Може би така трябваше да си остане, а не да запълва страници с неонацисти и испански партизани (буквално)

Julian97 написа:На мен играта ми хареса много. Атмосферата е много завладяваща. Но някак необяснимо не ми се играе. Много странно чувство!
Der Meister написа:Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
Günther написа:Der Meister написа:Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
Инсталирай DirectX от диска.
Drecher написа:Въпросът ми е леко старнен, но все пак ме гложди. Артьом успява ли да слезе от кулата и ако да, как? Още не съм чел книгата( в русенските книжарници е свършила), а и от играта не ми стана ясно.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
juni0r написа:В книгата след като взривяват убежището на черните Артьом просто си маха противогаза и тръгва нанякъде, казва се че тръгва към "вкъщи" или нещо такова, и така свършва. За 2034 не знам, още не съм я купил, най-вероятно утре ще стане товаА иначе на Глуховски 2012 сякаш му е любима тема, препоръчвам ви да прочетете и "Здрач", пак от него (няма нищо общо с лигавата помия с вампирите), пак става дума за апокалипсис, пак през 2012
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Günther написа:Der Meister написа:Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
Инсталирай DirectX от диска.
juni0r написа:Не че разкривам нещо същественоПросто казвам, че не се знае нищо за Артьом...
Изход написа:juni0r написа:Не че разкривам нещо същественоПросто казвам, че не се знае нищо за Артьом...
SPOILER
Освен че умира и има няколко кратки глави с него, не подвеждай хората
SPOILER
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Jedi Knight написа:Артьом не умира -.-Вземи прочети пак втората книга...