеглил), но си дръпнах от калдата някъв directx и тръгна. Мерси много :)
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Отново проблем с играта. На нивото Depot като стигна до момента, в който падам от вагонетката графиката на играта се бъгва. В смисъл виждам само небето нагоре и нищо друго, около мен няма нищо.

И още един проблем. Не мога да си махна противогаза. Като натисна продължитено G нищо не става. По принцип не е проблем да се играе с противогаз до момента, в който ми се счупи, тъй като нищо не се вижда. 2-3 чаптъра играя така и е голяма мъка.

Едит: видях, че Gunter е написал на предишната страница решение на първия проблем, така че остава втория :)
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Bump! Превъртях я ама само по единия начин - взривявайки the dark ones, а разбрах, че имало и друг край, в който не ги взривяваш. Някой има ли идея как се стига до него?
Изход

Мнение от Изход »

juni0r написа:Не че разкривам нещо съществено :) Просто казвам, че не се знае нищо за Артьом...

SPOILER
Освен че умира и има няколко кратки глави с него, не подвеждай хората
SPOILER

агентите са педали
напускам форума
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Изход написа:
juni0r написа:Не че разкривам нещо съществено :) Просто казвам, че не се знае нищо за Артьом...

SPOILER
Освен че умира и има няколко кратки глави с него, не подвеждай хората
SPOILER

Артьом не умира -.-Вземи прочети пак втората книга...
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.

Z-Rock
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

SPOILER
Артьом не умира ли в онлайн версията, която читателите не одобряват и карат автора да не го убива за в истинската книга?
:o Или имаш, или немаш.
Изход

Мнение от Изход »

Jedi Knight написа:Артьом не умира -.-Вземи прочети пак втората книга...

SPOILER
той се намира на станцията, на която има зараза, ако не си забравил. Водата го залива и всички на станцията умират, включително и Александра и онова музикантче.
Сигурен ли си, че си чел точно Метро 2034?
Куц, артьом умира в първоначалнаа версия на 2033, в издадените книги умира окончателно в 2034.

агентите са педали
напускам форума
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Това е съвсем различен Артьом в 2034.
За оригиналния Артьом Хънтър казва едно изречение и това е ;)
И не, не умира!

Z-Rock
Публикувай отговор