От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF]
- Pеnnywise9198
-
- Обратна връзка:
Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF]
Ледник написа:Zero-Blade написа:Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!
АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.
Ей това е. Не съм патриотка. Даже не си обичам страната, за Бога! Това обаче не дава правото на мазни, гнусни циганки (!) да опозоряват по тоя нагъл начин националния флаг... >.< Анатема ;Р
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Ебати противоречивото изказванеNexusPolaris написа:Ледник написа:Zero-Blade написа:Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!
АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.
Ей това е. Не съм патриотка. Даже не си обичам страната, за Бога! Това обаче не дава правото на мазни, гнусни циганки (!) да опозоряват по тоя нагъл начин националния флаг... >.< Анатема ;Р

-
- Обратна връзка:
- Сатаники Кънчев
- В момента играе: Трепене с Лопата
- EviL
Резовски Карагьоз ти си адско кухо дете не знам дали го разбираш . Ако ти символизираш подкрепящите АТАКА люде то мога с чисто сърце да река - благословен да съм и дано никога не подам ухо на Воленските глупости .
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
-
- Обратна връзка:
Tsim написа:NexusPolaris написа:Ем... Да.Аз съм противоречива личност.
Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата.
Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".
Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой.

стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
NexusPolaris написа:Tsim написа:NexusPolaris написа:Ем... Да.Аз съм противоречива личност.
Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата.
Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".
Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой.Камелия още по-малко.
Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това...
-
- Обратна връзка:
Ледник написа:Zero-Blade написа:Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!
Брат,не че имам нещо против,ама мисля че не ти е времето да се занимаваш с тия малоумщини.Изживей си младоста хубаво,а не подкрепяйки партия от мизерни психари,които не знаят какво вършат и какво искат

П.П.Мазни силиконови цици,ама убави