От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF]
- Pеnnywise9198
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF]
Ей това е. Не съм патриотка. Даже не си обичам страната, за Бога! Това обаче не дава правото на мазни, гнусни циганки (!) да опозоряват по тоя нагъл начин националния флаг... >.< Анатема ;РЛедник написа:АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.Zero-Blade написа:Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Ебати противоречивото изказванеNexusPolaris написа:Ей това е. Не съм патриотка. Даже не си обичам страната, за Бога! Това обаче не дава правото на мазни, гнусни циганки (!) да опозоряват по тоя нагъл начин националния флаг... >.< Анатема ;РЛедник написа:АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.Zero-Blade написа:Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
- Сатаники Кънчев
- В момента играе: Трепене с Лопата
- EviL
Резовски Карагьоз ти си адско кухо дете не знам дали го разбираш . Ако ти символизираш подкрепящите АТАКА люде то мога с чисто сърце да река - благословен да съм и дано никога не подам ухо на Воленските глупости .
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой.Tsim написа:Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".NexusPolaris написа:Ем... Да.Аз съм противоречива личност.
Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата.
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
start.a.war
Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това...NexusPolaris написа:Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой.Tsim написа:Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".NexusPolaris написа:Ем... Да.Аз съм противоречива личност.
Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата.Камелия още по-малко.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Брат,не че имам нещо против,ама мисля че не ти е времето да се занимаваш с тия малоумщини.Изживей си младоста хубаво,а не подкрепяйки партия от мизерни психари,които не знаят какво вършат и какво искатЛедник написа:АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.Zero-Blade написа:Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!
П.П.Мазни силиконови цици,ама убави
|
|
|