Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:42
Ами момичето предпочита националният отбор на някоя африканска държава сигурно
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:44
Е да,там негрите са с 25+ сантиметрови парчета
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
Elizabeth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:47
Става дума за това, че оная чалга не е единствената, която се води опорочаваща националните символи, но само при нея го правят на въпрос. Иначе нямам нищо против футболните запалянковци, да си правят квото си искат.
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:49
А имаш ли нещо против чалгата
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
Elizabeth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:50
Кaрък написа: А имаш ли нещо против чалгата
Това, което имам против чалгата няма да го пиша тук
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:51
Чалгата е чук
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 21:53
Jorix написа: Чалгата е чук
И ти...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 15:16
аз пък искам волен да мята кючеси в син сити за назидание
___________________________________ Аз съм на 12,
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF] Публикувано на: 19 Апр 2007 16:06
Ледник написа: Zero-Blade написа: Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете! АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.
Ей това е. Не съм патриотка. Даже не си обичам страната, за Бога! Това обаче не дава правото на мазни, гнусни циганки (!) да опозоряват по тоя нагъл начин националния флаг... >.< Анатема ;Р
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF] Публикувано на: 19 Апр 2007 16:08
NexusPolaris написа: Ледник написа: Zero-Blade написа: Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете! АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия. Ей това е. Не съм патриотка. Даже не си обичам страната, за Бога! Това обаче не дава правото на мазни, гнусни циганки (!) да опозоряват по тоя нагъл начин националния флаг... >.< Анатема ;Р Ебати противоречивото изказване
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 16:47
Ем... Да. Аз съм противоречива личност.
Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 17:41
NexusPolaris написа: Ем... Да. Аз съм противоречива личност. Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата.
Ти си на 12..
Pennywise,
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 17:51
NexusPolaris написа: Ем... Да. Аз съм противоречива личност. Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата.
Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 17:54
Tsim написа: NexusPolaris написа: Ем... Да. Аз съм противоречива личност. Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата. Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".
too dumb you be
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 19:18
Резовски Карагьоз ти си адско кухо дете не знам дали го разбираш . Ако ти символизираш подкрепящите АТАКА люде то мога с чисто сърце да река - благословен да съм и дано никога не подам ухо на Воленските глупости .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 21:08
Tsim написа: NexusPolaris написа: Ем... Да. Аз съм противоречива личност. Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата. Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".
Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. Камелия още по-малко.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 21:10
EviL написа: Ако ти символизираш подкрепящите АТАКА люде
Не.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 21:34
NexusPolaris написа: Tsim написа: NexusPolaris написа: Ем... Да. Аз съм противоречива личност. Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата. Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина". Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. Камелия още по-малко.
Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това...
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF] Публикувано на: 19 Апр 2007 21:49
Ледник написа: Zero-Blade написа: Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете! АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.
Брат,не че имам нещо против,ама мисля че не ти е времето да се занимаваш с тия малоумщини.Изживей си младоста хубаво,а не подкрепяйки партия от мизерни психари,които не знаят какво вършат и какво искат
П.П.Мазни силиконови цици,ама убави
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 21:58
Аз си живея младостта бе, копче, да не съм се преместил под наем в партийния клуб.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|