В момента играе: Prince of Persia The Forgotten Sands™ Tomb Raider - Underworld Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Silent Hill 2 Silent Hill 3 Silent Hill 4: The Room Silent Hill HomeComing
Metro 2033 е базирана на едноименния постапокалиптичен роман от руския автор Дмитрий Глуховски. Той описва живота на хората в московското метро след ядрена война. Гейм адаптацията на Metro 2033 ще се появи във версии за Xbox 360 и PC, която пък ще е подсилена с мощта на NVIDIA PhysX технологията. Те все още са в процес на разработване от украинското гейм студио 4A Games. Metro 2033 е 3D хорър с много екшън и интензивен геймплей. В нея основното, разбира се, ще бъде да оцелеете сред жестоката нова действителност. Тук ще бъдат преплетени най-типичните елементи на FPS жанра с тези на RPG жанра. THQ ще разпространяват Metro 2033 на териториите на Европа и Северна Америка. Дебютът на играта е насрочен за началото на идната 2010 година.
15 лева, много повлияна от изкривената руска култура, но е лека и приятна за четене. Препоръчвам ви я ако ще играете играта, но я прочете предарително, защото разглеждат едни и същи събития.
2034 не е преведена, дори не е издадена в Русия-има я само на сайта на автора. Безплатна. Ако се абстрахирате от нео нацистите и нео комунистите в метрото, който водят втората световна война на ново книгата има някои много добри качества, най-вече атмосфера.
Остават 6 дни до излизането. Излиза, че играта има изключително лоша оптимизация и е пусната с цел да рекламира новите карти на нвидиа. Това е леко разочароващо, обаче се надявам за минимални настройки оптимизацията да е прилична. То нaправо стана като лафа: Играта оптимизирана ли е или руска
Frosty The Pyro написа:Аз вчера я изтеглих,след малко отивам за диск и ще видя как е на бокса
мани го тоя жалък бокс на дх11 в 3Д е истината. Иначе играта я оценяват доста високо и като изкл. малки проблеми със слабия гънплей била много добра(9.0/10 добра)
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
pcultimate написа:мани го тоя жалък бокс на дх11 в 3Д е истината. Иначе играта я оценяват доста високо и като изкл. малки проблеми със слабия гънплей била много добра(9.0/10 добра)
DX11 като ми купиш видеокарта за него и процесор за играта ще го играя на комп като толкова искаш.А ти сигурно и толкова няма да играеш,до колкото те знам си PS3 фенбойче а за PS3 няма да излиза Аман от детски простотии кой на какво ще играел,всеки играе на каквото го кефи бе,дайба келеша
Култимейт, мани го тоя жалък бокс, който продава повече от ПС3. Няма да се занимавам повече с теб, защото те видях колко си жалък в останалите теми. И като казвам жалък имам предвид, че не си следиш мисълта в 2 последователни изречения, като добавка към това, че си си и елементарен. Иначе играта кърти.....
П.С. Не ми отговаряй да не се продължава офтопика и без това си ми супер забавен с дебилизма си. Никога не бих ти взел мнението на сериозно, така че не се хаби.