Автор |
Съобщение |
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 22 Мар 2010 22:01
В оригиналната "книга", която така и не е издадена Артьом умира по средата на действието. После на Глуховски отказват да му издадат книгата и той дописва останалата част, където Артьом си е жив и здрав накрая. Може би така трябваше да си остане, а не да запълва страници с неонацисти и испански партизани (буквално)
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 22 Мар 2010 23:57
Meрси за бързите(и изчерпателни) отговори. Книгата си я поръчах и сигурно до края на седмицата ще ми я доставят. Мисля че този край не беше особено силен. Да халюцинцията и финалната експлозия бяха много добре изпипани, но тоя towerhanger беше много изкуствено лепнат. Може би пък аз съм станал капризен. Като цяло играта е един малък брилянт, който се нуждае от минимално допълнително изшлифоване.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 24 Мар 2010 20:43
На мен играта ми хареса много. Атмосферата е много завладяваща. Но някак необяснимо не ми се играе. Много странно чувство!
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 24 Мар 2010 20:50
Julian97 написа: На мен играта ми хареса много. Атмосферата е много завладяваща. Но някак необяснимо не ми се играе. Много странно чувство! Някак необяснимол си тъпо 97 наборче, педал.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 21 Апр 2010 13:04
Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
Онлайн
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 21 Апр 2010 13:14
Der Meister написа: Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...? Инсталирай DirectX от диска.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 21 Апр 2010 14:19
Günther написа: Der Meister написа: Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...? Инсталирай DirectX от диска. Ти не разбираш .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 21 Апр 2010 15:23
Туй е бе.....
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 21 Апр 2010 18:03
Drecher написа: Въпросът ми е леко старнен, но все пак ме гложди. Артьом успява ли да слезе от кулата и ако да, как? Още не съм чел книгата( в русенските книжарници е свършила), а и от играта не ми стана ясно. В Метро 2034 има съвсем бегла бележка за Артьом, от сорта: "Едно хлапе малко се смахна (след като избомбиха черните), но вече живее що-годе нормален живот."
|
|
|
|
juni0r
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 22 Апр 2010 20:46
В книгата след като взривяват убежището на черните Артьом просто си маха противогаза и тръгва нанякъде, казва се че тръгва към "вкъщи" или нещо такова, и така свършва. За 2034 не знам, още не съм я купил, най-вероятно утре ще стане това А иначе на Глуховски 2012 сякаш му е любима тема, препоръчвам ви да прочетете и "Здрач", пак от него (няма нищо общо с лигавата помия с вампирите), пак става дума за апокалипсис, пак през 2012
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 22 Апр 2010 22:14
juni0r написа: В книгата след като взривяват убежището на черните Артьом просто си маха противогаза и тръгва нанякъде, казва се че тръгва към "вкъщи" или нещо такова, и така свършва. За 2034 не знам, още не съм я купил, най-вероятно утре ще стане това А иначе на Глуховски 2012 сякаш му е любима тема, препоръчвам ви да прочетете и "Здрач", пак от него (няма нищо общо с лигавата помия с вампирите), пак става дума за апокалипсис, пак през 2012 слагай един спойлер таг бе, шматко
|
|
|
juni0r
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 23 Апр 2010 21:31
Не че разкривам нещо съществено Просто казвам, че не се знае нищо за Артьом...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 24 Апр 2010 12:28
Günther написа: Der Meister написа: Хора помагайте! Свалих релийза от замунда, инсталнах играта, сложих крака нали всичко както си му е реда и като я стартирам ми пише следното: This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Някакви идеи как да се оправи? Да я инсталирам пак или...? Инсталирай DirectX от диска. То нямаше в диска (поне на разор релийза, който бях изтеглил), но си дръпнах от калдата някъв directx и тръгна. Мерси много
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 28 Апр 2010 11:08
Отново проблем с играта. На нивото Depot като стигна до момента, в който падам от вагонетката графиката на играта се бъгва. В смисъл виждам само небето нагоре и нищо друго, около мен няма нищо. И още един проблем. Не мога да си махна противогаза. Като натисна продължитено G нищо не става. По принцип не е проблем да се играе с противогаз до момента, в който ми се счупи, тъй като нищо не се вижда. 2-3 чаптъра играя така и е голяма мъка. Едит: видях, че Gunter е написал на предишната страница решение на първия проблем, така че остава втория
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 20 Май 2010 18:55
Bump! Превъртях я ама само по единия начин - взривявайки the dark ones, а разбрах, че имало и друг край, в който не ги взривяваш. Някой има ли идея как се стига до него?
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 20 Май 2010 19:10
juni0r написа: Не че разкривам нещо съществено Просто казвам, че не се знае нищо за Артьом... SPOILERОсвен че умира и има няколко кратки глави с него, не подвеждай хоратаSPOILER
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 20 Май 2010 23:14
Изход написа: juni0r написа: Не че разкривам нещо съществено Просто казвам, че не се знае нищо за Артьом... SPOILERОсвен че умира и има няколко кратки глави с него, не подвеждай хоратаSPOILER Артьом не умира -.-Вземи прочети пак втората книга...
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 21 Май 2010 07:59
SPOILER Артьом не умира ли в онлайн версията, която читателите не одобряват и карат автора да не го убива за в истинската книга?
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 21 Май 2010 08:31
Jedi Knight написа: Артьом не умира -.-Вземи прочети пак втората книга... SPOILER той се намира на станцията, на която има зараза, ако не си забравил. Водата го залива и всички на станцията умират, включително и Александра и онова музикантче.Сигурен ли си, че си чел точно Метро 2034? Куц, артьом умира в първоначалнаа версия на 2033, в издадените книги умира окончателно в 2034.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Metro 2033 Публикувано на: 21 Май 2010 09:10
Това е съвсем различен Артьом в 2034. За оригиналния Артьом Хънтър казва едно изречение и това е И не, не умира!
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|